Objednan vcera v Damellu, dorazil prave ted. Dostanu se vsak k nemu az vecer :-( ale hned dam vedet :wink:
Printable View
Objednan vcera v Damellu, dorazil prave ted. Dostanu se vsak k nemu az vecer :-( ale hned dam vedet :wink:
Já chci takýýýý!!! :?
To je hezké - já jsem si taky koupil XP 1700+ ale áčkovou verzi!Nemáte s tím někdo zkušenosti?
Martin: tak ho zkus pretaktovat a uvidis :wink: je odemceny, takze muzes zvysovat FSB
No, takze...frknu ho tam na default, funguje! Nahodim FSB 166 a nasobic 10 mame 1660 MHz, to je 2000+, no problem (stale default napeti). Tak tam dame 12 x 166 a je tu magickych 2 GHz (vlastne 1992 MHz) = 2400+ a zvedneme napeti z 1,6 na 1,7 a jede to no problem. To uz mi prozatim staci...nemuzu to vydrzet (nemam doma net) a specham to napsat. Je to bomba, parada, ted pujdu klidne a blazene spinkat. Zjisteni hranice moznosti necham na vikend - az najdu pastu. (Bez pasty teplota se blizi k 70 celsium a chladic je studeny.
Tak to je uuuplne supeer !! Tak takto som si to presne predstavoval !!! A stuo teplotou to je tak : Mas dosk EP-8K3AE ktora meria teplotu priamo z jadra procesora ! A neviem ci uz ta doska alebo ten procak ma nejake problemi pri odcitavani tej teploty takze tam ukazuje blbosti !! Sak si skus polozit palec na Heatsink chladica a ked to nepecie tak je to uuuplne fpohode.Citace:
Původně odeslal Sam Hawkens
kdyz tam nemas pastu, tak se nedivim ze mas chladic studeny :? spatne se ti prenasi teplo z CPU na heatsink, ale na druhou stranu je to bomba, ze to jede i bez pasty tak dobre pretocit, jednou jsem nedal pastu a teplota CPU byla o 10C vyssi :o
No ona tam zbyla troska takove spinave hmoty od stareho procesoru, ktera to mozna spise tepelne izoluje (jak rikam nemoh jsem novou najit, nekde se schovava). Prave proto i mne to toci, jak to jde pretocit :o
tak jsem zvedavej co zejtra dotahu domu ;D
Tak jsem tam kydnul novou pastu (tu nejlevnejsi bilou) a zvednul na 12,5 x 170. ;D
Kurna lidi ja chci taky, uvidim co mi napise radim stepanec, ma je totiz ve vyprodeji v nabidce...
Já chci takýýýý. ;D Pošta nedoručila. :evil: Takže až v pondělí. :wink: A pak další čekání, než dorazí Epox EP-8RDA+ a 2x256MB DDR PC3500 CL2. Sakra, to čekání mě zničí. :lol:Citace:
Původně odeslal Simon Nytra
konecne jsem taky spokojenej s cpu ;DCitace:
Původně odeslal Sam Hawkens
kua vy ste vsedci daky lovaty.....az tro neni normalny ;D
Hoho, jste hosanci nadrzeni jak poustni velbloudice :lol: skoro se trapim s vami ;D nebrecte, taky na vas dojde :wink: a beztak nejake lepsi kousky :-o
v to plne doufam! ale kdyz to tak vezmu, tak za takovy vysledek jako mate vy, tak by mi to stacilo tez, vzdyt to je skoro o 1 GHz v XP ratingu navrh!!!
A to tech 12.5x170 mas pri jakym napeti? Default? 1.85?
Z duvodu nestability zpusobene vysokou teplotou se vracim na 12,5 x 166 a pracuju na lepsim chlazeni (zkusim trochu prelestit chladic a dat lepsi fukar).
MaPa: 1.7 V
Koupil sem znamymu Tbreda A0 AUIGA(?), B0 nebyl, ale on stejne netaktuje tak je to fuk, a na EPoX 8KHA+ behal s vodnikem na 11*170 s 1.7VCitace:
Původně odeslal Martin Swider
NO ja mam taky acko 1700 a novyho Asuse A7N8X Deluxe a nedari se me zmenit nasobic... pokazdy me to zarve, ze cpu je overspeed a ze si mam checknout bios...
Tak jsem zatim taktoval pomoci fsb a bezim na fsb 160 pri 1,675 V... Maximum co jsem z nej dostal bylo FSB 164 pri 1,75 V ale to jsem si uz moooc zahravaz s prurazem...
me na tom uz obstaroznim epoxu sel menit nasobic (z ty spodni rady) fpohoCitace:
Původně odeslal Rampa
NO ja jsem prave zjistil ze asus ma novej bios tak skusim flaschnout a uvidime co to vyŕesi....
Jinak koukam ze ten bios je beta... Zacina me pripadat ze jde asus pekne do kytek...
jj, neni asus to co bejval, nejlepsi asus je P2B a dosud nejspis nema konkurenci :)Citace:
Původně odeslal Rampa
taky jsem zacal od znova a zatim 1,6v 2000mhz necham trochu zabehnout a pojedu dal chci se dostat tam kam jsem se dostal stable s 1,75v jen pri 1,7v jinak post s 12,5x182 1,75v ale to se nepocita :)
tak tomu se rika ale rozezranost..... ;D ikdyz je prawda zhe bych si dal taky rict...jen tak dal Halen ;)Citace:
Původně odeslal Halen