Muj PC je hroznej ... prosim o radu
Ahoj,
jsem u pocitace zacatecnik, dostal jsem novej Comp v sestave : Intel Celeron 2.00 Ghz , 512 RAM, Nvidia GeForce Fx 5200 , zakladni deska nejaka Shuttle nebo tak nejak a problem je v tom ze mi na tom pomalu nejdou ty novy hry napr NFS Underground 2 , Doom3 atd.... a kamosh ma AMD Athlo 1600+ a tyhle hry mu jdou uplne v pohode ... Poradte mi prosim v cem mam chybu nebo problem....
Predem Dikyy :-)
Re: Muj PC je hroznej ... prosim o radu
Citace:
Původně odeslal Pavel Pöschl
Ahoj,
jsem u pocitace zacatecnik, dostal jsem novej Comp v sestave : Intel Celeron 2.00 Ghz , 512 RAM, Nvidia GeForce Fx 5200 , zakladni deska nejaka Shuttle nebo tak nejak a problem je v tom ze mi na tom pomalu nejdou ty novy hry napr NFS Underground 2 , Doom3 atd.... a kamosh ma AMD Athlo 1600+ a tyhle hry mu jdou uplne v pohode ... Poradte mi prosim v cem mam chybu nebo problem....
Predem Dikyy :-)
tak to te pekne natahli, to oni tak delaji tem co tomu moc nerozumi....
moje rada : prodej to a kup si novy (nebo jim to vrat jestli to pujde) a hlavne se nepriblizuj k vecem jako je CELERON, FX 5200 a Shuttle
toho celerona strci do kapsy i duron :-) o grafice nemluve... takovy 1600+ - 2000+@cokoliv + R9600pro a jsi za vodou (aspon na chvili)