Jaky tvar okna se vám libí na chieftekovi??
chci si udělat okno a ještě nevim jakej tvar - nevim jak to udělat kolem té blbosti na otvírání
tak jestli někdo z vás má nějak oblíbenej nebo nějakej co se mu líbí, tak to sem může postnout - raději link na to at se při otevření dredu nezobratuje 10mb obrázku :wink:
thx
Re: Jaky tvar okna se vám libí na chieftekovi??
Citace:
Původně odeslal joXerus
chci si udělat okno a ještě nevim jakej tvar - nevim jak to udělat kolem té blbosti na otvírání
tak jestli někdo z vás má nějak oblíbenej nebo nějakej co se mu líbí, tak to sem může postnout - raději link na to at se při otevření dredu nezobratuje 10mb obrázku :wink:
thx
ja byt tebou tak bych to udelal podle sebe. a ne jak se to libi ostatnim. u nic si muzes jen najit inspiraci a pak to dodelat podle sebe
Citace:
Původně odeslal Voky
ja byt tebou tak bych to udelal podle sebe. a ne jak se to libi ostatnim. u nic si muzes jen najit inspiraci a pak to dodelat podle sebe
přesně tak jsem chtěl původně psát, souhlas s Vokym...
IMHO je pěkná blbost dělat pc proto, aby se líbil ostatním... člověk to dělá pro sebe a ať mi nikdo něříká, že nemá nějaký svůj názor... mě se třeba líbí obdelníky s oblýma rohama a vyloženě hnusí kulatá okna nebo ten psycho tvar, co mají kity od sunbeamu (velmi zaoblené fujrohy) :!: a i když Ti tady někdo něco napíše, stejně to nakonec bude podle tvého pc, tvých vnitřností, tvého zpracování modu, ...
Jo přesně tak, já když jsem si udělal svojí díru do Chiefteca tak to spoustě lidí přišlo neoriginální, ale pro mě to je prostě můj mod a můj Chieftec tak si tam udělám to co se líbí mě.