Citace:
Původně odeslal Lopan
4svaca: muzu se zeptat jestli mas nejakou praci/rodinu? Mit dobry pocit z toho, ze se cely den hrabes v systemu jen abys sis to udelal !sam!, je uchylarna a ztrata casu.
Clovek co chce zit zivot i mimo PC za sebe rad necha pracovat nejaky software.
BTW provozoval jsem MDK, Gentoo, Slackware, Debian a to co tu meles jsou bludy. Je fajn znat system podrobneji, ale za to ti nikdo nezaplati, zamestnavatel po tobe bude chtit funkcni server, ktery bude mit opodstatneni a nezajima ho, jak je dokonale cisty a prehledny a jestli nad nejakou praci stravis 1 nebo 3 hodiny, tak si to rychle rozmyslis co je pro tebe lepsi.
Mam rodinu, v systemu se porad nehrabu, nebot si nainstaluju ofiko release a pak doinstaluju zbytek a pak jen upgraduju pri dalsim release, to nezabere moc casu, kolega ktery chtel s jedne distribuce udelat druhou to stalo 350 MB preinstalace, neni tedy lepsi misto toho Slacka dat rovnou gentoo ??? Pro nej ??? O tom tu byla rec.
Ten pocit, ze to mam plne pod kontrolou mam rad a dava mi ho Slack a zakaznici me nuti do Windows, takze se zatim trapim jen doma ... :-))) Jinak ti rozumim ...
Dalsi vec je, ze jsem tady tvrdil, ze kdyby se tady ze Slacku nedelalo neco jako je gentoo (diky swaretu), tak by tu nikdo nemel problem s Fluxboxem, Slackaware release VZDY vyjde s DUKLADNYM durazem na bezpecnost a stabilitu a swaret tohle MUZE porusit a to co je pro me vyhoda, jste VY obratili proti me, ani nevim proc ... :-)
A ten samy problem muze prave prinest zasahovani uzivatele do portages gentoo a to nejen ve stabilite ....
To vubec nemluvm o tom, ze swaret a Gentoo je pro me (a pro vetsinu) dalsich uplna utopie ...... bez rychleho netu ...... Nebo to mam zkusit na GRPS ??? -))