Kterej bios na tuhle desku mi doporucite? Ve faq sem se docetl ze d10 beta4X2 mam ho tam dat?
Printable View
Kterej bios na tuhle desku mi doporucite? Ve faq sem se docetl ze d10 beta4X2 mam ho tam dat?
a co jako jinyho chces vedet???Citace:
Původně odeslal Koutas
proste ho tam dej a uvidis!!
mel by byt lepsi jak original, o dost
Pozri môj podpis....Ten sa mi osvedčil najlepšie...btw. Čo takto SEARCH??? :wink:
...no na tvoj podpis by som teda moc neupozornoval, kedze je proti pravidlam 4a :roll:Citace:
Původně odeslal mortician
http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php?t=24654
Mne se osvedcil nejvic D22 A1BK R2 TURBO EDITION :)
mate nekdo podobny zkusenosti ?
mel sem i D10beta4x2, ale tenhle mi pripadne vic stable na vyssich fsb apod :)
ja jsem presne tenhle D10beta4x2 jednou pouzil a uz jela deska postou do CC :oops:Citace:
Původně odeslal c0nf?
Podpis je vo výrobe :wink: :lol:.....Mimochodom checkujte tento link kde je pár najnovších mod. biosov od Merlina.... :wink:
http://www.xtremesystems.org/forums/...threadid=39591
...no ja teraz pouzivam NF7D_25 2D od Merlina
ten na rev 1.2 asi nepujde co :-(Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
Ten ja v poho....Ako nakoniec väčšina od Merlina.....Na rev 1,2 by som ich asi neskúšal, ale ved skús popozerať možno tam budú aj na ňu....
...nepojde to mas pravdu :wink: ale mozno existuju aj nejake upavene na reviziu dosky 1.2 treba pohladat :wink:Citace:
Původně odeslal Khandar
[OT] ...ze som ja blbec nekupil tie A-DATA 500MHz tieto 400MHz su pekne shit_ozne a nepomoze sebelepsi bios :evil: [/OT]
Pravdu máš... :wink: Tie 500-vky sú v pohode, ale na tie 400-vky sa tiež nemôžem sťažovať.... :-)
maly dostaz, v cem si pomuzu kdyz si tam dam lepsi bios, myslim konkretne, jsem jeden ze stastlivcu kteri maji uz od vyroby vic nez slusne stabilni bios, tak se mi do flashe moc nechce.... ( uplny zacatecnik v flashi nejsem, ale na toho abita jsem jeste nesahl ) ....
Kdyz mas dobre pameti tak ti pomuze k vyssi fsb (250 a vys :wink: )Citace:
Původně odeslal el_Barto
Prosim vas v com spociva modifikacia CPC off?
Zatial som sa docital:
- ze ked je off tak umoznuje dosiahnut vyssiu FSB ale klesne priepustnost takze ked su vsetky nastavenia rovnake tak vykon je slabsi s CPC off a treba ist o dost vyssie s FSB aby sa to prejavilo
- oficialne biosy maju vzdy CPC on
- CPC off je odporucane pre konfiguraciu pamate 2x512
Co je to CPC? Skratka ma nezaujima ale vyznam ano.
Je tu este nejaky suvis, komplikacia ked bezim dual?
Kazdej rika neco jinyho. V cem jsou vyhody toho kteryho biosu?
moddifikovanej bios ma lepsi propustnost pameti a vetsi sanci na vyssi FSBCitace:
Původně odeslal Octopuss
kdyz ho spatne flashnes a v servisu to zjisti, neuznaji ti zaruku
original bios je ve vsem horsi, ale uplatnis zaruku, kdyz to spatne flashnes
Jo to je mi jasny, ale 10 lidi tu kazdej rika uplne jinej bios... Jak si pak ma clovek neco vybrat?
musis si to vyzkouset sam co ti bude nejlip sedetCitace:
Původně odeslal Octopuss
A jak to mam zkouset? Ja nejsem clovek co se v necem pul hodiny vrta a pak pousti 10 benchmarku aby zjistil, ze xy je o 0.6% rychlejsi :)
Samozrejme vitam narust vykonu/stabily/moznosti OC, ale ne za kazdou cenu! :)
Proto se ptam, co je, aspon u tech zminovanejch biosu, dobry?
Nebo jinak - da se rict, ktery jsou nejpouzivanejsi?
stahni si ten co mam ja, vrele doporucuju : ;D
hm, odkud? a co je na nem tak super? koukam jedes jen na 200 :P
Nebud linej jako prase a hledej... :wink: :lol:Citace:
Původně odeslal Octopuss
jen na 200 ? tak se podivej co mam za cpu. se superlockem tezko dam 250*11 ;D jinak zitra dorazi xp-m takza bude mazec. az budou casem lepsi ramky, 260 padne :D ;DCitace:
Původně odeslal Octopuss
No vidim ze mas Bartona :) A ty existujou i odemceny :) Ale to je jedno...
Nahodte jeste nekdo nejakej bios :)