zase sú v predaji tieto procesory
http://www.karman.sk/computer-shop/p...ry.php?id=_amd
a do 2 dní dodajú...toto nie je reklama, ale keby som vedel že teray budú mať, tak by som neobjednával vo viedni :-(
Printable View
zase sú v predaji tieto procesory
http://www.karman.sk/computer-shop/p...ry.php?id=_amd
a do 2 dní dodajú...toto nie je reklama, ale keby som vedel že teray budú mať, tak by som neobjednával vo viedni :-(
Podla mna ak nebudu mat v Ageme, tak ani tu. Je to presne tovar agemu s 10% rabatom. Asi tak
Mne ma dnes prist jeden kusok z Imperio.sk,ale to mali iba jeden.A este jeden pre istotu mi pride z Xtremesystems z Grazu.Uvidime,ktory mi lepsie sadne,ten si necham.
Kolko ta stoji ten z Xtremesystems aj s postovnym a vsetkym okolo toho?Citace:
Původně odeslal WARLOCK
včera som dostal takýto mail:
Prijemny dobry den,
od zajtra mame skladom, spravime objednavku?
Potrebujem: meno, adresu, telefon, banku.
S pozdravom
majú ten procák, ale neviem odkial...
No dnes prislo par kousku do Fox Computer. Tak treba od nich ;))
čo ja viem :roll:Citace:
Původně odeslal VikX
Nehci delat reklamu ale jestli chcete tento procik tak si udelejte vylet do brna, myslim ze jim jeste nejaky kousky prijdou na sklad. www.foxpc.cz
Ja ho budu mit taky od nich.
pre slovákov je lahšie zájsť do Trenčína alebo objednať, vtedy zaplatia len 99Sk za dodávku po slovensku ;D
Myslim ze kdyz nekdo bude hodne touzit po mobilnim Xpcku tak obetuje i 99Sk navic vzdyt do trencina nebo kam da o dost vice, pokud nebydli primo v tom meste ;)
Nemate nekdo info zda jeste budou dalsi dodavky techto prociku? Ak uz na Slovensko nebo do Cech.
Stoji 107 EUR+7,20 EUR dovoz.Mno,tu u nas este asi stale nie je rozvinuty vztah Predajca-zakaznik.Stale pretahovania typu "pride zajtra","objednajte si ho,10.8.04 pride na sklad"a pod.Radsej zoberiem,kde vidim na sklade,aj ked si musim priplatit(to je uz zavislost od PC ;D )
Mimochodom,ten procik z Imperia mi dnes samozrejme neprisiel :evil:
Takze teste sa.Skutocne ZNOVA SU!!
Dosiel mi z IMPERIA.Seria:AXMG2600FQQ4C Y911902440123 IQYFA0345MPMW
Testovat ho zatial nemozem,nemam kompletny comp.
veď o tom sa tu píše ...čítaj trochuCitace:
Původně odeslal VikX
Ja vim ale v dobe kdy sem to psal to jeste tak jasne nebylo...Citace:
Původně odeslal Lord Skullhead
ahaaa, tak sorry... :roll:Citace:
Původně odeslal VikX
Tak som z toho asi stary ..ujo, lebo Imperio ich asi neberie z Agemu. Vcera volali z obchodu kde nakupujem do Agemu - chcel som si objednat, ale ze ich tam nemaju! Zeby ich Imperio doviezli z Ciech? Neviete mi to zistit? Sice si ho mozem skusit objednat na dobierku z Kosic, ale radsej by som to mal kupovane tam kde som vlastne kupil takmer vsetko. Ma ich teda nejaky iny velkosklad alebo su z vonku?Citace:
Původně odeslal WARLOCK
No do cech dorazili urcite, myslim ze na slovensko ne, ale ze nektery sloveńsky firmy maji objednano v cechach, a samozrejmne si za to priplatite radne. Takze si myslim ze bude lepsi si to objednant v cechach sam a nechat si to poslat na slovensko...
PS: Cekam az mi prijde , uz se nemuzu dockat, POSTY jsou moc pomaly, meli by do 24 hod. dorucit, ale pro me plati spise do 3-4 dnu !! :(
2 VikX> Priplatis si urcite menej ako keby si si to nechal poslat z ciech, ako spravis prevod CZ/SK, beriem colnica nic, ale dobierka si tazko.
P.S. Beriem ak tam mas niekoho kto ti to kupi, alebo tak a posle a ty mu potom poslel zmenene CZ koruny ale inac a pre jeden proc, to silne pochybujem, ak ano daj vediet kde ???
2 mico> Imperko to moze maj aj rovno z tajwanu alebo, aj z ciech dnes to uz nieje problem a je to lepsie objednat u nich ako keby z ciech, reklamacia a mas problem resp. 3000,- Sk alebo kolko stoji mas vyhodenych von oknom.
SUHLAS! Objednavanie z ciech som zavrhol hned ako som zistil ze v imperku ich maju a za lepsiu cenu ako v cechach (foxpc, pctunning shop) - dobierka na slovensku vyjde tiez lacnejsie ako dovoz z CR. vcera som si teda objednal 2 kusky. Dufam ze coskoro prijdu!Citace:
Původně odeslal ManDark
potom nezabudni hned postnut vysledky :idea:
Tak zatim bohuzel nemam cas na testovani, ale pri 1,74 V to topi hodne :) Takze na tomhle napeti to asi provozovat zatim nebudu moc... Kolik date tak na 1,6V maximalne ?? Asi 2200 MHz.
Na 1,6V mi to chodí na 2,5GHz, ale primestable je to až s 1,7VCitace:
Původně odeslal VikX
aha no 2500Mhz bude asi pro me MAX. nemam zrovna kvalitni chladic, jinak prave jedu na 1,5 V 2100Mhz a zatim v poho.... :)))