http://e-shop.stomlib.cz/Main.asp?CL...153.5807523148
mam ho objednenej, zitra bude doma :wink:
Printable View
http://e-shop.stomlib.cz/Main.asp?CL...153.5807523148
mam ho objednenej, zitra bude doma :wink:
Mooc hezke za kolik ho mas?
Nevypada spatne, akorat to asi bude tak trochu "papirak"... :|
Mno s tim se uz da neco delat 8-) . Doufej ze to nebude zadnej srac a bude mit poradny plechy. Ale na mod bych s nim urcite pocital ;D
ten displej by se mi hodil :-) , case je to pěknej ale na mě trochu drahej AL zas tak moc nepomůže
Papirak to asi bude :-( Jinak by tam nedavali tuhle vzperu http://www.3rsystem.co.kr/english/pr...3_inside_b.jpg :roll:
Jejkote mankote :| :roll:
no myslím, že pořád lepší papírák se vzpěrou, než papírák bez vzpěry... hliník je preciz,ale za tu cenu.... (a to bez zdroje)Citace:
Původně odeslal MV
Za cenu tyhle bedny mohli misto displeje radsi pouzit silnejsi hlinik, takhle mi to jako vyhodna koupe nepripadaCitace:
Původně odeslal Luke_chiptuning
No to je sice hezky, ale bude se v tom pekne debilne montovat :?
Jsem stejneho nazoru. Jak uz jsem napsal, pres tu vzperu se tam bude pekne blbe dostavatCitace:
Původně odeslal MV
Citace:
Původně odeslal MV
to bylo nedorozmění: >edit>>
no myslím, že pořád lepší papírák se vzpěrou, než papírák bez vzpěry... hliník je preciz,ale za tu cenu.... (a to navíc bez zdroje) :roll:
Tá vzpera tam nie je náhodu na to, aby sa mohli uchytiť karty v AGP / PCI - aby ich pri nejakom brutálne ťažkom chladiči nevytrhlo z MB aj s konektorom ? :?:
Ja mám doma obyčajnú plechovú skrinku a takáto vzpera tam bola tiež... Plechy sú hrubé dosť na to, aby sa to bez nej krivilo...
Souhlasím s LtK já jsem tam tu vzpěru měl taky a byly tam nastavitelné podpěry na karty v AGP/PCI. Celá ta vzpěra drží na dvou šroubcích a je venku za 20 vteřin
hm na uchytavanie kariet vacsinou byva zozadnej steny taka priklopka .. tato vzpera je tam urcite koli vahe zdroja :idea:
ja s tim AL nevim... on totiz hlinik na povrchu dost koroduje a matni... je tu nekdo, kdo ma AL delsi dobu ?
Ja jen 3 mesice ... a zatim OK ;D Akorat jsou na nem videt vsecky otisky prstu (jen na hliniku na konstrukci). Myslim ze to s tou korozi nebude tak zly, ne? Pochybuju ze by to Lian-Li vyrabel, kdyby se kazily :wink:Citace:
Původně odeslal Chocen
Ja ho mam Al case od Vanoc, a nic. Zadna koroze. A to se mi rucicky potej az beda. Nemuzu si stezovat. :wink:
Dost zalezi na tom, jak dobre to je vylesteny.
Ta vzpera je vyndavaci !!!!!!!
navic jiz mohu rici konkratni zazitky s instalaci
cely z AL, lehounky, na moztaz je potreba jen asi 4 sroubky jinak je vse vyreseno Sroubek free vcetne AGP a PCI karet.
Ten ulozny prostor WOW, vejde se do toho 6HDD+3FDD+4* 5 1/4 mechaniky. Vse je uvnitr suprove vyreseno. Proste parada. Nevim co jeste vylepsovat. Meri to teplotu u CPU, HDD, VGA ale cidla se daji dat kamkoliv jinam, ukazuje to na tom nadhernym modrym displayi.
Jeste jednou WOW
no bodejť, ještě abys za ty peníze nadával :wink:Citace:
Původně odeslal Namornik
Prave ze skoro 3000,- za papirovej ALU kejs se mi zda moc :oCitace:
Původně odeslal Luke_chiptuning
Aneb ja mel svyho Lian-li za 2000,- ;D Sice kratce jetej (ovsem netknutej), ale i tak novej stoji asi jako ten 3R. A srovnavat Lian-li (byt nejlevnejsi model) a 3R fakt nelze...
No na první pohled vypadal pěkně, ale po tom co sem viděl tu vzpěru ;D .
No plexi tam asi nebudu moc dobře vypadat.
btw. už jste někdy viděli hliník rezavět? Já nikoliv :-)) Hliník může "zrazavět" pouze při spojení s jiným kovovým předmětem např. ocel a pod. a to jen za docela drsných klimatických podmínek takže z toho že po něm ťapete zpocenýma rukama se nemusíte nijak obávat.
Jinak ten case vypadá docela pěkně ale za ty hrachy no nevim
mno ja ho nikomu nevnucoval :wink:
ta vzpera je tam vyndavaci a byt tam nemusi, pokud se nechystate s tim hazet nebo to denne tahat autem do prace a zpet tak ji muzete natrvalo vyndat.
Pokud nekdo namita ze je to papirovy, tak ja na to, ze je to otazka vkusu. Nekdo radsi pancirovy kejs s vahou 96kg, zarucene se vam tam nic nevohne ;D ;D - dobry zejmena pokud se bojite, ze Vam do pokoje vjede mensi tank, nebo pokud cekate ze bude brzy 3.svetova valka.
Pro ty co tank v pokoji v nejblizsi dobe necekaji, se sikne suprova montaz, vaha 3kg, pekny zvled ..... :wink:
proste nekdo je blondynky, jiny za brunetky, nekdo na hlinik ;D
AL rulezzzzz
AMEN