Jakou kartu koupit, aby mi hry jeli aspon dva roky. Ted mam kyro II (175/175MHz), zatim jede i ut 04,ale upgrade by byl lepsi. Nechci za ni dát víc jak 2500 a budu ji kupovat v lete.
Printable View
Jakou kartu koupit, aby mi hry jeli aspon dva roky. Ted mam kyro II (175/175MHz), zatim jede i ut 04,ale upgrade by byl lepsi. Nechci za ni dát víc jak 2500 a budu ji kupovat v lete.
Tak možná Geforce 4 Ti4200, ale to ti vydrží tak do konce roku, nic lepšího neseženeš :lol:Citace:
Původně odeslal wit
Presne tak. Snad keby si doplatil 500 KC tak mozes mat Radeona 9600 ktoreho by si dal na PRO ... ale to uz je do 3000 KCCitace:
Původně odeslal Spajdr
pockejte a myslite, ze ted mi to pojede treba v 800x600?
a s tím radeonem mi to vysvetli, ja jsem ted pole grafaren nesledoval asi rok a mam v tom zamtku, hlavne to oznaceni
Takze da sa kupit Radeon 9600NON PRO ktory je lepsi ako Ti4200 ale je drahsi tusim o 500kc. Myslim ze sa da pretaktovat na 9600 PRO :-)Citace:
Původně odeslal wit
EDIT : Hlavne sa vyvaruj FX kartam od NVIDIE ... Najlepsie co by si spravil je pockat az vyde DooM III teraz je zbytocne radit ked este nikdo nevi ako to pojde ...
pretaktovat zvysenim frekvence nebo pomoci pajky? Jaky je rozdil mezi 9600 a verzi PRO? jen ve frekvenci? a soucasna cena? priblizne
Rozdíl je ve frekvencích a žádnou pájku nepotřebuješ, jen stačí mít dobrej kus a máš Pro.
jak to bude s HL2 nevím, ale Doom3 mi v součastné verzi běhá na
GF 4200 parádně ;D
No ja prave myslel takovej fx5200 (275/500), jeste kdyz se pretakti, tak by tomohlo stacit, ale stejne pockam a pak se uvidí
Ja by som bral MSI GF4 Ti 4200 kamos ju ma nataktovanu na viac ako Ti4600 uz 1.5roka a slape ako hodinky a vykon ma vyssi na rovnakej zostave ako moj taktnuty radeon 9500, kt. je urcite ryclhejsi ako 9600 aj 9600pro.
Iba ak by si mal stastie na dobry kus co pojde cca ako XT.
Děláte si všichni srandu, nebo se mi to jenom zdá ??? :lol:
Myslim ,že nároky na ten Doom III se přeháněj i FarCry se dá hrát na GF4MX celkem v pohodě a UT2K4 na GF2MX taky ... Takže třeba s FX5200 128bit. si to na 640*480 na Ultra Low zahraješ taky ... :) ..
Lenze na poriadnej karte to je uplne ina hra. Na Medium detailoch tam chyba polovica graficky efektnych veci, na Low to vyzera ako hra spred 10 rokov. Totalny hnus.Citace:
Původně odeslal Might
On chtěl aby mu jeli hry dva roky .... N oto mu nepochybně pojednou ,ale nikdo mu neřekne na kolik FPS .. JInak se přikládnim k TOmu Radeonu 9600 .....
Mno třeba FX5950 ultra je fakt šitná karta :oops: CO se tady člověk "nedozví" :roll:Citace:
Původně odeslal Benco
Jinak o 5200 ani nepřemýšlej.. než tyhle hry vyjdou našetři a pak kup alespoň něco z vyššího main-streamu a nebudeš mít problémy.. a k tomu samo odpovídající CPU
Tak to mi teda ver ze FX 5950 Ultra je SHITna karta :-) Neni nad ich ultra rychle PS a VS :lol: :lol: :lol: ( ale to uz je dost OT ) :-)Citace:
Původně odeslal Unz
To ci je GF FX5950U zla karta tu radsej nepreberajme, mal som doma od nej slabsiu 5900SP a bola to subjektivne vyborna karta. Samozrejme su rozne skusenosti s ATI/NV a vdaka tomu si vieme vybrat to co potrebujeme.
...myslim, ze jedina zmysluplna vec co tu vidim je myslim od benca, ze kartu na doom3/hl2 treba kupovat az ked budes mat tie hry na stole lebo inak ich mozes kupit este 3 kym vyjdu. To ako ti bezi nejaka alpha z roku 2002 na to so vykasli.
kazdy kupuje co potrebuje a na co ma...Citace:
Původně odeslal Benco
ATi ---+cena
+vykon
-spolahlivost
-stav ovladacov (vzdy je riesenie, ale napr moja segra by ho nenasla)
nVidia ---- presny opak
vyber si !!!
sorry za OT, NO FLAME!
Ovladace od ATI nesu co byvali, uz je to ovela lepsie . NO FLAME
A spolahlivost je tiez dobra NO FLAME(ovsem ak nemyslime vseliakych Shitnych vyrobcov) ale napr ked kupis Saphhire tak mas dost velku istotu a asi by som bral toho R9600
.GPU dostanes dost vysoko aspon na takych 400 s aktyvnym chladenim a pamate snad nejaky 250mhz (s tymi je uz vecsi problem )
Já osobně bych teď grafiku nekupoval. Počkal bych na levnější derivace R420 a NV40. Současné karty pro normální lidi(R9600,GF5700) nejsou oproti starší generaci nijak moc rychlejší. Jsou lepší akorát v AA a AF :-(
No tu ale do 2500Kc sezenes tezko, mozna tak za 5 let ;D , to se mu asi cekat chtit nebude, v te dobe bude HL3 a Doom4.Citace:
Původně odeslal Mastr
OT Jak se nechal slyšet Carmack, po Doom3 se idSoftware vrhne na hru ne nepodobnou Quake 3 :o 8-)Citace:
Původně odeslal Baneshee2
Doufám že hry bude dělat rychleji ale ne na úkor kvality, abychom se pak nemodlili za to že se možná snad dožijeme dalšího pokračování nějaké úspěšné hry, Carmoš a spol. říkají že se naučili tohle a tohle s tímhle HW, ale pak zase vyjde něco nového a budou se zase učit na tomhle novém HW tohle, a se hrozím toho co bude za rok nebo dva vycházet za hry.Citace:
Původně odeslal Unz
pro upresneni, nemyslel jsem na dva roky, aby frcela co nejvic, mně jde jen o to, ze za dva roky jdu na vejšku, a proto nepotrbuju FX 5950 Ultra