nechcete to nekdo za tech par tisic koupit, vyndat vnitrnosti a prodat mi case ??? :idea: ;D
http://www.pctuning.cz/Default.aspx?...=2&ArtId=19511
Printable View
nechcete to nekdo za tech par tisic koupit, vyndat vnitrnosti a prodat mi case ??? :idea: ;D
http://www.pctuning.cz/Default.aspx?...=2&ArtId=19511
velmi plodne .. a aj ten nazov threadu stoji za to .. kup si ho sam ..
no k veci aspon ja ked nie ty .. pekne to je veru ale ked nieco male tak radsej mini-itx a custom case
je to humus to by som nechcel ani zadarmo :mweheh:
dobrej design, ale zbrkle provedeny.... mohli to udelat hlubsi a dat tam ten zdroj normalne :?
tak si to třeba taky přečti... jak je to precizně zpracované a kolik to stojí i s elektronikou :|Citace:
Původně odeslal SajmoN
no je to pekne .. za 5k bez dane s tym ze do toho clovek supne akurat procak, vypalku a disk je to fajn .. ale neda sa to modit ziadno
Už jsem měl tu čest stavět PC do novýho case od ASUSU (ale ne do této) a UZ NIKDY VÍC case ala ASUS. Design je sice slušnej, ale maj to podle mě blbě vymyšlený (nebo sem holt levej) Spíš mi to připadá jako by asus narychlo navrhnul nějaký case aby na tom taky něco trhnul a neohlížel se na funkčnost.
Co se týče takovejhle malejch case pro PC tak ať si to výrobci nechaj laskavě prosebe, já když už kupuju case tak taky chci vidět, že jsem opravdu něco koupil a ne nějakou krabičku od sirek. :evil: :evil: :evil:
dragunov .. no ano a v kancli si kazdy hodi na stol bigtower s patdesiatimi vetrakmi ze .. chjo .. a to ze si mal tu cest si tu uz niekde pisal
SajmoN ... Já jen tvrdím, že pro mě je málá case nah**** !!! Navíc je to snad o moddingu a co by jsi chtěl na takový krabičce moddovat ?
cital si to alebo si sa pozrel na ten prvy obrazok a teraz tu perlis ?? za tie prachy je to super, a BTW citaj kym napises nieco dobre
Citace:
no je to pekne .. za 5k bez dane s tym ze do toho clovek supne akurat procak, vypalku a disk je to fajn .. ale neda sa to modit ziadno
SajmoN... no jasně že jsem to četl, ale já reagoval jenom na case takže radši zklapni a ty svoje kecy si nech pro sebe :!:
a dragunov - zbytecne na ty Tve reakce reagovat
no to se tady pekne rozjelo :-o
Jinak case neni spatnej, ale to ze je levnej je dany materialem.... ja bych od takovy prtavy bedynky asi vyzadoval, aby byla z hliniku, protoze bych to casto prenasel. Na druhou stranu je fakt, ze do kanclu je to jedno
@ MV
no mě teda hliník nepřipadá jako zrovna odolný materiál pro přenášení ???
Odolný ne ale lehký :wink: :roll:
no u malého case mě už pár dkg nezabije ??? zvlášť potom, co jsem se nosil s těžkýma EIZO monitorama (co do toho Ti JAPONčíCI dávaj ? )Citace:
Původně odeslal kořka
mi nepripada, ze by hlinik byl nejak malo odolnej :wink: Urcite lepsi nez papirovy plechy ala Eurocase
a taky ten hlinik nesmi byt nejakej slabej 0.8mm
a na oděry ?
No já bych teda radši věřil Eurocase řadě 54xx než tomuhle papíru http://shop.pctuning.cz/?id=CAS+AL750Citace:
Původně odeslal MV
to jo kazdopadne je naprd jak papirovej plech, tak papirovej hlinikCitace:
Původně odeslal kořka
hele trochu ot al ekdyz se tu bavite o sile plechu..co rikate na hlinik 1mm tlusty ???
to je dost malo, na case.. na case Al alespon 2-3mmCitace:
Původně odeslal Wolferine
mam 1.5mm (myslim) a je to naprosto v pohode
nemyslim na kontrukci...ta bude ze dvou spojenych case..ale potrebuju ji nejak oplechovat(celo,bocnice,...)
co ocel1mm?
jde o to ze ahlinik bud 1 nebo 1,6 a ten 1,6 je docela drazsi :roll:
EuroCase este nerobi hlinikove skrinky? Z alobalu :mweheh: