Mam tuto kartu asa mi zda ze je nejako velmi pomala.. V 3DMark-u 03 mam nieco okolo 3500 bodov.. Nieje to trosku malo..?
Printable View
Mam tuto kartu asa mi zda ze je nejako velmi pomala.. V 3DMark-u 03 mam nieco okolo 3500 bodov.. Nieje to trosku malo..?
mno malo...ja mam defaultne (cpu na 2500+, grafika dle vyrobce) 3973 takze zas tak malo nemas...vytocenou mam nekde kolem 4600 bodu - no co se da delat..neni to karta za >10k
btw muzes provnat s moji tocenou http://service.futuremark.com/compare?2k3=2083859
Na Bartonu 2500+/oc 3200+ a přetaktováním na 580/650 asi 4500 bodů v 3dmarku03. To mě připadá docela vysoký výkon :lol: Přetaktuj jí a budeš spokojen. jfk
Nesmíte si pořád myslet, že koupí nové GK vyřešíte úplně vše. Pořád je tu procesor, který na konečné 3D scéně má také nemalý podíl. Navíc, když ti jede jen na 266MHz FSB!
To je gut :-) jsem zvědavý na kolik vytáhnu já toho Asuse dneska :-)Citace:
Původně odeslal jfk
No 3500 bodov je celkom v poho.Moja 9600pro dava tak isto pri zakl. nastaveni po pretoceni a V-mode mi teraz dava 4700 ale to je asi max co tie karty daju.Holt nieje to 9800.
Vmod na paměti?Citace:
Původně odeslal NOD
Aj ramky aj VPU.
Snad dám 600 na GPU, už to tady někdo dal :-)Citace:
Původně odeslal NOD
Mne pri 580 zacina robit artefakty ale uz to aj pece>strop pri Vmode pre 9600 aj XT je 1.5V potom uz len smrt.Xcem ho dat na 1.45-7V ale to xce poriadne chladenie.Mozno by potom dal aj tych 600MHz
No já na to hodím vodníka a uvidíme, takže jestli těch 600 nedám, tak to bude voltáží :-)Citace:
Původně odeslal NOD
Ale fakt bacha lebo 1.5V je uz fakt dost a neznic si grafiku.Good luck a dufam ze tych 600 das
Ono je to problém když dám více než 1.5V ? já dával u R9800Pro 1.7V a bez problémů, R9600XT jsou na tohle citlivější? mluvíme o nastavení voltáže pro AGP port, nebo né?Citace:
Původně odeslal NOD
;D ;D ;D Spajdre ty si to zaklincoval :)
vravi sa o voltazi GPU a uvedom si ze R300/R350 su 0.15um ale RV350 je 0.13um !!!
Já vím že je rozdíl v um, ale zase když se pak háže jádro výše u RV350, tak jsem počítal s tím že to bude chtít i více voltáže do AGP portu :wink: no stejně tam nechám default, takže 1.5V, dávat více se mi oplatilo když jsem měl šitový zdroj a k tomu R9700Pro, jinak grafika dělala chyby, nakonec zdroj vyhořel, ale to už sem nepatří ;DCitace:
Původně odeslal mino
tady je asi mysleno napeti na GPU, ne na AGP.... :-)
kolik to ma standartne napeti ? ten 9600XT ?
Ja som nehovoril V na AGPcku ale myslel som Vmod na GPU a na Rmakach od grafiky!
pls nevis kolik ma napeti 9500Pro ???Citace:
Původně odeslal NOD
Co máte přesně napsáno na pamětích svých 9600XT kartách?
já HY5DU283222
AF-28 342A
Co to je kua za paměti? 2.8ns?
to su hynxi.Su celkom dobre ale ja mam samsungy tie su asi najlepsie.
no dort psal že jdou na 690, bez pasivů (hádám ale že pokud na ně budu foukat, tak pasivy stejně už nepomůžou)Citace:
Původně odeslal NOD
No sice si mi neřekl jestli to jsou 2.8ns, ale hádám že ano, u XT verze dávat asi horší je nesmysl :-)
Jasne ze su to 2.8.No a pasiv ti nic nepomoze kym nemas spraveny Vmod lebo tie ramky su /aspon moje boli/ chladne
No pro těch 20-30Mhz navíc na paměti ten Vmod nemá cenu :-)Citace:
Původně odeslal NOD
Tak GPU bez chyb jsem dal až na 609 Mhz :-o :lol:
prubnu ještě paměti.
Citace:
Původně odeslal Spajdr
2,8ns nie su na vsetkych 9600XT...Ja mam connect3D a su tam 3,3ns Samsungy. Zvladnu asi 640MHz bez artefaktov takze nic moc......