mrknete na tenhle thread u konkurence, zda se ze monima ma fin. problemy, takze nakup u nich se zda byt riskantni(s ohledem na pozdejsi reklamaci)
Printable View
mrknete na tenhle thread u konkurence, zda se ze monima ma fin. problemy, takze nakup u nich se zda byt riskantni(s ohledem na pozdejsi reklamaci)
Asi budu muset rychle vše co potřebuju u nich reklamovat, než to zavřou.
Je to pravda, je dead ... Kdo v tom krámě (resp. v jakémkoliv z nich) kdy byl, ví sám, že to přijít muselo.
Ne že bych byl od přírody nepřející, ale v tomhle případě
HURÁÁÁ!!! :lol: :lol: :lol:
A klidně společně s nima odepíšu to prkno, který mi ty k.u.r.v.y do dneška nevyreklamovali (cca. rok!!!)
;D :lol: ;D :lol: ;D :lol: ;D :lol: ;D :lol:Citace:
Původně odeslal Darth Sidious
je to blbost podivej se do obchodniho rejstriku.. monimu nikdo nekoupil..Citace:
Původně odeslal Jirik
http://www.justice.cz/cgi-bin/sqw125...112&K=d76c3360
vsak to sem taky nepsal :wink:Citace:
Původně odeslal ZB
no, ono zapsat do OR cokoliv trva pomerne dlouho; v kratkym vasovym horizontu OR vypovidajici neni :-(Citace:
Původně odeslal ZB
Přesně tak, já už řeším přepsání 1/2 roku :-o :!: A jestli ji někdo koupil, nebo jen měl koupit, už je teď celkem jedno ... BTW: Obchodník, kterého jsem znal, odtamtud odešel cca před měsícem, tohle všechno vyplavalo na povrch cca před 14 dny ...
Nějaké novinky? ???
Chystám se oslavovat, ale chtěl bych mít jistotu... :wink: :oops:
Proc oslavovat?Citace:
Mnoho komponentu bylo v monime nejlevnejsi v Praze.
Je pravda, ze chovani k zakaznikovy a reklamace byly horsi, ale vetsinou mi to za to stalo.
A kdyz ne, tak jsem sel do alzace nebo do czechcomputers
Víš, to je takový můj smutný osobní příběh. :wink: Viz zde:
http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=18875
Prave ze vise podepsany snad oslavenec :D mel a nemale problemy kvuli desce a jakym zpusobem jednali taky sem si parkrat zazil takze HURAAA
Ze by se vyplnilo to stare prislovi o bozich mlynech co melou pomalu ale jiste? ;D
Už se nemůžu dočkat... :wink:Citace:
Původně odeslal DeeKay
Vsak muzes slavit dnes i potom, az budes mit jistotu :wink:Citace:
To je supr. HURRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
AŤ TA SVINĚ CHCÍPNE.
Normálně PH nedělám, ale tohle si o to vyloženě říká...Citace:
Původně odeslal Pinďoureček
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
To samozrejme mluvis o zacatcich, v pozdejsi dobe neplatilo uz ani to....Citace:
Původně odeslal mudboy
Jinak ja si taky jeden sampus bouchnul. ;D S Monimou mam siiiiileny zkusenosti. A vypraveni by bylo na dlouho. Takze je lepsi to nechat vsechno umrit :-)
A dnes chodit do CC a do Alzace kdykoli uz nema smysl.... Nenabizeji nic co by si obycejny clovek nemohl sehnat levneji....
A reklamace v CC taky uz stojej za starou belu. :| Me to nepali, ja tam nekupuju, ale uz vice lidi si mi stezovalo.... A dosti hlasite. ;D
CC nepouzivam, ale s Alzacem mam taky sve neprijemne zkusenosti ... skoda slov
Monime upadek preji ... dobre jim tak
jiny znamy obchody uz moc nejsou...v tom je ta hlavni potiz...a zvlast kdyz jde o reklamace, nechci skoncit, ze bych nakupoval po hypermarketech...
Já z toho moc radost nemám. A to jsem tam něco koupil tak před dvěma roky, od té doby nic.
Když ubyde jeden velký konkurent tak si ostatní zvýší ceny. :-(
A prozradis mi jeste levnejsi obchod v Praze?Citace:
Původně odeslal DaweProc oslavovat?
jo. TNT Trade ;D ;D /jkCitace:
Původně odeslal mudboy
Ne, vazne. Kazdej kdo me zna vi a ja si reklamu delat nebudu. :wink:
Fakt je takovy ze i lecktere zbozi se da sehnat levneji napr. v Sume i v jinak superdrahem TNT nez v CC. Jinak je to co se tyce MO opravdu bida..... Samej sedej prumer.....
TNT Trade neznám. Co to je za obchod? :-)Citace:
Původně odeslal Dawe