Proč mi muj Durex 1.8 (B) nedá víc jak 166 FSB ... Při menšim FSB - větším násobiči je to v pohodě ,ale jakmile jdu přes 1166FSb tak to blbe .. Nevíte či mto může bejt?Kolik FSb se dá tak vytáhnout z durona? ...
Printable View
Proč mi muj Durex 1.8 (B) nedá víc jak 166 FSB ... Při menšim FSB - větším násobiči je to v pohodě ,ale jakmile jdu přes 1166FSb tak to blbe .. Nevíte či mto může bejt?Kolik FSb se dá tak vytáhnout z durona? ...
zrejmne tvuj kus 200fsb neda, co je na tom tak nepochopitelnyho? :)
Mel jsem stejny problem. Pak jsem ale zjistil ze kdyz na mem SOlteku nastavim casovani na AGGRESIVE misto OPTIMAL slo to pres 200 (taky jsem nemoh ani na 166).Citace:
Původně odeslal Might
Nevim jestli tvuj ASUS nejake takove nastaveni ma, ale pohybej s BIOSem.....
Okusi mto jestli to ty CL 2.5 zvládnou ...
Me samsungy jsou CL3,takze u tebe by to nemel byt problem.Citace:
Původně odeslal Might
FSB vobec nezalezi od processora ale od CHIPSETU !!! :!: :wink:Citace:
Původně odeslal Warlord
Chytréj! LOLCitace:
Původně odeslal hyde
Takže mi prosím vysvětli, jak nemá vliv výše FSB u zamčeného CPU na to, jestli pojede nebo ne?Rád se něčemu přiučím!
Zvednutim FSB samozrejme zvednes i frekvenci CPU.Citace:
Původně odeslal hyde
s dal Agressive 8-3-3-2.5* /2.8V a FSB na 203 :)) Pokud dám víc tak by to už chtělo 3T* ... Ale ok :)) ..
Myslel som to u odomknuteho processoru !!!!!Citace:
Původně odeslal Tomas
Processoru je napr.: uplne jedno ci ide na 12 x 166 alebo 10 x 200 !!!
takze sa ukludni !!!!!
tak to by som tak presvedcene netvrdil....to by akoze isiel aj 8x250???
to hadam nie...
Vyborne. A kdyz mu jeste trosku povolis, dostanes se i vys........Citace:
Původně odeslal Might
Pak uz je to ale otazka chlazeni.
samozrejme pokud to da deska :idea: :lol: procesoru je jedno jakou ma sbernici, muj duron by taky sel na 200fsb kdyby to dal chipset, gf3 v agp, audigy v pci... :idea:Citace:
Původně odeslal viglo
Presne tak !!!Citace:
Původně odeslal berraneck
Konecne nejaky rozumny clovek co to chape ........... ;D
Hmmm,ale Might mluví o voze a ty o koze!
Je opravdu super,že v tématu o zamčeném CPU mluvíš o odemčeném... :-)
Jinak "kľudný" jsem pořád, jen jsem se dobře zasmál :lol:
Nevím, kde jsi přišel na to, že je thread o zamčeném, když autor píše, že při nižším FSB a vyšším násobiči to jede. Já to chápu, že je UNLOCKED.Citace:
Původně odeslal Tomas
2Might: Procesoru je jedno, jestli jede na 10x200 nebo 20x100, když je výsledná frekvence CPU stejná. Spíš to může být pamětmi, deskou, čímkoliv.
Ja myslim ze autor ma namysli unlocked CPU a procaku to je naozaj jedno ako ide.Ked je vysledna Freq. rovnaka tak nieje ocom diskutovat .Je to vec chipsetu ci da alebo neda 200MHz.
ja som to vedel ze sa zhodneme ........ ;DCitace:
Původně odeslal Millisx
mmt takže výkonově je jedno koli kje FSB a násobič? ...
100*20 jako 200*10 ? ... V7konově to nepoznám? ..
CO se tyce hrubeho vykonu CPU, nemel bys to poznat. Na celkovem vykonu PC je samozrejme vyssi FSB, ktra jde ruku v ruce s vyssi frekvenci pametmi (vyjma delicky).Citace:
Původně odeslal Might
upozorňoval jsem na to, že procesoru jako takovému je jedno jak běží, když je výsledná stejná. Pro výkon celé sestavy je ale žádoucí mít vždy co nejvyšší FSB(roste propustnost sběrnice, AGP...)Citace:
Původně odeslal Might
A jakej je cca % rozdíl mezi vákonem 133-200 / 166-200 ? ...
no teoreticky to je znat z oznaceni pameti, PC1800 aka DDR200, PC2400 aka DDR266, PC2700 aka DDR333 a PC3200 aka DDR400 nebo tak nejak to je... to cislo PCxxxx urcuje maximalni teoretickou propustnost pameti na te frekvenci. takze procentuelne je to az 50% 100->200MHzCitace:
Původně odeslal Might
no ja muzu rict jen to ze kdyz jedu na 133 synch tak mam propustnost kolem 2G a kdyz jedu na 200 tak se to pohybuje kolem 3G.. takze to asi tak odpovida :)
To je hustý :)) Díky ...
ale ale co to vidim... Marty, tys chybil :)Citace:
Původně odeslal Marty
je to takhle:
PC1600 aka DDR200, PC2100 aka DDR266, zbytek uz mas dobre :)