Nevim jestli to tu už bylo ale dostal sem nápad hodit si vypínač a reset compa na zeď normálně by to šlo hodit ten klasickej vypínač co je v compu ale chtěl bych podobnej čim se třeba rozsvící světlo šlo by to?
Printable View
Nevim jestli to tu už bylo ale dostal sem nápad hodit si vypínač a reset compa na zeď normálně by to šlo hodit ten klasickej vypínač co je v compu ale chtěl bych podobnej čim se třeba rozsvící světlo šlo by to?
Tak to je teda hukot :o to by mě v životě nenapadlo to by byla dobrá věc a myslim že by to i šlo zrealizovat sice nejsem elektrikář či něco podobného ale když natáhneš pořádně dlouhej špagát a dáš ho do zdi tak by to mělo jít ne?
jo to by mělo jít určitě už sem to i zkoušel akorát bych redši chtěl lepší vypínač takovej jako máš na zdi na světloCitace:
Původně odeslal kořka
s AT zdrojema by nebyl problem, ale navim jak fungujou ATXka, takze moc nepomuzu, ale peknej napad. :o Ale ma to i sve mouchy, uz vidim jak prijdu na lanku a budu bourat zed ze si tam dam vypinac :mweheh:
P.S. 2 sebad: Co disk?
tak to bourat bebudu můžu mít 2 kábly jeden na doma a jeden s normálním na lanku je to za pakatel :idea:Citace:
Původně odeslal monsoon
--------------------------
jinak disk v pohodě 8-)
No v pohodě dyt se dělaj i vypínače co jen spínaj takový ty na zapnutí ventilace a tak.
Stačí kabel dát bud do lišty nebo zasekat do zdi :idea: :lol:
No a na lanparty si holt pořídíš příklepovou vrtačku a vždycky si sebou vezmeš lištu a našroubuješ pomocí hmožděnek máš to za 15minut hotový ;D
Tak honem hupky dupky do elektra! Docela dobrej nápad, jen zrovna pro mne nepoužitelný, komp jsem nevypínal ani nepamatuju :-)Citace:
Původně odeslal sebad
to sou normální jako na lampičku atd. nebo nějaký spešl?Citace:
Původně odeslal globalkiller
Na lampičku máš vypínač ty LAMO kdežto ty potřebuješ spínač to znamená,že sepneš kontakty,ale jen na chivlku a hned se zase rozpojí :!:
Na LANce by to bylo fakt efektní přišel bys tam s majzlíkem rozmlátil bys jim celou stěnu a pak bys jenom zapnul komp na druhý straně místnosti a šel bys fakt skvělá představa :lol:
Však stačí obyčajný zvonček, nie? Tie sa vracajú :)
To samozřejmě stačí ale on chce aby to vypadalo jako normální vypínač na světlo to si rovnou může přidělat ke stolu takovej ten s krytem na odpalování raket :-)Citace:
Původně odeslal ICE29
No tak to už je o něčem jinym nebylo by špatný mít elektriku přímo ze zdi a vypínač takovej ten raketovej pod odklápěcím plexisklem na klíček,aspon by do toho nikdo nehrabal ;D
Jasně a zapnout by to mohli jenom dva důstojníci s nejvyšší šarží a kdyby se to zaplo tak by začala blikat blikačka u stropu a z amplionů by se ozvalo alaaaaarm :-)Citace:
to je jasný špatně sem to řekl myslel sem aby tak vypadaly jako na lampičce :idea:Citace:
pod plxisklem na klíček to by bylo taky hustý a vypadalo by to pěkně :!:Citace:
Původně odeslal kořka
jojo uz to vidim jak prijde nekdo do pokoje, ty neco rozehranyho a on povida ... " jeee a co rozsveci tohle?" <cvak>
:D
A myslim že jsem to dokonce v jednom elektru viděl prodávat jenom si nemůžu vzpomenout kde :-(
jo proto to chce mít pod plexi a na klíčku ;DCitace:
Původně odeslal Fox!MURDER
asi v GM nebo v GESU tam se zkusim zeptat :arrow:Citace:
Původně odeslal kořka
Tyhle vypinace se normalne v elektru sehnat daji, jako spinace pro zvonky, delaji se i v designu jako vypinac na svetlo na zed. To s tou priklopkou jsem videl na nejakym zahranicnim serveru, ale nevzpomenu si kde...
to je huuuuuuuuuukot, zas jednou dobrej joke - jdu do toho ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal kořka
edit: čtu to podruhý a pořád mě to láme bránici :lol:
no jo ale bacha na jednu vec, musi to byt jen spinac ne prepinac!!!!!
pokud by to bylo jako u svetla tak vam kom najede ale za 5s se zase vypne!!! neco podobneho se mi stalo, u AT to neni problem ale u ATX by to melo byt jen spicnac proste jen zatlacim a pustim.
jo to je jasný budu do GESu a řeknu že chci spínač ale aby vypadal jako vypínač na světlo :idea: :-)Citace:
Původně odeslal eraser
Jestli mas ATX zdroj, tak ti jak spinac, tak vypinac budou k nicemu. To co potrebujes se jmenuje tlacitko. Zapojis ho do desky misto tlacitka power na casu. (prip. i reset)
A nebo to muzes pripojit paralelne k nim a vytahnout si to dozadu na case na nejakej konektor (abys to pri stehovani nemusel tahat az z desky) a kdyz budes doma u ty spravny zdi, tak pouzivat ty "externi" a na LANce, nebo jinde pouzivat ty puvodni na casu (a nebo si udelat jeste "mobilni ovladaci panel", pripadne to na tom konektoru jen slusnout dratem :-) ).
Jo a v GESu to asi tezko sezenes. Tam vetsinou elektroinstalacni material nemaji. Zkus nejaky elektro. (nebo OBI/Baumax, ale bude to tam za dvakrat takovy peniz)
no dozadu to tahat nebudu to zas tolik práce nejni otevřít case a vyměnit kablík ;tlačítko jo? no tak se potom kouknu v baumaxu a uvidim :!:Citace:
Původně odeslal CHW