mam v planu Sunon , pokud ho budou nekde po Praze mit.
Printable View
mam v planu Sunon , pokud ho budou nekde po Praze mit.
www.gme.cz :arrow: tam ho maj....Citace:
Původně odeslal BRUCEF
Nevíte někdo jestly jede na 5V a jaký má ložiska ??? (hlučnost a výdrž...)
Ja mam Sunona 120x25 a ten se na 5V nerozjede :(
Hmm, tak to je blbý, já potřebuju, aby jel na 5V
Na jejich strankach to nemuzu najit.
Chci kluznej. Jestli nepojede na 5V me moc netrapi. Muj regulator by ho mel zvladnout.
Kolik stoji?
kluzne sou,kolik stoji ted nevim (92*92*25 stoji necelou stovku)..zkus hledat,treba to na tech strankach je)ale urcite je maj,ja tam byl :-) )
coz oni meli i predtim, ale ja to nikdy v katalogu nenasel.
Myslim, ze cena bude kolem 300,- :|
Mno já regulátor nemám :-( asi nevíte o nějakým ne příšerně drahým 120mm větráku (PAPST) co pojede na 5V, žeee ???
ja dal na rady lidi z fora a koupil z TNTRADE 120x25 PRIMECOOLER. Jede v poho na 6V a je tiiiiichounkej :-). Sunony maji pra silny magnety a rvou. Mam tu 80 mm a nejradsi bych je vyhodil. Delaj kraval jak vrtulnik :evil:
Souhlasím s výše uvedeným, nejlepší volba je Primecooler 120x120x25, nejen že stojí pouze 201kč ale rozjede se i na 5V a 100procentně ho neuslyšíš a docela i fouká :-)Citace:
Původně odeslal Rhapsody
jj, fouka pekne. I na tech 12 V je docela tichej a kdyz ho postavite na stul, tak po nem bude cestovat ;D
www.ges.cz - SUNON KDE1212PTS1-6A ..Ventilátor kluzne loziska 12VDC/4,6W..3000ot..150m3/h..44dB..120x120x25m..200g
za 295 Kc :) Nak
Hmm, to zní dobře, ten bych si asi sehnal, ta cena je s nebo bez daně?Citace:
Původně odeslal pajikk
EDIT: Jo a důležitá věc, máš ho s kuličkovejma nebo kluznejma ložiskama ???
priemcooler je s kluznyma i kulickovyma-jen si vybrat :-)
Jo, ale by mě zajímalo jestly je to tichý i s kuličkovejma... ;-)
a jak ma vycentrovane loziska ??? fakt cestuje po stole? to se pak totiz prenasi do case ne?
tim cestovanim jsem myslel, ze to ma takovu silu, ze ti to po stole pojede. Vetracek nevybruje, je to jen takova mala helikoptera.... ale ticha ;D
oprava, nevibruje... :-)
)Citace:
Původně odeslal Rhapsody
S daní :-)
A odpověď na 2. otázku ??? pls
ICQ rulezzz :-)
tak jsem koupil Sunon 120x120x38 - 181,79 m3/h / 41 db /6,8 W / 3000/min . Bezi mi tak na 7 v a da se to poslouchat :-)
Tos mel radsi vzit ten PrimeCooler, to se s tim Sunonem neda srovnat - levnejsi, lepsi, tissi, na 5V neni slyset. Sunon sice profoukne vic vzduchu, ale za cenu toho kravalu bych do toho stejne nesel.
No nevim jestli levnejsi, sice to koupis za 201 s dani na TNTrade, ale das 140 za postu :-(