Chcete-li vidět zelenou obludu (alias Mr. Smile) viz odkaz níže "brute green monster" :-D
Printable View
Chcete-li vidět zelenou obludu (alias Mr. Smile) viz odkaz níže "brute green monster" :-D
jen co sem kliknul na odkaz tak jsem zacal zpytovat svedomi jestli jsem nepozil nakou psychotropni latku ;D
:-D :-D :-D ;D
je to originalne :-)
2dee: si predstav ake pocity by si mal kebyze sa na to kukas kazdy den :-)
brr..radsi ne :DDDDCitace:
Původně odeslal visby
Sem se lek ;D
no me se libi ta 5,25 disketofka melsem jednu jedn cas f kompu a nektery nezasvetenci mi dokonce verili ze je to predpotopni 2xCdrom:) ono tam totiz to cedlo fkidku vleze a dokonce se zaklopi i ta packa:) mal sem ji"serverovou" cernou:)
2 Ja8k1:
Musím upozornit, že ta 5 a 1/4 je funkční a i zapojená, jen už nemám žádné diskety :-D . Je to ještě DD :wink: . (Ale ještě mi někdo neřekl, proč mám dvě Cd romky)
2 Visby a DeeKay:
Neříkám, že je nějaký hezký, ale ten smajlík vepředu mě neustále rozesmívá.
Hlavně to bylo, relativně, jednoduché a dle mého soudu líbivé. Alespoň nemám na stole nějaký všední šedivý case :( .
O potichost se stará regulátor ovladaný přes program. Teplotu sleduju na disploji vedle zapínaní počítače a resetu. Další výstřelky se plánují. :wink:
Case moddingu Zdar
des bes br
Rád bych viděl "umělce", který spáchá něco takového :o
Celkom v poho, ale doma by som ju nexcel ;)
sranda musí bejt ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal Dumy
Pekne sa ten case smeje :)
2 honzAK:
Jak des bes br. Zas tak hrozný to není. Podle mě za to může to, že jsem ten thread blbě pojmenoval. Měl jsem spíš napsat zelená příšerka, zní to víc srandovně než obluda. U toho se každý kření, jen si přečte nadpis :( .
2 Mr.Lilek:
Něco já, něco můj geniální bratr. On má trpělivost a pečlivost co já nemám. Ale case mám nakonec já ;D .
A nakonec.
S úsměvem jde všechno líp (i přetaktování) ;D ;D ;D ;D ;D
taky se mi to zrovna moc nelibi ,ale co,kazdy mame jiny vkus :wink:
me teda ani trochu :wink:Citace:
Původně odeslal dutch3s
No neviem, na tej fotke to nevyzerá extra príťažlivo, ale v reále je to možno o hodný kus lepšie... :wink:
:( :( :(
posledním pár příspěvkům.
V reále, je to hezký, sice trochu velký a usměvavý case. Mám ho na stole vedle sebe a nijak mi nevadí. Budu muset asi udělat víc fotek a hlavně s lepším foťákem.
no, me se ten case docala libi... urcite mnohem lepsi, nez jakejkoliv "jen" koupenej...!
udelej vice lepsich fotek! a nejakej popis 8)
ty taky umis jen kritizovat co? :evil: :evil: :evil:Citace:
Původně odeslal honzAK
a to se mam pretvarovat? na tom casu neni nic hezkyho. takovahle kombinace barve se mi nelibi a ten smajlik to bych si na case taky nedal je to jak pro deti.. chapes tohle muj nazor a at je kritickej nebo chvalitebnej je to proste nazor.Citace:
Původně odeslal gl_st0rm
Taku cudnu vec som este nevidel ale je to cely cool ale inac sa na to da aj pozerat :lol:
Zase se musí nechat, že je to docela originální. Osobně už mám plné zuby různých alienů, biohazardů a radiací - tohle je změna.
Někomu to může přijít dětinské, ale mě se to celkem líbí :wink:
uuuuuuuuuuuááááááááááááááááááá áá
BUM....
Měls napsat, že je to nebezpečný ;D
Zelenou já rád, ale...
2 honzAK:
Nevím, proč když je na case smajlík, by měl být pro děti. ??? Tady v příspěvcích se smajlíků využívá taky hodně a nikdo se nad tím nepozastaví. Chceme tím pouze dát najevou svou náladu. Buď se něčemu zasmějeme a pak k tomu přidáme smajlíka nebo naopak. A tak je to také myšleno s tímto casem. Protože se MI LÍBÍ!!!
A pak kombinace barev. Černá je taková neutrální a se zelenou to vypadá dobře. (Mimochodem mi právě zelená zbyla) Je to focený jinde, než pak case mám. A tam, kde ho mám, tak tam se hodí. Chápu, že dáváš najevo jen svůj názor, ale nemusíš tak tvrdě.