mate nejake zkusenosti ci napady ?napiste
Printable View
mate nejake zkusenosti ci napady ?napiste
nic bych ne upravovoval, Proc jsou super.
Maximalne sundat ty krytky :)
Ak myslis vymenu repro, plosakov a tak tak mylim ze user KoNG to ma spravene, v nejakom threade tu je aj o tom aj pisane.Skus search.
muzete se nekdo kouknout jaka filtracni kapacita je v zesiku subwooferu? pokud bude min nez 20.000uF tak nakupte deset kondiku 3300uF za cca 200Kc, spojte paralelne, pulku pridejte k - vetvi a pulku k + a uvidite/uslysite neco :wink:
Tak o tychto veciach so suciastkami neviec absoutne nic, co budeme pocut?Citace:
Původně odeslal Glassman
Chystame se s kamosem rozebrat subac od Geniusek a pouzite objemy komor i pouzity reproduktor "naladovat" do software a prezkoumat, proc vlastne tak neskutecne DUNI a nehraje. Popripade reproduktor v subwooferu nahradit jinym typem. Co se tyka kapacity filtracnich kondasu v zesilovaci (napajecim zdroji zesilovacu) - velmi pochybuju, ze by v tom bylo 20,000 mikrofarad. ;D
heh, v zesiku v subwooferu ELAC bylo jen 2x6800uF ;D pridal sem 10x3300uF :wink:
No jo , sakra ale ja viem o tom hovno....som pochopil ze to asi zlepsi zvuk ale mozes povedat o tom nieco blizsie.diki.Citace:
Původně odeslal Glassman
tipuju ze by to mohlo filtrovat naky harmonicky nebo neco takovyho ;) ale vo zesicich (ac to berem ve skole) fakt vim prd ;-)
filtracni kapacita uklidni basy, jsou pevnejsi a dynamictejsi a ne zahuhlany, pokud neni dostatecna filtrace.. predpokladam ze tomu Geniusimu subaci by to mohlo dosti pomoct, zalezi na tom jaka kapacita je tam od vyroby a jak rikam, pokud bude mala tak jeji navyseni rozhodne stoji za hrich :wink:
Tak jak je to? Je tam mala kapacita, ci to je reproduktorem? Kolik kdyz tak pridat a kam?
IMHO je to reproduktorem. :-) DTT2200 maji male kapacity filtracnich kondiku ve zdroji a presto subac nehuhla. :idea:Citace:
Původně odeslal monsoon
... s tou kapacitou filtracnych kondikov by som velmi neprehanal, lebo budu lietat poistky v zdrojoch ... :!: ked tam vobec neake su ;D ;D ;D
A už ste ten sub rozobrali?Citace:
Původně odeslal Halen
Jsem novacek,subak jsem nemek nikdy rozebrany ale mam dotaz: muzu moje geniusy nejak vylepsit????
jezis vy ste teda komici ;D nekdo z vas to holt musi rozebrat a nafotit, jinak se z mista nehnete, furt se tady jeden pres druhyho vyptavat.. ma to cenu? mit je ja tak je mam uz desetkrat rozebrany, tak se nekdo sakra pochlapte a nadelejte par snimku interieru :arrow:
Tak sorry:)))na to rozebrat to bez navodu nemam..takze aspon otazka-na kolik mate nastavenou crossover frekvenci ?
viz http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=47184
možná by to htělo spojit dohromady. začíná tu fragmentace :eek:
Zaujmavé...na tom locknutom threade si dal odkaz sem...a tu je odkaz tam. Úplne som sa zacykloval a furt lietam sem a tam(a potom že velký traffic). :lol: :wink:Citace:
Původně odeslal Arteee
Ja to kludne rozoberem, záruka nezáruka, mám na háku...len by som to nerád robil zbytočne paralelne s Halenom.
Tak to skus!ja jsem na to lama,jeste bych neco zkazil...Jakou mas teda frekvenci vzorkovani?ja 200hz...
Nooo, nie som v tom odborník, ja som to tuším nechal na 150 alebo 100(teraz som na druhom PC). Keď som dal 200 a viac tak sa mi zdalo že už príliž vela basov prešlo na huhňavý subw na škodu ich presnosti. Proste som niečo nechal aj pre front R a L.Citace:
Původně odeslal Zdenek Dubnicky
No ja to mel na 100 a pak byl test v PC Magazinu a tam se zminovali ze 200 je optimium...tak nevim :-( a jak chces rozebrat subak? nejak zezadu odsroubovat?
Ešte som ho bližšie neskúmal (ako sa dá rozobrať), zajtra kuknem a ak to pôjde bez použitia sekery tak to otvorím a nafotím.
Dobra,preju hodne stesti a dej vedet teda jaks dopadl