tak se mi dostala pod pařátky tato kartička a hdd se vratil z reklamačky
zkoušel sem zatim default a hodila 12600 / 1800
takže docela spokojenost ;D
Printable View
tak se mi dostala pod pařátky tato kartička a hdd se vratil z reklamačky
zkoušel sem zatim default a hodila 12600 / 1800
takže docela spokojenost ;D
mozno uz nepojde taktit vobec jadro asi moc nevytlacis skor pamate, ja mam ti4200 a mam 13100 bodov v 3DMarku takze
uvidim no
Tusim ze Ocampa ji pece na 730 :wink:
a jadro asi netusis ze??
Jadra maji vsechny G4Ti naprosto stejny takze tak do 320 tipuju :wink:
A na kolik ti teda jede?
Mno,Tukančezova MSI 4600 jede 330/760 a ma delane pasivy na ramkach.)
A ramky ma tusim 2.8ns
paměti 2,8ns jdou tak do 740 bezpečně(ale to je už zbytečný,protože to nemá skoro žádnej efekt...720 bohatě stačí) a jádro podle kusu 320-340
mno jelo to asi na 330/720 ale ke konci se to reslo tak nevim jestli to bylo vyhrocenym CPU nebo GK :evil:
na to je jednoducha odpoved. dej procak na 100% spolehlivou frekvenci a kartu vytoc.kdyz ti to rachne, tak to bude grafarnou :idea:Citace:
Původně odeslal joXerus
kamos ji ma od MSI a da ji na 300/720 max a to ma dost brutalni chlazeni na jadře ma titan D5TB a pasivy na pametech takže nic moc oc!!!Jinak v 3dmarku 2K1 ma asi 12500 na 2500+
Teda asi jen brutalne vypada,kdyz dal na jadre jen 300,coz je def frekevnce Ti4600:)Citace:
Původně odeslal Fleak
Tak sem se možna splet :oops: :oops: ale vim že nato jaky ma chlazeni to nedal moc vysoko jinak ty pameti ma opravdu na 720Citace:
Původně odeslal SPYKER
no to je postřech, ale malej rozdíl tam je. Jinak by se to dost blbě prodávalo, nemyslí :?:Citace:
Původně odeslal Jerrys
4600 má větší napájení na GPU
Nevim, nevim ale myslim že to timhle taky nezjistíš na 100%. Když stáhneš proc na default, a přetočíš pořádně grafiku tak při zatížení budeš hned na stropě CPU a tím pádem nebude grafika uplně na plno vytížená. Takže to může jít stabilně do doby kdy přetaktíš zase CPU.Citace:
Původně odeslal daso
to je špatný názor daso ma pravduCitace:
Původně odeslal faborsky
Jasně pravda to je, ale já mluvim ze svý zkušenosti, tohle se mi jednou stalo.
zajímavý to bych nikdy nevěřil, byli pokaždé stejné podmínky :idea:Citace:
Původně odeslal faborsky
zrovna jsem dostal nabidku koupit G4 TI 4600 od prolinku za 3900.
myslite ze je to dobry?
-jinak co se tyce pameti tak jsou tam bgacka....
Vsichni 4600 maji pameti na 2.8 ns?
3900 je v poho - ja mam mou ( na obrazku) za 3660
12500 s bartonem ??? HARD SUX
ja mam 12700 bez OC
2daso -ja vim ja jen ještě nemel čas na ni...to viš chytl me underground ;D
Nemate tam jeste jednu okolo 3700-4000?Citace:
Původně odeslal joXerus
řeknu ti asi jedno - volej po vyprodejách - určitě víš kde se svýho času prodavaly r8500 za pakatel
ale nemusis to tady roztrubovat ;D
Skoda, ze nejsem taky tak dobre informovany. Slusnou grafiku bych taky rad sehnal.
snad nekde seberu trochu času abych to testnul :-)
joXerus.... koukám že máš stejnou grafiku jako já,jenže já ji kupoval jako novinku, to bylo peněz :) uf .Je na ní potřeba předělat chlazení,protože ten velkej cladič sedí na pamětech(který zbytečně griluje) a nedolíhá na GPU. Paměti chlazení nepotřebujou a na GPU jsem namontoval pasiv z Tuleně s tichym větráčkem Elina na 5V. Chladí to lépe a tiše....ale stejně jsem se s jádrem nedostal na 330 a víc stable,asi blbej kus křemíku. Paměti jdou ale víc,když je neohřívá jádro.