Kdo mate zajem o nevsedni nabidku :arrow: www.importer.cz 21" flat DELL za 5.6k bez DPH. No neberte to... Dneska se na nej jedu mrknout (Kladno) takze pak poreferuju...
Printable View
Kdo mate zajem o nevsedni nabidku :arrow: www.importer.cz 21" flat DELL za 5.6k bez DPH. No neberte to... Dneska se na nej jedu mrknout (Kladno) takze pak poreferuju...
Ted na to koukam a vypada to docela huste :o :drool: Dej teda pak vedet v jakym sou stavu...Citace:
Původně odeslal Dawe
pokud vím,tak na skladě mají jen některé monitory a většinou jich je hodně málo, takže šance, že tam ten Dell bude...
Byl jsem tam kvůli Eizu F520 a to tam zrovna neměli. Přeji více štěstí než jsem měl já.
Dell tam bude na 100% peseimisto. Vcera sem tam volal, privezli jich kamion. 8-)
Vyrazim smer kladno, vecer cekejte reference. :-)
Poptej se zgruntu, at nam poreferujes...... :o
Jo taky do toho jdu, ale snazim sehnat 4 lidi, aby nas bylo pet a cena je pak 4990,- bez dane
Uvidím, jaké Dawe podá reference a asi bych do něj taky šel.......
jak na to koukám, tak o něm taky začínám přemýšlet. Za ty prachy je fakt vostrý :o
Přeci jenom na cad není žádnej monitor dost velkej :)
souhlas se Stanourem a jeste je to super na filmiky
P.S. maji je i primo v Ostrave
a za tech 4990 to je i s plnou zarukou
btw- pisou tam JAKO NOVY - to jako je to naka oprava nebo reklamace
Asi to tahaji nekde ze zapadu
tak todle nevypada vubec spatne.... sem zvedavej na ty reference.... doufam,ze nema nejakou zmrvenou masku nebo rozmazanej obraz pri vyssi frekvenci/rozliseni.....
Jsem zpet a koukam na Vas v 1600x1200 pri 85Hz.... :-)
(realna uhlopricka 51 cm)
Tak jak to probihalo. Sklad jsme s neGrykem nasli celkem jednoduse - kdyz vjedete do Kladna po hlavni tak nelze minout. Vevnitr jsme zjistili ze vyber probiha formou samoobsluhy - maji jich tam odhadem min. pres 50 ! Takze jsme vzali notebooka (doporucuji vzit vlastniho s Nokia testem !) a zacali posilovat (=nosit monitory - odhadem 30 kg)...
Poznatky - Geomtrii maj vsechny trosicku souplou ale pri normalnim provozu neznatelne, konvergence ujde, pripadne se da poladit, barvy dobry, obraz se nechveje, monitory nepiskaji. Hlavni vada je ta ze byly dva roky pouzivany (zeshora je na nekterych vypiskovan napis Volvo a poraddove cislo ;D ) tudiz jsou nektere celkem presvicene. Obraz jaky by meli podavat pri jasu 50 podavaji treba okolo 30 a niz. Ale to se da prezit. Ja preferuji tmavsi obraz, tudiz jsem hledal dele. Asi 6-7 v poradi mi vyhovel a vzal jsem si ho.
Cena 5600 Kc bez dane - 6832 s dani. Pulrocni zaruka. Za tu cenu je to myslim milionova koupe.
Zitra tam jedu znovu a odhaduji ze do auta nalozim tak jeste dva. Takze jestli nekdo z Prahy mate zajem tak se ozvete. :idea:
BTW: "Zamestanci" jsou tam perfektni - parta mladejch lidi ktery Vam dovolej odzkouset jich kolik Vas napadne, dokonce nam pujcili notas. neGryk je tam bavil svymi prupovidkamy typu "kdyz uz mate v tom skladu takovou zimu tak jste si aspon mohli poridit hezci sekretarku, ne ?" PRED NI ! :lol: Smali se vsichni az na jednoho, asi pritekyne :wink: Holt neGryk no... Kdo ho nezna ten se divi :-)
P.S. Mel by se u me dnes stavit DeeKay takze ten Vam poda zdrcujici kritiku. :wink:
kua tos nemohl dat vedet driv nez sem si koupl 20"eizo - herdek ja mam vzdycky pri nakupovani smulu :-(
Bud rad ze o tom vubec pisu ted, taky sem si to moh nechat klidne pro sebe. Ale k tomu nemam duvod...
Vazne, za ty prachy se nic lepsiho sehnat neda. Kdo mate prachy, bezte do toho. Rikal jsem si ze muj pristi monas bude LCD, ale tenhle to zmenil. Obrazovka Sony, dokonalej obraz, co vic si prat ? Mozna vedet jak aktivovat servisni menu. :-)
Kdo najde lepsi koupi, ma u me kilo. :wink:
suckra nech toho chvaleni - me stalo to eizo 6tacu :-(Citace:
Původně odeslal Dawe
mno ale jinak blahopreju,prece jen to cos mel doma bylo ponekud male :-)
edit:asi ted byla nejaka dodavka tech montaku - maj je i na http://www.levnapc.cz ale za 5750 bez dane
Tak co DeeKay. Jak se k němu vyjadřoval ?
Jo na levnapc to maji a distribuuji to na vice mistech, coz muze byt vyhoda.
Jenom chvalil.... Vazne ! ;D Sam jsem tomu neveril, ale posteloval obraz a byl spokojenej... Vzdyt on mi ho taky doporucil ke koupi a ja to tady pak uz jenom rozkecal. :roll: :oops: :wink:Citace:
Původně odeslal Deny
Nemas foto v jakym jsou stavu? A sklo treba jen trohcu poskrabany nemaj?
BTW: Asi ho taky vezmu 8-)
Fota mam takovy vselijaky, uz sem je postoval na IRC, sem se to nehodi.Citace:
Původně odeslal Jerrys
A Vy jste snad hluchy, kdyz rikam ze jsou v perfektnim stavu, tak to mimo jine znamena ze rozhodne nemaji poskrabane sklo !
Jako do toho asi pudu ;D ;D
Tak jsem se s nima bavil po ICQ a uz je nemaji :eek: :? Ale za tyden prej bude nova dodavka... Takze tam jedu za tyden 8-) Uz se nemuzu dockat na 51cm obraz :drool: :smoke:
EDIT: Jen by k tomu meli dodavat jeste jedny nahradni oči ;D
Hehe nahradni oci ;D ;D ;D :lol: :lol: ;DCitace:
Původně odeslal Jerrys
Jinak ja bych to asi taky koupil ,ale tenhle mesic nemam prachy ): ,tak si musim pockat . Ale zda se o GOOD.
To se ti nezdá :arrow: To je GOOD ;DCitace:
Původně odeslal Hanta
Heh ale je to docela masakr, kdyz si pomyslim, ze jeste ani ne pred rokem, jsem mel vyboulenou 15'ku :lol: