Nejde zde o kusovky ale o celkove vlastnosti u cele serie napr. poruchovost, nestabilitu, nevybavenost, pomer cena vykon atd.
Printable View
Nejde zde o kusovky ale o celkove vlastnosti u cele serie napr. poruchovost, nestabilitu, nevybavenost, pomer cena vykon atd.
FIC VA-503+ a všechny PC100 desky
MSI ms-6330 via kt133A TurboR v3.0
neumela delicku 1/4 i kdyz mela
odpalila mi dve grafiky (Herku8500le a G4 4200), audigy a sitovku
Citace:
Původně odeslal mokus
:wink:Citace:
Původně odeslal Jucha
LuckyStar VIA 5VMP3 ;D
FIC AZ-11 (total nekompaktible) a MSI 6340 (microATX shit!)
vim, ale to by tu pak melo byt hlasovani, a ne toto. kolik z nas ma pristup k vetsimu poctu kusu ze serie?Citace:
Původně odeslal Mirectec
Abit KT7
PC Chips M559
O některým hardwaru je všeobecně znamý, že je špatnej. Vzpomeň si třeba na WD Caviar 1.6 GB.Citace:
Původně odeslal mokus
Tazko hodnotit...skor ide o to ze niekto narazil fakt na velmi zly kus...nepodarok.
Z dosiek neviem..osobne co som mal tak ziadna nemala extra problemy - ale asi najhorsia bola MSI K7T Pro 2A (ale zas neboli to nejake velmi brutalne chyby...).
Huh, MSI K7T Turbo & variace - K7T Turbo2, K7T Turbo LE, ap.
nejproblemovejsi veci ktery sem mel kdy v ruce :!:
ECS VIAK7V KT266-naprosty hnus, jednou mi nejela s Athlonem 1700+, u dalsi kamosce prave odchazi IDE radic a nefunguje tam jeden slot pro RAM,jeste ze je v zaruce a jde reklamovat, ale s timto typem mam fakt nejhorsi zkusenosti.
Třeba taková PCChips M592, to byla deska , kterých ze s 20kusů reklamovalo 19 :-) :roll:
Kdyz ma nekdo obe ruce levy ;D Ja jsem s nima spokojenej :wink:Citace:
Původně odeslal Marty
Moc spatny byly K7T Pro, Pro2 :evil:
Mno berme standartni parametry desky:Citace:
Původně odeslal Damian
- proc prumerna K7T Turbo x pere do CPU vyrazne vyssi napeti? napr. nastaveno 1.85, skutecne 1.93 (pro OC je to samozrejme vyhoda ;D )
- dotycnej bug na SB kterej omezuje propustnost IDE na 66MBps - hruza
ja osobne reklamoval nekolik K7T Turbo x , jednou chciplej bios (?OC?), jednou mrtva zvukovka, jednou mrtvej IDE (K7T Turbo2), na jedny mi odesel vystup na vetrak..
zkratka nejsem priznivec MSI ;D
NO ABIT KT7 som vlastnil k spokojnosti 2.5 roka a žiadny veľky/väčši problem som s nou nemal.
Rain - ake problemy si mal ty ??
nebo wd caviar 850 MB nebo IBM 160 MB, ale to uz je historie... :-)Citace:
Původně odeslal Caleb
to Mirectec: a propos: s tou msi 6330 jsem se docela trefil :!: :!:
FIC AZ-11 :evil:Citace:
Původně odeslal svaca
SB live + cokoli a tahle fošna to nerozchodí.... totální nestabilita :roll:
Proboha co toto je za zpravu ? Turbo byla skvela deska, delicku 1/4 samozrejme mela. O tech grafikach nevim, nemel jsem je v ni.Citace:
Původně odeslal mokus
To ze jsi mel jeden vadny kus neznamena, ze byla cela tato serie k nicemu.
Jinak samozrejme snad cokoliv od PCChips :wink:
Zatim jsem mel kliku a vsechno, co jsem koupil jelo. Vyse vzpominana deska MSI K7T Turbo LE jede dodnes a je VELICE stabilni i po te, co v ni jeden "odbornik" odpalil PALOMINO. Nejhorsi zkusenosti mam s deskou GIGABYTE - neznam typ, byl to chipset i810 a byla to desna sracka. Pak Abit BE6 II - 2x reklamace kvuli kondikum (vse pracovni PC, domu bych to nechte, pomaly a serouci se ;D ). Spokojenost s deskami DTK PAM0057i, ECS K7S6A, ABIT NF7, SOLTEK SL-75FRN2-L, ASUS A7N8X-X, A7N8X DeLuxe ....
To by zaujimalo i mna , mam doma raid verziu , okrem jednej reklamcie , je stale home plne funkcna.Citace:
Původně odeslal cLiVe
KT7 jsem vyndaval z kompu pred tejdnem a nikdy problem .... i kdyz expandovaly 4 kondiky, stabilita porad super!!!
Pokud to není omezeno čipovou sadou a určením,
tak bych nominoval všechny starý čipový sady, od VIA pro PII/PIII
Výrobce třeba QDI, pro totální nevýkonost a zabržděnost. měli fakt hodně much.
Jinak za rozložení které mě dostávalo MSI KVT4V, bože kdo tam vymyslel že reset biosu hodí pod PC karty, ;D vždycky jsem musel skoro všechny vyházet když na mě přišel ladící záchvat. :lol:
LuckyStar KT133, rozhodně. :lol:
... hmmm podla mna, to celkovo ide s kvalitou komponentou dole vodou - kde su zlate casy 286, 386tiek. Nepoznam nikoho, komu by niekedy odisla doska, alebo akykolvek iny komponent v tych casoch ... tie masiny idu dodnes ... a este zopar desatroci pojdu :wink: