Zdar,
myslíte, že půjde ten novej Durex v desce s KT133A - nejnovější revize, konkrétně desce Gigabyte GA-7ZXE - oficiálně podporuje kompletní řadu thoroughbreadů, tak by to mělo být v pohodě, ne?
Printable View
Zdar,
myslíte, že půjde ten novej Durex v desce s KT133A - nejnovější revize, konkrétně desce Gigabyte GA-7ZXE - oficiálně podporuje kompletní řadu thoroughbreadů, tak by to mělo být v pohodě, ne?
No ja si myslim ze by to melo byt v pohode.Jestli to umi Xpcka
Ja myslim ze to pojde v pohode.Ja na KT133 valim XP na 2040MHz a v poho.
Ja kdyz sme se s Flashem pokousel odemknout cahce tak sme to testovali na nejake desce Fic s kt133A a jelo to - teda do te doby nez sme ho znicili :-( (ulomeny uplne malilinkaty kousek ruzku temer neviditelny)
Dík za pozitivní zprávy ;D
Mám HIS KT133 ale bez A,pojede New Duron nebo Athlon XP ?
mike
pokud vim tak kt133 bez A nepodporuje 133fsb takze nepojede....
No on tam mozna pojede.. Chce to vyzkouset.. Ale treba duron 1,6GHz ma nasobic 12, takze by to jelo jen 12*100=1200, coz se ti asi moc nevyplati :roll: Takze jedine koupit durona 1,8GHz kterej ma odemcenej nasobic a horni sadu, takze pak budes moct nastavit treba 18*100=1800MHz :wink:Citace:
Původně odeslal Wolferine
mal by ist ale nie tej frekvencii ako je robeny, takze nebudes mat 10.5x133=1400 ale napr. len 1050, treba vyskusat ale podla man by v inom ako FSb nemal byt rozdiel ohladne podpory dosky... ja ked resetnem BIOS tiez mam beztak standardne u Duron Applebred 100MHz FSb a musim ju rucne prestavit na 133, takze myslim ze je to vcelku jedno...Citace:
Původně odeslal mobilemike
hele a neni jeste rozdil v napajeni ???
nemal by byt, stare durony idu na 1.5-1.6V, nove na 1.5V, takze nanajvys budes mat trocha viac na pretaktovanie, najlepsie by bolo ale pozicat si ho najprv od niekoho a skusitCitace:
HACitace:
Původně odeslal Markoff.tk
Mne na kt133 a durexe 850 ukazuje v biose alebo vo VIA hardware monitore napetie procaku 1,94 V ??? .................. neni to nejako moc a pritom v BIOSE to napetia vobec menit nemozem.............. mam tiez kt 133 a chcel by som tam este strcit nejakeho durexa 1,8 a potom mu zvysit nasobic ............... lenze ak je tych 1,94 V fakt pravda tak by tam ten applebred asi dlho nevydrzal ze :|
Zabudas ze TB NEJDU na vsetkych starych doskach !!!Citace:
a apple je vlastne TB.
ano ale skusit by som to mohol ne ???Citace:
Původně odeslal mino
ale ci mi ta doska aj pri vyskusani toho apleb alebo tb ten procak neodj**e ?????????????? :?
to s odjeb*nim se tu uz resilo a tusim se doslo k zaveru ze by nemelo.Co se tyka toho napeti tak kratkodobe to snese.....Citace:
Původně odeslal hyde
Ale ako je potom mozne ze doska ktora okrem fsb nemoze nic menit (napetia uz vobec ne ) pusta do neupravovaneho durexa 1,94 V :?: ???Citace:
Vsak to je sila vobec tomu nechapem ved to by malo malo mat maximalne 1,6 - 1,65 V a nie 1,94 :o ...................
je to sila skusim v tej doske athlon xp 2400+ ale neviem neviem ten ma nasobic 15 a zbernicu 133 takze som zvedavy ci to nabehne na 1500mhz ale s tym napetim nevim kurna :evil: ............
skor by som povedal, ze ti ukazuje blbe udaje, skusal si iny BIOS? no a pak je tu moznost este ze si niekde prestavil voltaz sam, i ked tato doska snad ani nevie taku vysoku...Citace:
Původně odeslal hyde
To tazko lebo ta doska nevie nic ani nasobic a iba zbernicu....................Citace:
ine biosy som skusal ale furt 1,94 alebo 1,95 V :?
EDIT: Inac cpuZ mi ukazuje napetie procaku 1,884V :D lenze teraz neviem ci mam verit BIOSU alebo cpuZ :? :?:
To tazko lebo ta doska nevie nic ani nasobic a iba zbernicu....................Citace:
ine biosy som skusal ale furt 1,94 alebo 1,95 V
Inac cpuZ mi ukazuje napetie procaku 1,884V lenze teraz neviem ci mam verit BIOSU alebo cpuZ
Víte co je zvláštní? Mám doma desku která má zaručeně KT133 "bez A" a podporuje mi 133FSB. Standardně přes Jumper na desce. Je to FIC K7VAT v nejnovější verzi 3.0
To, ze tam je jumper na 133MHz nic neznamena. Ak to ma naozaj KT133, tak je ten jumper zbytocny - pri nastaveni na 133 sa to nerozbehne.
BTW.: K7VAT je LuckyStar
Jo sem se přepsal je to samozřejmě Luckystar. Já to stejně vyzkoušim
To je haluz !!!!!!!!!!!!!!!Citace:
Původně odeslal Rainbow
Len co s tym mojim napetim ???
Odzkouset mozna, ale dlouhodobe bych do novych 0.13 CPU AMD 1.95V nepoustel pokud nemas aspon vodnika!
Je to fakt hodne!
Ja síce nemám uvedený procák, ale môj je tiež 0,13-ka a s napätím 1,925 podľa BIOS (skenovaním som zistil, že vyskakujú špičky až na 2V pri full load) Bežím už bez problémov od februára a teplota mi nestúpla nad 50° cez leto :!: C. Takže nemyslím že vodník je vždy nutný pri tak vysokom napätí. Používam to čo mám v popise.Citace:
Původně odeslal vik