??? enable hradware acceleration ???
...presne tak
Mam RH9 a dakou nahodou sa mi podarilo nainstalovat drivre od nvidie.
(po starte X nabehne na bielej ploche logo nVidia a potom hodi login screen). Ale vsimol som si ze tak ci onak sa stale neda povolit moznost "enable hradware acceleration" v menu nastaveni grafiky.
Inak Direct3d funguje lebo pred instalovanim orig drivrov som skusal tu smesnu hru TuxRacer (ten tucniak, co sa klze po bruchu dolu svahom) a poriadne mi trhala. Ale teraz po nainstalovani tych novych drivrov uz ide uplne plynule.
ps: ako sa legitimne daju vypnut (ukoncit) Xka a teda prejst do cisteho command promptu??. Lebo tie drivre sa totiz nexceli ani nainstalnit bez ich vypnutia
Re: ??? enable hradware acceleration ???
Citace:
Původně odeslal TiMEoS
Inak Direct3d funguje ...
Ja ti dam Direct3D :evil: :evil: :evil: Jako programator musim namitnout ze takove prasacky napsane API by nikdo na OpenSource platformy neportoval, to fakt ne... OpenGL bohate staci, pokud se pouzije nejaka novejsi verze (1.3, 1.4, popr. draft 1.5/2.0), tak D3D pak ztraci naprosto vyznam, nema zadne technologie navic.
Re: ??? enable hradware acceleration ???
Citace:
Původně odeslal Gargamel
Citace:
Původně odeslal TiMEoS
Inak Direct3d funguje ...
Ja ti dam Direct3D :evil: :evil: :evil: Jako programator musim namitnout ze takove
prasacky napsane API by nikdo na OpenSource platformy neportoval, to fakt ne... OpenGL bohate staci, pokud se pouzije nejaka novejsi verze (1.3, 1.4, popr. draft 1.5/2.0), tak D3D pak ztraci naprosto vyznam, nema zadne technologie navic.
srry
tak OpenGL