http://www.mandrakesoft.com/company/.../products/2435
http://www.mandrake.cz
Printable View
jak sakra ztoho spravim CD???
Precti si na www.mandrake.cz proc zatim nejde verze 9.2 stahnout :-(,
teda pokud nejsi clen MandrakeClubu ...
A proc teda nejde stahnout ??? pro ty co v mandrake klubu nejsou :-)Citace:
Původně odeslal laho
no hlavně dejte vědět až bude k stáhnutí pro neClubáky... :drool:
Takze uz se da stahnout (Mandrake 9.2), viz odkazy na www.qr.cz
Mandrake 9.2 jsem viděl na invexu a je skoro stejenej jako9.1. Moc se v tom nevyznám. Ale asi si ho brzo přídim. Uživatelským rozhraním mi byl rozhodně milejší MacOS.
co přesně je ten PowerPack ?Citace:
Původně odeslal laho
Additionally, Mandrake Club Silver Members and above can even download the first three ISO images from the PowerPack!
to by v podstate mel bytCitace:
Původně odeslal josefec
x.0 verze obsahuje mnoho velkych zmen
x.1 verze ma hlavne opravovat chyby
x.2 ma byt nejstabilnejsi a nejvymakanejsi verze z rady. samozrejme nejaky novy balicky se objevuji :wink:
neni to nahodou nejakej jinej mirror?Citace:
Původně odeslal Airwolf
nebo neni to spis MDK pro PowerPC (Mac)
Hmm ale na MacOS potrebujes i jejich kompa a hodne penez ;)Citace:
Původně odeslal josefec
BTW: odkaz uz nefunguje :(
Hlavně doufám, že mi pošlou brzo GPL set, co jsem si objednal...áá, vidím, že od odpoledne, kdy jsem se naposled díval, to už nemají v ceníku vedeno jako předobjednávku, takže se budu těšit na brzké shledání (moje první ;D ) s Tučňákem ;D
No jasně no, to je na nic a ještě k tomuto neni vůbec kompatibilní. Ale o tom se diskutovalo už někde jinde.Citace:
Původně odeslal Lopan
Pokud mas dobry pripojeni na net tak by jsi to mohl nahodit !!!Citace:
Původně odeslal Ondrowicz
Ten Mandrake je na netu free? Jestli jo, tak mohli byste mi ho někdo stáhnout a palnout na CD? Já jsem totiž připojený přes dial-up a tak bych to stahoval asi celý rok. Samozřejmě to nechci zadarmo. Díky moc.
Tak už je to doopravdy venku. Dnes mi přišel poštou přímo z mandrake.cz
:wink: tak nezapomen dukladne prozkouset a napsat naky hodnoceniCitace:
Původně odeslal eraser
Nevite jestli v 9.2 mi pujde RAID radic integrovany na me desce (Promise FastTrak 20376)... U 9.0 sem s tim nepochodil, tak chci vedet jestli to ma cenu sosat...
u strasich berzi rozhodne pomohlo, kdyz se nabootovalo z nejake diskety( ktera sa dala nekde najit), na ktere byl ovladac pro ten radic a pak se pokracovalo z CD. Jak to bude u 9.2 netusimCitace:
Původně odeslal malda
no jeden hlod už mám standartně tam nemohu najít žádnou utilitu na spravování balíčků, já si jí ale najdu mršku. u 9.1 byla přímo na panelu---Citace:
Původně odeslal Wohmatak
#mcc :wink:
Jdu zhavit linky ;DCitace:
Původně odeslal Jezyn
taky se na to chystám :wink: ;D , ale s rychlostí 6 kB/s to bude chvilku trvat ..... :-oCitace:
Původně odeslal Lopan
beee, ono to chcee heslooo... :cry: :cry:Citace:
Původně odeslal Jezyn
sem se zaregistroval, a porad niiic.. :/ nechce to to moje heslo zrat..