Mam kartu G4 Ti 4200 64MB 128 bit a v 3DMarku 2001 ma pouze +- 6500 bodu. Mam to na Athlonu 1900,256 MB RAM. Je to docela slaby vykon,cim to muze byt?
Printable View
Mam kartu G4 Ti 4200 64MB 128 bit a v 3DMarku 2001 ma pouze +- 6500 bodu. Mam to na Athlonu 1900,256 MB RAM. Je to docela slaby vykon,cim to muze byt?
;-))
Nove detonatory,mas DDR nebo SDR??Nemas zaple nahodu nejak AA nebo AF???Rozdil mezi AGp4x a AGP8x na teto karte je temer nulovy......
Napiš toho trošku víc. Já mám s GF4 Ti 4200 64MB, Athlon Thunderbird 1GHz, 256MB SDRam 133, K7T Turbo a WinXP SP1 v 3D Marku 2001SE 7400 bodů +/-. Je dobrý mít upgradovaný ovladače pro čipset, povypínaný zbytečnosti v biosu, samozřejmě nový bios a osvědčené detonátory. Pak by ti měl výkon znatelně povyskočit. :idea:Citace:
Původně odeslal Alcoholic
Problem moze byt aj so systemom !
1.Povypinaj vsetky softy co ti bezia v pozadi - to ma tiez znacny vplyv na vykon.
2.dost urobi aj ked vypnes - v-sync v ovladacoch
Na druhým kompu mám bartona 2500+@2800+ ovladače 45.23 GF4 Ti4200 64MB Gainward AGP4x a 10800 bodů v 3DMarku2001SE
Ty voe,taky malo :-oCitace:
Původně odeslal K2
a to kua dost... ja mám to co mám v podpise... nemáš nainstalovaný DX9?U tech se to stavá,že pak výkon 3D Marku sleze dolu...
No mam to na desce GIGABYTE,VIA KT600, DDR 400. Ma to ale nejaky podivny BIOS, vubec tam neni napsane,v jakem rezimu pracuje AGP,ale to je jedno, ona stejne podporuje pouze 4x/8x. Ovladace pouzivam originalni, co sem dostal ke karte, je to GainWard GF4 Ti 4200, pameti Etrontech 3,5 ns. Jede to na Win 98,ve 3D Marku Default nastaveni 1024x768. Jinak jaky je nejlepsi postup pri upgrade Biosu?Treba kdyz pri flashovani vypnou proud:( ?
ahaaaaa... ovladace z CD .. takze stary deset tisic let... nainstaluj novy deatonatory.
Heh to ja po instalaci DX9 dostal cca o 100bodu vic nez s 8.1ičkama ;D :idea:Citace:
Původně odeslal Bredator
heh,nakej pocet bodu s Directama 8.1,pak sem dal 8.1b -400 bodu,pak DX9-200 bodu,pak Dx9a +-to same,takez od DX8.1 pokles nakejch 500-700bodu :-oCitace:
Původně odeslal Jerrys
jednou se mi stalo něco podobného. dělám Test v 3dmarku a čumím jen 6000 bodů to jsem měl ale ještě starou mašinu 2000@2200 POLOMINIO (fuck) a 256MB a GF4Ti4200@4400. Cim to je zkousel sem i nekolik druhu detonatoru. Tak sem reinstalnul win a svete div se to same, nemel sem zadny AA nebo podobne poziace vykonu´.
Pak mi to doslo kdyz sem se proziral ovladaci od Gr. karty ( melo me to trknout hned : karta delala stejny vysledek pri vyplem i zaplem AA :-) Zadne AGP4* (v biosu to bylo v richtiku) ale neco jako PCI ja *** tam nehodil Via 4in1 a ono to neumelo AGP proste to nejak emulovalo pci , proot miziv vykon, pak sem to urobil a pohoda, dnes delam do tech 13000 ale uz sem to dlouho nemeril...
ja na podobnym, ale s tbredem na 2100 mel pri oc na 300/600 neco malo pres 8000 marku... :? az bude nova deska a pamet tak se uvidi...Citace:
Původně odeslal Tantalos
no dobrá ale co máš za desku a za paměi a za chipset?Citace:
Původně odeslal mokus
Citace:
Původně odeslal eraser
zkus si to precist jeste jednou :!: a zjistis ze pisu na podobnym tzn. SDR + MSI kt7 turbo -> cipset via kt133a
p.s. jo a bylo to na W2K...
hele co když to nebylo na tebe. zkus se kouknou koho sem citoval jako prvního. Tebe asi ne :!:Citace:
Původně odeslal mokus
no dobra... ale stejne neumis cist.. kdyby ano, tak bys uz davno vedel, ze je to na GB s kt600 :-)
p.s. s humorem :wink:
to spyker: cims taktoval? ja prilozenym sw.. kdyz to das vejs tak to haze chyby anebo je to nestabilni?
lol koukám, no tak to má chlapec problem, zkousel treba v biosu optimalizovatCitace:
Původně odeslal mokus
to teda hej...
jednou jsem zazil manika (bratr me exfrajerky) co optimalizoval/pretaktovaval v biosu tak, ze nastavil VSE na nejvyssi hodnoty :lol: :lol: podotykam ze na jeho desce neslo menit ani fsb ani multi!!!!
Heh,nechapu??Taktuju v POWER STRIPU a ted jede 285/585:) Kdyz mas na moc velkou frekvenci jádra,tak se ti compl hryzne a kdyz ramky,tak se ti nejdriv zacnou objevovat chyby a pak hryz :wink:Citace:
Původně odeslal mokus
dostal jsi ke grafarne nejakej sw? melo by tam bejt cd s utilitou winfox... s tou jsem se dostal bez problemu na moje frekvence a bez sekani a bez artefaktu ;D
JJ,mel ,ale nak se mi to nesneslo s woknama,tak sem to radsi shodil:)Citace:
Původně odeslal mokus
Ja nevim co tady porad resite. Ja mel nejvyssi skore v 3dmarku01se 9000b na 275/550. ted mam zhruba 7000, ALE CO NA TOM!!. Hry my jedou lip nez pred tim tak uz me fakt ne..rte s tim 3dmarkem. S tim nikdy v zivote nemuzete zjistit jaky ma vase karta vykon.