Schanim voodoo 5 5500 ,nvte gde by se dala naka sehnat ?
Printable View
Schanim voodoo 5 5500 ,nvte gde by se dala naka sehnat ?
aaaahahahahahahahahahaahahahahahaahahaha
He,tak to je dobre.
co je dobre ?
Dost malo ludi ju ma a ked aj hej tak ju nepreda.Kym som ju ja zohnal...uff.Tu ti ju nikto nepreda.A v bazaroch (aspon co ja viem) moc neni.Sem tam sa objavi,ale bud je cena vysoka,alebo je uz predana.
Naco ju chces,ved je stara...
njn ja vim uz i nakej ten patek schanim, no a naco u chci? hm schanim naku good kartu mel sem v1 ta bola taky good (teda este je) a celkove sem spis fanda 3dfx nez nvidia.
ikdz ted trech posilhavam po ASUS 7700 G2 GTS (potrebuju naku new kartu ,preotze moje ASUS V3800M neak kravne a stou v5 to zatal moc dobre nvpada)
2 Doom:sehnat se pomalu nedá.Zkus někde na zahraničních serverech.
Jsou tam vidět celkem často,ale kolik by stála doprava to fakt nevím,ale za pokus by to stálo.
jj uz to kousim ,snad za dopravu nebd chtit moc
2 Doom: Taky bych koupil jednu Voodoo 5 5500 PCI.Mohli by jsme se domluvit a poštovné cvaknout napůl :D .Každopádně potřebuji V5 PCI :evil:
Pokud bys do toho šel,stačí se ozvat ;)
Za dopravu budou chtit moc :| Asi tak to co za kartu :-)
Taky by mě zajimalo,kolik bude stát to poštovné ???
to Katoo :
jj du dotoho
Myslím,že kdyby jsme tady vypsali malou upoutávku,chytlo by se víc lidí a vyšlo by to ještě levněji.Ale to je jen takový okrajový nápad.
Myslím,že dva by jsme už to utáhnout dovedli ;)
Chtělo by pozjišťovat,jestli tam ty karty vůbec jsou a kolik stojí,kolik by stála pošta.
Já bohužel moc dobře anglicky neumím :(
no kukam ted na www.ebay.com ,ve 2 by to bolo asi nejlepsi preci enom cim vic lidi tim vic starosti a problemu
Tak dobře jdeme do toho jen dva ;)
A jakou bereš Ty?
hm to este nvm ,nznas este naky stranky de je prodavaj ??
nevím bohužel
hm ale jak to provedem ??
vůbec nevím,jak to tam funguje ???
Ten ebay je jako u nás Avízo
Je tam asi kontakt na tu danou osobu a s ní se to domluví,fakt nevím
jj tak to asi je ,ale jak udelat aby sme ze 2 karet platili jenom edno postovny ?? neznas nekoho v USA ?
nemám,tím se to ale hodně zkomplikovalo :roll:
Chtělo by zjistit,kolik stojí poštovné s USA,už vidím jak mi na to odpoví na poště,to budou ksychtíky ??? :( :roll: :roll: :oops: ;D
Možná by chtělo pohledat někde v evropských ebazarech
dneska už jdu spát,ale pokusím se poptat,zatím ahoj
jj a to kusim zjistit taky , po USA to stoji 8-10$,hm tgze do evropy by to mohlo bet tak +- 2xvic ??
tak to poštovné by zas nebyl takový problém,ale komplikovanější bude skloubit ty dvě karty do jednoho balíku ???
jj to bude problem ,me takz nic nenapada