S2kcontrol tato utilitka vam schladi kazdy procak a na kazdom
chipsete o rekordne hodnoty az budete :eek: :eek: :eek: :eek:
Printable View
S2kcontrol tato utilitka vam schladi kazdy procak a na kazdom
chipsete o rekordne hodnoty az budete :eek: :eek: :eek: :eek:
link ???
blizsie info ???
kdyz to nenajde google, tak kdo potom? :-)
tak nakonec: http://download.overclockers.ru/visitors/S2kCtl.rar :) Google prece jen funguje :-p
Ono se tam ma neco nastavit? protoze muj vcool to dokaze stahnout vic ???
co je to za archiv? rar si s tim neporadi..
co podpora sis chipsetu? nemyslim, oficialni,ale realna? zkousel nekdo?
Windows commander si s tim poradi bez problemu. :-)Citace:
Původně odeslal daso
jo, to jo,ale stejne je to volake cudne. but je chyba u me,nebo to nepodporuje muj chipset. UniDrv Initializicion ErrorCitace:
Původně odeslal Halen
Co jsem z toho vycetl, tak je to jen pro VIA a nForce chipsety :?Citace:
Původně odeslal daso
EDIT: Presne je tam napsano todle:
Citace:
Supported chipsets:
VIA KT133, KT133A, KLE133, KX133, KM266
KT266, KT266A, KT333, KT400
nVidia nForce series, nForce2
Mirectec:Citace:
Původně odeslal Peter Chovanec
aha,uz jsem se zacal bat, ze na sis bude neco fungovat :-)
diky
ja pouzivam vcool a dosahnu teploty 42 stupnu a to i kdyz mam pustenej vinamp ci film jinak to cpu topi tak k 54 stupnum tak az prijdu home otestuju.
daso: ...na SiS745 mi fungoval CPUIdle 5 :wink:Citace:
Původně odeslal daso
funguje na 100%? protoze se vsadim, ze mas problemy s chrcenim zvuku.
...no dosku uz nemam, ale to chrcanie bolo skorej jemne piskanie pokial nebol CPU v zatazi, cize to bolo pocut pri prehravani filmov resp. mp3jek ale napr. pri gamesovani to samozrejme prestalo :wink:Citace:
Původně odeslal daso
Skuste otestovat vykon disku. Na manzelkinom PC s Athlon 1400 + Abit KG7 (AMD761-VIA686B) pri spustenom Vcool je prenosova rychlost asi polovicna.
No mne to funguje uplne perfektne
PRIME FULL LOAD 60°C/32°C
SK CONTROL IDLE 38°C/25°C
ROZDIEL -22°C/-7°C
Dost brutalne....mam to nastavene na default.
Neviete niekto co znamenaju:
-BUS FREQUENCY DIVISORS
-HALT DISCONECT DIVISOR
-STOP GRANT DIVISOR
Zatiaľ mi to zrazilo teplotu kompu z práce v idle z priemerných 51 na 44...
Najlepšie na tom softe je, že Task manager nevykazuje 100% vyťaženia CPU... :wink:
Ešte to pár dní potestujem, bo nie všetky soft chladenia fungovali dobre...
Takze tak:
S Vcool jsem mel pri uplnym nic nedelani 33'C
S timto S2K mam pri uplnym nic nedelani 34'C
ale kdyz si zapnu jetaudio a su na netu, tak mam 35,5 s Vcool jsem mel 37'C
Pro tento programek hraje to, ze normalne Speedfan ukazuje vytizeni procaku :wink: Jo a taky ze ma krasny logo AMD :D
Taky to umi podat info o procaku a frkvenci, takze celkove se me zda byt S2K lepsi :idea:
Snad ti to pomuze: http://www.pctuning.cz/titulnistrana...=2&ArtId=17850Citace:
Původně odeslal DJSmart
Taky jsem neodolal a vyzkousel to: Na Epoxu8K3A + TitanD5TB + XP1700 Palomino - a stal se zazrak: z puvodnich 60°C na 37°C! ( mereno speedfanem4.09)
Ale zvlastni je ze i kdyz jsem programek vypnul tak teplota zustala na tech 37.
Jj s tim vypnutim se mi to taky stlo.. Vzdycky, kdyz to vypinas, tak na to musis kliknout, aby to zcervenalo a az pak dat exit :wink: Pak uz to jde tak jak ma tudiz teplota nekam k 50'C 8-)Citace:
Původně odeslal Zaram
Mas pravdu - uz jsem zase na svych peknych 60°C :wink: Ale stejne se tesim domu az to vyzkousim na svem zhavem Bartonu....
Mimochodem ted se mi prihodila zvlastni vec - muj druhy sys Win ME mi ukazuje teplotu v "nezatizenem" stavu 65°C a Prime95 hodil chybu po 3min - byl jsem z toho zoufaly, nebot jsem chvili pred tim vymontoval MB prave kvuli tomu, ze jsem mel pocit ze mam asi spatne nasazeny chladic a proto tolik topi, navic jsem na NB prilepil sekundakem pasiv( z boxovaneho cel 800Mhz) a to tak sikovne, ze tesne proleha ke chladici na prociku( nedostanu de ted ke spone :? ). To jsem si bohuzel uvedomil az po "dile". Nevim zda pujde ten pasiv odlepit ( nezkousel jste to nekdo?),. Proste to vypadalo ze jsem v pekne kasi. Navic jsem slibil pritelkyni ze se mrknem na kompu na nejakej film a ze ta moje uprava chladice nezabere vic nez 40 min. :lol: Na film jsem pochopitelne nemel ani pomysleni, kdyz muj elektronicky milasek takhle zlobil. Nastesti WinXP sli v poho - cca 3 hod Prime stable...
Asi ty ME poslu tam kam patri...
kua budto sem blbej, nebo mi to nefunguje ??? musi se tam neco nastavovat ?
Musis na to dvakrat kliknout, aby ta ikonka zezelenala :wink: Pak tam v nastaveni jeste dej obe dve soupatka na 512..Citace:
Původně odeslal Kamikatze007
to ale ten pc musi zpomalovat, ne?
ikona byla zelena hned vod zacatku a soupatkama sem soupal na fsecky strany a prd :?