Poradte prosim starsi desku pro taktovani procesoru Coop. 1GHz.
Dik zuzkins
Printable View
Poradte prosim starsi desku pro taktovani procesoru Coop. 1GHz.
Dik zuzkins
Viď môj podpis, má nastavenie FSB po 1MHz. Potom nejaké ABIT SE6, alebo asusky s FCPGA2.
Abit ST6/ST6E/ST6R
Asus TUSL...
Presne túto ASUSku som myslel. Pre FCPGA2 je to the best doska.
jj 8-)Citace:
Původně odeslal iPoK Xpert
Soyo SY-TYSU ale už jí neprodávaj :?
btw .. ten 1g coopermine uz skoro vobec netaktnes .. je to posledny cooper celer ..
MadCap
Zdar, mam tady SY-7VBA133, to ale nebude to dobrý Soyo o kterym tady někdo mluvil. Jinak tu mam ještě jeden ECS P6VXAT a ten má taky pokročilý možnosti pro taktování. FSB po 1 Mhz, ale myslim že s tim jde i PCI.
Citace:
Původně odeslal MadCap
nebyl poselední náhodou 1,2ka??? myslim že jo ale moc jich nebylo :-)
Nie.Citace:
Původně odeslal Vinc Black
Posledny Celeron s jadrom Coppermine bol 1000.
1.0A, 1.10A, 1.2, 1.3 a 1.4 boli Tualatiny.
Nie...
Posledny Copper bol 1.1
...prvy Tulen bol 1.0
Ani jeden nemate pravdu ;D
Coppermine Celeron sa robil do 1,1GHz. Existuje vsak aj 900MHz Tualatin :-) Aj ked sa u nas nepredaval.
ja nemam pravdu???Este raz si to precitaj :wink: copper 1.1 a PRVY tulen 1.0Citace:
Původně odeslal Rainbow
to ze existuje tulen 900 neviem,viem len to ze existuje copper 900 ktory vyzera ako tulen (vdaka tomu plechu)
Daj link na prislusny datasheet.Citace:
Původně odeslal Rainbow
Tom z tomshw je potom dement... :roll:
PRVY Tulen bol 1.2 ;D ;)Citace:
Původně odeslal Mikhaill
jj D0 step. tiez o nom viem....Citace:
to ze existuje tulen 900 neviem,viem len to ze existuje copper 900 ktory vyzera ako tulen (vdaka tomu plechu)
Dik. Takze Tom je dement ;DCitace:
Původně odeslal Rainbow
dyť říkám že poslední je 1,1 a těch kousků 1,2moc nebylo :wink: jenom nějaký u Intelu v továrně:-)
mno ja mam coppera 850 na matsonic 7177ct a slape na 1050 pri 1.85, fakci i na 1130 ale pri neni moc stabilni, jinak deska umi 140 a 150 fsb
ABIT SA6 / pripadne + Raid /
muzu vrele doporucit tusla i tu abitku - jsou to asi nejlepsi desky pro soc370
1,1 cu-mine uz nesli moc dobre taktit, muj kousek bezel max. na 136 fsb
mel bys sahnout spis po nejakym tuleni nebo sehnat 800 cu-mine (ten mi bezel na 8*150 -> strop ramek)
Abit SA6(R) -> pozor na kondenzatory, radi sa nafukuju ;D
...jj, muzu jen potvrditCitace:
Původně odeslal Rainbow
tusl2 rulezzzz ;D
Já si teda myslím, že ten Asus a ST6 ve všech verzích pro Coppermine není moc dobrý, protože mají dost omezení zvedání voltáže. Přecejenom je to už dělaný pro lepší kousky. Mě ten můj dobře běžel v BE6-II a když seženeš tu poslední revizi, tak to bude super. Ale nemyslím, že ti ju někdo prodá.
CUSL2, TUSL2... Tyan :)