Co je to zac tato ultra, je to PRO ci NP. V Libre ju maju za celkom dobru cenu...
Printable View
Co je to zac tato ultra, je to PRO ci NP. V Libre ju maju za celkom dobru cenu...
Coze ? 9500Ultra ? To Existuje :o :o
Kdyby to byla PRo tak byh do ni sel :eek:Citace:
Původně odeslal andux
No, takze bacha - v cenniku Libry je uvedene part no. "R95V-C3L", co zodpoveda podla oficialnej stranky PowerColor-u Radeonu 9500. Na taketo "divne" nazvy typu "Ultra" v pripade Radeonov a pod. si treba davat vzdy pozor. Tu je link toho produktu: http://www.powercolor.com.tw/page2/p...&sn=33&temp1=7. (Navyse podla obrazku je to 128-bit PCBcko...)Citace:
Původně odeslal andux
Aj ja som sa uz pozeral na tu stranku Powercoloru, podla toho oznacenia to je asi NP, ale pre istotu som im poslal maila co to je za oznacenie, ci to ma aspon lebsie pamate alebo co, ked je to ULTRA. BTW s tym 128bit - vsak aj PRO maju 128bit, len tie s PCB9700 mali 256bit...
Hej, vsetky 9500pro su na 128bit PCBcku, ale existuju (aj ked dnes uz na ne tazsie narazit) 9500ky s 256bit PCBckom (ako si hovoril). Chcel som len povedat, ze sa to nebude dat modnut na 9700ku... nic viac.Citace:
Původně odeslal andux
Vsak teraz uz ani nepocitam s tym, ze by som zohnal nejaku 9500, ktora by sa dala prerobit na 9700 :-(
podla toho, co som videl je to asi 256bit...
wuuduu: A kde si ju videl na nete alebo nazivo?
Staci umet cist bazar :roll: :idea:Citace:
Původně odeslal andux
http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=32073
Ne ze bych potreboval delat si reklamu, jenom me dostava, jak vsichni brecej ze se uz nedaj sehnat...
BTW jenom OT - co je to vlastne za znacku ten Power Color ???
(ano, pouzil jsem funkci Hledat - ale nic mi z toho nevypliva...napr. srovnani s GigaByte, Sapphire,...)
Cece je to trosku neznama znacka, prodavaj to v Proce, ja do ni sel a sem celkem spokojenej. Na prvni pohled pekna krabice, vevnitr vse co potrebujes (CD-drivery,CD-hry, tištěný manuál,stručný popis instalace (!česky!), redukce S-Video-cinch, DVI-VGA) a ma docela peknej OC bez modifikace (375/606 max), vykon taky slusnej, stejne jako kazdej dobrej radeon :-) 4032 3DMark03 patch 330 pri default na sestave v podpisu :-)Citace:
Původně odeslal Lukas L.
Nazivo, obal v predajni, kartu som nevidel...Citace:
Původně odeslal andux
Rozmyslam, ze do nej pojdem. Ak je to 256bit a pojde prerobit na 9700, tak je to super. Ale poxybujem, ze pojde prerobit - najlepsie by bolo, keby ju uz mal niekto odskusanu alebo keby mi ju v libre testli a az potom ju zoberem... ;D
Nenapsal ti to snad jasne ze je testuje pak prodava za cenu 6345kc s dph se zarukou r9500 aka 9700 odzkousene.Citace:
Původně odeslal andux
honzAK: Ja som myslel tu Powercolor z Libry :idea:
Jo.... v Libre si nekdy delaji srandu s pojmenovanim, takze bacha na to
Ale maldovi sa podarilo ju prerobit na R9500PRO tak aspon nieco pozotivne :) Aspon by ju trebalo vidiet a by sa dalo aspon odhadnut ci by sa dal prerobit na R9700 alebo nie.
Ja mam tiez Powercolor R9500 128MB, oznacenie R95V-C3L. Je to 128bit, dalsie 4 pipeliny su vadne (sachovnica v obraze). Ale kupil som to za cca. 4200,-SK s DPH vo vypredaji, pamate su Hynix 3,6ns, a da sa celkom dobre taktovat (275/270@374/310-322 - s vylapovanym orig. chladicom). Takze 8-)
:oops: ahaCitace:
Původně odeslal andux
Ako sa ten chladic dava dole lahko/tazko je prilepeny, je tam pasta alebo len ta zuvacka ? Mne to nad 350/283 robi chyby uzCitace:
Původně odeslal Laci
Chladic je prichiteny plastovymi drziakmi, bolo tam nieco medzi pastou a zuvackou, ten chladic mal docela krivy spodok.
Kolega si ju kupil v libre minuly piatok a je to 256bit a ma vsetkych 8 pipelines funkcnych. Jediny problem tej karty su 3,6ns Infineony.Citace:
Původně odeslal andux
Co je fakt skoda lebo tie pamete sa fakt uz ovela pretocit nedaju !!Citace:
Původně odeslal TimeLord
ale za tu cenu.. oplati sa