sou na obou 3,6 pameti ? Nekde sem tady cet,ze se 128 verze blbe taktuje,tak me zajima co je na tom pravdy....
zase 128 se bude (mozna) hodit :)
Printable View
sou na obou 3,6 pameti ? Nekde sem tady cet,ze se 128 verze blbe taktuje,tak me zajima co je na tom pravdy....
zase 128 se bude (mozna) hodit :)
Ja jsem slysel ze 128MB ma jen 4ns :? 64MB na 100% 3,6ns proto jsem si ji koupil 8-)
Něco takového se tu o ní říkalo,ale popravdě ani nevim jak se to dá zjistit.
Ale třeba MSI dává kvalitní paměti,tak nevim proč by to měnili.
je to na tech pametech napsano... a 128MB ma horsi pameti (horsi=hure taktovatelne)Citace:
Původně odeslal Xfantasy
Ja mam Gainward 64MB a pamate mam 3.5ns
2prokop a co mas treba ty ? takle nataktovana mi bude stacit :) fakt bych ale radsi tu 128mb verzi... je nejakej jinej vyrobce s good pametema ?
Nevim kolik ns mam pameti, ale kotlim je na 635 8-)
Dnes sa oplatia GF4 TI 4800 (je byvala 4600ka) a 4800SE (zas 4400ka) abydve su AGPx8 a maju dobre vyriesene chladenie = Good overclock :idea:
Bejt tebou bral bych 64, tem 128 nak neduveruju, kdyz sem si kupoval tuhle kartu tak sem cumel na testy a vsechny 128ky krome Abit Deluxe(mega drahota) mely i v nepretaktovanym stavu nizsi vykon. No a po pretaktovani se rozdil este zvednul ve prospech 64. Vivat 64 8-)
vivat 64 ted, ale co za pul (bo vic) roku :)
aspon je,ale ta 64 levnejsi ;D
Nevim, podle me az budou hry potrebovat 128, tak uz to nebude stihat ani ta 128 geforce4, ale bude potreba uplne nova karta. :idea:
[quote="Prokop
je to na tech pametech napsano... a 128MB ma horsi pameti (horsi=hure taktovatelne)[/quote]¨
Na pamětech nějaké čísla jsou,ale nikde tam neni nic co by mohlo bejt ns.
Teťka tu mojí nemám doma,tak tu ty čísla nenapíšu........
a na kolik ti jedou?Citace:
Původně odeslal Snorri
No a to ze 128MB jdou huř taktit to uz je dloho znamy, doporucuju taky 64MB :wink: A nekde jsem se docetl ze MSI Ti4800SE ma 3,3Infineon :o :o Ale nevim co je na tom pravdy :? Jinak doporucuju koupit XFX G4 Ti4200 za 3550Kc s DPH a s 3,6 Hynix pametí 8-)
Ta MSI 4800 SE . To SE ale bude asi orezana verzia nie ? ( 64bit verzia ) !!!
Nene ;D GF4 Ti sa neorezavaju. To SE je tam preto, ze ----> Ti 4800 je nahrada za TI4600, len ma AGPx8. Mno a TI 4800 SE je vlastne TI 4400ka, tiey s AGPx8, ale nissimi taktami. (proste take ake mala 4400)Citace:
Původně odeslal JUVS
TO SE ich od seba odlisuje :wink: (Chapendo :idea: )
No tem 4800 nejak neverim. Nekde sem cetl ,ze jejich vykon neni,tak dobrej. stejne mi pripada 4200 jako best volba. Pokud chces oc. tak fakt ber tu 64. Pokud neechce nekdo vylozene DX9, tak 4200 jasna volba.
Mno aspon MSI GF4 TI 4800 je uplna bomba :wink: (ma 128MB ako kazda 4600ka) 2.8ns pam, ktore das aspon na 700MHZ, ale ma super vyriesene chladenie, takze je maximalne ticha a super sa da overclocknut ;DCitace:
Původně odeslal Atila
Je bomba, len G4 TI uz nejako vysla z mody nie :lol:
No ja nevim mam kartu na reklamaci a stala necely 4k, takze sem si rikal,ze si vemu neco lepsiho :)
Vzal bych nejakou 4200 popr. tu 4800 nejspis MSI, ale nevim jak dou tyhle karty vubec jeste sehnat??
dou hur taktovat 128MB verze i kdyz maj stejny pameti ?
Co byste teda ted vzali za tu cenu jak sem psal, s tim, ze muzu neco doplatit....
aby to slo nejak normalne koupit (starou graf. sem kupoval v APRICU tak nevim jestli tam sezenou nejaky special verze apodob.)
Zase se mi nechce doplacet 3k na 9600pro, takze aspon priblizne 4k (treba +-1500)
Mno Ti 4800 (aj SE) niesu v inej verzii ako 128MB :wink: takze tam neni o com rozmyslat.Citace:
Původně odeslal Chihuri
S R9600Pro ziskas velmo podobny vykon ako s tou GF4, len k tomu mas DX9, tod vse :!:
radši verzi se 128MB i když pomalejšíma...GF4 ve výkonu o něco víc taktovaná pamět skoro nepomůže, ale GPU je hlavní tahounem výkonu a na něm se nárůst výkonu projeví znatelně, pokud ho taktneš.
Taktla pamet nepomuze ani pri vyssich rozlisenich?
I kdyz je fakt, ze me taky pomohlo spis taktnuti GPU.
mam 64MB verzi 3,6ns Hynixy
Hej to u MSI s 64MB mame seci :wink:Citace:
Původně odeslal Prokop
585 :evil:Citace:
Původně odeslal Jerrys