Dneska česně ráno dorazila a hned jsem ji namontoval.
Paměti má 5.5 ns a tak jsem začal taktovat.
Zatím jsem se dostal na magickou hranici 200 MHz a to bez jakýchkoliv artefaktů :D
Zatím jdu testovat,držte mi prsty ;D :wink:
Katoo
Printable View
Dneska česně ráno dorazila a hned jsem ji namontoval.
Paměti má 5.5 ns a tak jsem začal taktovat.
Zatím jsem se dostal na magickou hranici 200 MHz a to bez jakýchkoliv artefaktů :D
Zatím jdu testovat,držte mi prsty ;D :wink:
Katoo
ya let , kdz sem mel takz v3 3000 pci , tak sem ji dostal na 250mhz , na 266 uz chybovalo snad vsechno co behalo pod 3d. Ale na gpu sem musel este primontovat vetracek, protoze pekl jako bejk. ale s vetronem byl i na 250 vlaznej.
tak taktu zdar a napis jak daleko si ho dostal. :wink:
;D ;D ;D
go ...Katoo go...!!! :mweheh:
jj katoo z chutí do toho snad budeš mat výce štěstí než já a moje V3 3500 :o)...... jo docela dost hustej výsledek těch 250 Mhz čím si to chladil ;D dusíkem :?: ;D ;D ;D
Takže zatím "pouze" 213 MHz
fill-rate byl 440 ;D ,to už je jenom o 100 míň než V5 5500
to by me zajimalo kolik ti to dalo v testech...nepamatujes si?Citace:
Původně odeslal Wartin
von ten masiv se kterym sem to dostal byl opravdu masivni a s vetrakem /pomalu sem se bal ze se mi prevazi a zlomi se ve slotu :-) /
to slo skoro samo ale vysledky si nepamatuju /to bylo este v dobe kdy byla fa 3dfx firma s velkym F/ :-o
katoo ktory benchmark ti vyhodi aj ryxlost pamati???
ako si vedel ze ma 5.5 ns
jo a ako je mozne ze to ide na viacej mhz ako moja v5500???
to mi nie je jasne.
a co je na nej take zvlastne na tej v3 co mas??? okrem toho ze je PCI?
uff ale som ta zasypal otazkami :) heh mno nevadi mas aspon co robit :)
rychlost je napsana na chipech....Citace:
Původně odeslal Shaman
nooo v5 ma tusim 6ns a on ma na v3 5,5ns - 1000/6=166Mhz - 1000/5,5=cca 180MhzCitace:
Původně odeslal Shaman
Na V3 ma rychlejsie pamate,ktore maju lepsi potencial na OC...
a co znamena tych 1000???
neviem,ale vsade to takto pocitaju... :wink:Citace:
Původně odeslal Shaman
sila.
tak to si musim zistit.
mno mam jednu off topic otazku, kde sa daju zohnat konektory na ventilator co idu na graficku kartu?
bol som teraz v 3ox obxodox a vsade ma poslali s prazdnou.
sakra ma to dost stve.
2Shaman - LOOOL
t = cas pristupu v 10^-9 s (=ns) OK ?
f = 1 / t OK ?
takze f = 1 / (t *10^-9)
f=10^9/t v Hz
takze v MHz je to /10^6 OK ?
==> f = 10^3/t = 1000/t v MHz
:-)
vdaka
tiez ma mohlo napadnut ze je to frkvencia ako kazda ina.
uplne som na to zabudol.
vdaka este raz
Nechtělo by na kartu s takovým potenciálem udělat nějakej vmod? :P
A potom odpalit :lol:
Citace:
Původně odeslal Shaman
je to napsáno na čipechCitace:
ako si vedel ze ma 5.5 ns
Záleží na daném kusu a taky velkou roli hrají ty 5.5 ns čipy a taky menší tepelné vyzařování GPU (hlavně musíš mít štěstí na dobrý kus)Citace:
jo a ako je mozne ze to ide na viacej mhz ako moja v5500???
Právě že je to PCI (za dobrou cenu) a že pojede i v nových deskách,což V3 AGP s 3,3V nemůžou a tak budu moci kdykoliv tuto kartu vyzkoušet i na nové desce :-)Citace:
a co je na nej take zvlastne na tej v3 co mas??? okrem toho ze je PCI?
to neva jsem po dovolené ;D :wink:Citace:
uff ale som ta zasypal otazkami :) heh mno nevadi mas aspon co robit :)
Možná jo,ale blbé je,že nemá kolem GPU otvory na uchycení vodníka :evil: ,takže by chlazení bylo obtížné :?Citace:
Původně odeslal Marty
No oni asi pocitali s tim ze by tam nejakej koukam montoval vodnika :-) Az prijdu dom tak se kouknu co mam za pameti, treba na tom budu jako Katoo :-)Citace:
Původně odeslal Katoo
2 LukasKiller: na kolik Ti jela stabilně?
Se po me nejak slehla zem na OC co, no tak to zas trochu napravim, na kolik mi jela stabilne, uz ani nevim, zadnej brutalni OC sem tam nemel, myslim ze sem to provozoval na frekvenci V3 3000, mozna o neco vejs, no kdyztak na to muzu kouknout.Citace:
Původně odeslal Katoo
V Praze to jde sehnat např. v GME, pokud teda myslíš takový ty konektory, který jsou podobný konektorům pro napájení větráku na chladiči CPU, které se připojují do desky (a bývají třívodičové), zatímco u větráku na GPU bývají spíš dvouvodičové (možná i třívodičové, podle toho, jestli mají monitoring otáček). V GME jdou tyto konektory koupit, jak samci tak samice, pro 1 až do 6 vodičů, možná i víc.Citace:
Původně odeslal Shaman
vdaka.
ale na cpu chladic su vacsie tie konektory na doske.
na gpu su tale malinke.tie by sa mi hodili.
nemozem to u nas na SR zohnat.ma to vytaca.tie velke som aj videl ale je mo to nanic.
nevadi islo len o to zeby som to mal cele na karte.inak to spravim zo zdroja alebo dosky.
ale vdaka
vidis, ja som si zohnal nejaku staru pocitacovu dosku a povylamoval som si odtial dva.
Co v RB alebo v GM v Blawe? Daleko?