coz je tolik jako 2500+ Barton..ale co vykon? pri jsou celery pekny shity oproti P4(512kb)....takze asi by nebylo vhodne je koupit...
Printable View
coz je tolik jako 2500+ Barton..ale co vykon? pri jsou celery pekny shity oproti P4(512kb)....takze asi by nebylo vhodne je koupit...
to si vzal zas kde? Celeron a 800FSB ?? Nic takového nebude. Příští celeron bude mít FSB 533 a 256kB cache.
To jsi mu říkat neměl .. teď jsi mu pokazil radost :!: :lol: ;DCitace:
Původně odeslal herma
Celer bude shit vzdycky. :lol:Citace:
Původně odeslal MARA.T
A oprvadu by me zajimalo, kde si to info schrastil.
oj, vsem se moc omlouvam, ja videl 400MHz a hned (jsem zblbly z AMD) jsem myslel na 200MHz FSB, takz`e to bylo omyl, uz jsem sem jednou psal omluvu ale pisi to na stare G3 a opravdu tu funguje podivne (a to tu kamos psal 4 hodky mail a odeslal a mail nikomu nedosel... to to smolil pro svou holku, jeje ten pak radil...), toz asi tak nejak no... sorry my friends :wink:
No ale stejně jsem na ten nový celer s 256kB keškou zvědavý. Pokud bude mít takt k těm 3GHz tak vůbec nemusí být špatný.
Mohl by to být i hit jako svého času Celeron Tualatin.
No Celeron 2.6 ma vykon asi jako Duron1300 :lol: :lol: http://www.pctuning.cz/default.aspx?...=2&ChapID=3440Citace:
Původně odeslal kubajzz
Ale já mluvím o tom novém :!:Citace:
Původně odeslal MV
Ty stávající jsou shit, to ví každý.
ne tedkom si tu kamos koupil toshibu notebooka a ma tam 1800MHz celerona a ten ma 256kb (aspon podle hwinfo) takze mobilni celerony jsou asi na tom lip ne?
A nebude to nahodou Centrino ? :wink:
256KB cache by mohlo u P4 uz stacit, viz. Willamette, ten nejaky vykon obcas podal, kdyz to pujde dal za 3GHz + neskutecny bandwich s dual DDR400 tak nevidim problem :wink:
ne, centrino to nejni, tolik by za nej kamos nedal, je to toshiba 2100 pro, 1.8 celeron atd..celkem slusna koupe za necelich 700liber, a ma urcite 256kb cashe..!!!
Jasne, to byl for. :lol: :wink:
Vzdyt centrino ma 1Mb cache. Mobilni celery maj skutecne 256 kb.
Vzdyt to vi snad kazdej. Ty se taky nechas hned vyprovokovat kazdou kravinou ;D
aha, jasne Dawe: no je mne zrejmi ze jsi v tom nemel jasno hlavne ty, a ten posledni prispevek jsi napsal jako ze sis delal srandu abys nevypadal blbe vid?! :lol:
Ale houby ! Me se jenom libi, jak ses krasne haklivej. ;D ;D ;D
Hlavne, jak ses ze vseho hned vypleskej. Ale to uz sem nepatri. :wink:
no jasne DAWE: ty tu svou fotecku krabiho pritroubliho doktora z futuramy nemas jen tak nahodou co??? :lol:
ale kdyz uz si tak chytrej tak mi v sekci monitory porad jakou 19/18" LCD obrazovku, vsici by asi poradili ACERA, ale stejne se mi zda ze 1280/1024 je desne malo (to uz notebooky umi u 15" 1400/1050), no jeste maj LG
S Tebou je vazne radost komunikovat ;D
Na Zoidyho nesahej a na monitory tady mas DeeKaye. :wink:
toz to me se zase vic libi Amy,ale mohla mit aspon naznak inteligence a schopnosti "kapitanky jednoocky", jinak uz se tesim az budu doma a stahnu si patou serii..ale to uz sem nepatri.. 8-)
Jedinej dobrej Celeron byla 300MHz verze A, která šla při dobrý vůli taktnout o 50% tzn. na 450MHz, ale me se libil i ma byvala 366@550, to taky šlo a nebo 800MHz@1,1GHz ..... ale byly to sračky za rozumnou cenu.
;D
nejak si vynechal Tualatin :!: ten je tiez hoooodne gut, natrhava to rite aj XP ;DCitace:
Původně odeslal IntelCrasher
MadCap
Muj Celeron (TULEN) :1,3 Ghz a s VCore 1,6 ho dostanu stabilne na 1664 MHz (128x13).
Jsem naprosto spokojen , protože benchmark (Sandra 2003) je lepší jak P4. 1,6G. Ovšem CENA Celerona 1,3G a P4. 1,6G je rapidní
Nenatrhává. :wink:Citace:
Původně odeslal MadCap
Tak dnesni 1700+ uz nenatrhava, ale driv to byl fakt skvelej proc 8-)
JJ.Mas pravdu, ten taky nebyl spatnej, kdyz se pekne taktnul ;DCitace:
Původně odeslal MadCap