Free software - doporucte ekvivalenty k nekterym programum
V praci nam ted porad vyhrozuji kontrolami PC na legalnosti softwaru. Nechci se nechat od nekoho buzerovat, rozhodl jsem se, ze se ze me stane ten nejvetsi poctivec. Mam tady ale par veci, ktere uplne legalni nejsou (spis jen cracknuty shareware), ale na ktere jsem si uz tak zvyknul, ze se bez nich citim nesvuj. Doporucite nekdo FREEWAROVOU - tzn., ze to nesmi byt ani casove omezeny trial shareware - nahradu za nasledujici programy ?
Windows Commander
ACDSee
UltraEdit
Nejaky kompresni balik misto WinAce
Norton Antivirus
Diky za vase tipy.
Re: Free software - doporucte ekvivalenty k nekterym program
Citace:
Původně odeslal viki_
V praci nam ted porad vyhrozuji kontrolami PC na legalnosti softwaru. Nechci se nechat od nekoho buzerovat, rozhodl jsem se, ze se ze me stane ten nejvetsi poctivec. Mam tady ale par veci, ktere uplne legalni nejsou (spis jen cracknuty shareware), ale na ktere jsem si uz tak zvyknul, ze se bez nich citim nesvuj. Doporucite nekdo FREEWAROVOU - tzn., ze to nesmi byt ani casove omezeny trial shareware - nahradu za nasledujici programy ?
Windows Commander
ACDSee
UltraEdit
Nejaky kompresni balik misto WinAce
Norton Antivirus
Diky za vase tipy.
mno namiesto acdsee sa da pouzit napr IrfanView
WinAce - skus si vybrat na www.tucows.sk
Norton - napr AVG ma kazdy mesiac v casopise CHIP seriove cislo ... inac nejaky RAWav, ClamAV. F-Prot, McAffee a pod - neviem teraz presne ktory ma aku licenciu a ci vobec existuje aj verzia pre win
Windows Commander - mc
ACDSee - GThumb, GQView
UltraEdit - co ja vim to neznam
Nejaky kompresni balik misto WinAce - FileRoller
Norton Antivirus - nejni potreba
Citace:
Původně odeslal Gargamel
Windows Commander - mc
ACDSee - GThumb, GQView
UltraEdit - co ja vim to neznam
Nejaky kompresni balik misto WinAce - FileRoller
Norton Antivirus - nejni potreba
Omlouvam se, ale zapomel jsem zduraznit, ze to nemuze byt pro Linux.
Ultraedit - zatim nejlepsi programatorsky editor, co jsem videl - za nej asi zadna nahrada neexistuje.
Jo a ten antivirak asi uz neshanim - musime tady mit stejne povine sitove instalovany Innoculate (opravdu vyborna vec - v teto sitove instalaci tam nejde ukladat nastaveni a jednou z vymozenosti je, ze kazdy virovy poplach se automaticky okamzite posila emailem nejakemu spravcovi do Prahy - musel jsem kvuli tomu smazat svou sbirku viru :-(