Jakej doporucite zdroj???350w a vejs....na nForce2 xp2400 a hlavne Radeon9700pro...ted mam nejakej EC(co ja vim co to je,ani se se po tom nepidil,nedival) ale nema 4pinovej vyvod na napajeni do nove desky tak musim koupit new:-(
thx
Printable View
Jakej doporucite zdroj???350w a vejs....na nForce2 xp2400 a hlavne Radeon9700pro...ted mam nejakej EC(co ja vim co to je,ani se se po tom nepidil,nedival) ale nema 4pinovej vyvod na napajeni do nove desky tak musim koupit new:-(
thx
Takyto thread davaj nabuduce radsej do sekcie case-modding alebo ostatni HW.Citace:
Původně odeslal AraFat
Inak doporucujem 350W a viac Fortron/AOpen zdroj so 120mm fan-om(viac o nom v sekcii case-modding) alebo nejaky Enermax.
JInak pokud ti to ten zdroj utahne ok, novej nepotrebujes. To 4zilovy pridavny napajeni neni nutny.
doporucujem enermax co mam v popise
k thx...
k nevedel sem kam s tim...priste uz se polepsim :oops:
Ja mam EC 350tku a jestli myslis tu ctvercovou 4 pinovou 12V hnatu, tak ta tam je :)
Hmm tak osobne nie som s EC zdrojmi kamarat - a je jedno ci budu aj 400W. Proste FORTRON, ENERMAX.....
jj je tam mrska....sem zapomenl ze kdyz sem delal uklid tak sem ju smotal a schoval....ale stejne casem ten zdroj pujde:-p
Osobně používám 460W Fortrona a jsem spokojen. Mít ale zdroj takovýchto výkonů má ale i svá úskalí, jako např musím zajistit určitý odběr energie, abych spustil PC, což je dost nevýhoda pokud potřebuju otestovat jenom funkci desky, když něco upravuju. A druhý problém je naprd ventilátor, který tam montují. Asi po 14 dnech začal vydávat podivuhodné zvuky, ale to samé udělal i Enermax (ale až po měsíci), takže se nedivým.
ja s nim taky kamos nejsem,ale mel sem ho za 250,- uplne novej coz docela ujde.... je rozhodne lepsi jak muj starej 230w Hippro
Ale kdyz mas prebytecny prachy, tak ho klidne vyhod :)
Tak vyhodene prachy za kvalitny zdroj niesu nikdy to je hlavna vec ked ti odide zdroj tak to moze odist polovica kompu..ako doska ram a podobne.
Jojo .. dobrý zdroj je základ dobrého taktování a stability počítače.Citace:
Původně odeslal ManDark
Jenom by mě zajímalo, k čemu vlastně máš tak výkonný zdroj, takové zdroje se osazují do dvouprocesorových WS nebo serverů se spoustou SCSI zařízeními a profi AGP PRO kartami. No zřejmě máš na rozdávání, nebo jsi ho sehnal hoodně levně :wink:Citace:
Původně odeslal Jafido
tak nova fosna jede vcelku good...akorat ta vymena zdroje nastane brzo....xp2400 protestuje nad fsb 160....a nenajede ani post screen....na jine desce to je v poho...takze mam podezreni na zdroj...pameti sem dal na zaklad natvrdo...takze by to nemeli byt ony
nebo?
Jestli máš 350W, i když je to EC, tak víc rozhodně nepotřebuješ a moc bych se divil, kdyby popisované problémy způsoboval zdroj. Pokud teda nemáš připojených 6 disků, vypalovačku, plné PCI sloty a 15 fanů.Citace:
Původně odeslal AraFat
3xHDD+CD
Radeon9700pro
SBlive
TVtuner
sitovka
Thermaltake 7+
vsechno...
No tak to ti bohatě stačí 350W s velkou rezervou, přestože je to pitomej EC. Že ti to nejde výš bych spíš viděl buď v desce, která víc prostě nezvládne, ale spíš v procesoru, zřejmě se blížíš jeho frekvenční hranici. Zdroj to na 99% nebude.
no zajimava situace...
soucasnej xp2400 jede v jine desce 180fsb...tady neda vic jak 160...
a deska da minimalne 200fsb(nForce2-400)..
tak nevim...:_(
Ha vida, to jsem netušil nebo jsem nedával pozor. A jede v jine desce na 180 i s tvyma pamětma?
jj ty samy pameti...ale ikdyby ne tak myslim ze by to nemeli byt pameti....sice to sou shit...ale daval sem je na tolik %fsb aby vysli na 266...
tak ted nevim:-(
huf! No zkus teda odpojit co nejvíc zařízení, abys tomu zdroji ulevil a zkus to znovu. Nebo jestli máš možnost si zdroj vypůjčit, otestuj to s jiným, ale pořád se mě nezdá, že by to bylo tím. Přídavné 12V máš připojené, že jo?
jj to chci zkusit...ale nejak neni time....taky se me nechce kupovat novej...nebo je to jeste tim ze ta deska je shit:-p
Ja si taky myslim,ze tim zdrojem to nejni.... zkus tam hodit tu 12v hnatu a dej vedet :)
300W Fortron mi nestíhal, a proto jsem byl nucen koupit něco výkonějšího. 400W a 460W Fortron byl 300kč rozdíl, takže volba byla jasná.Citace:
Původně odeslal Kema
Nevím proč kupovat drahé zdroje měl jsem Fortrony a ty mě pěkně naštvali. Tak teď mám obyčejný Eurocase 350W P4 myslim, že mě to stálo
něco kolem 800 Kč. Naprosto tichý.