JE fajn ze o teto zmene vim ale proc asi uz 20x mi prisel email s timto oznamenim :roll:
Printable View
JE fajn ze o teto zmene vim ale proc asi uz 20x mi prisel email s timto oznamenim :roll:
béé a mě jen 7x :)
zato mně jen jednou, ale Outlook to odmítnul otevřít, protože mám prej málo systémových prostředků ??? :lol:
a mě nic...:(
jj, zrovna se chcu zeptat proč tohle dělá...Citace:
Původně odeslal Vykuk
dle madcapa ma spatnou hlavicku, to je taky duvod proc kazdymu ukazuje jinou velikost... (credits to MadCap)Citace:
Původně odeslal idoktor
mne sel na webmailu atlas.cz otevrit normalne... ale pry shazuje The Bat! (credits to zoom) a kripluje na webmailu volny.cz (credits to wong)... a myslim, ze to nebudou jediny pripady kdy to dela bordel :-)
Ja som to dostal len raz. Outlook Express to normalne otvoril, akurat v "from:" ukazoval nejako vela odosielatelov - pozeral som do toho mailu a je tam hrozny bordel - milion hlaviciek ;D
jj, fox k tomu bude vedet vic... neco se nezdarilo :)
Me taky :-( vcera mi to prislo 20x a dneska asi 12x... Otevrit jdou vsechny, ale velikost 602kb :-)
Mě včera 3x. Dnes nic.
Jeste k velikosti u mne se jedna o 910 KB :?
To sem psal ja :-)Citace:
Původně odeslal Anonymous
Neshazuje... jenom se kousne asi na pul hodiny a pak to zase rozdejcha a mail otevre. :wink:Citace:
Původně odeslal Wohmatak
Tak tohle se mi taky už dnes stalo: "ANONYMNÍ"... :oops: ???Citace:
Původně odeslal Anonymous
Ten isty poznatok.Citace:
Původně odeslal Rainbow
PINE.
mi přišel jen jednou, o velikosti 19kB, akorát odesílatel je 48* OCguru
mi zas ale naopak vadí, že mi forum nezobrazuje nové příspěvky...ale aspoň tu nebudu furt hnít
Takze me uz to prislo asi 30x,
vsechny maily jsou shodne, cas, velikost 809kB.
A v kolonce odesilatel je asi 50x OCGuru 4um.
EDIT: Pres noc dalsich 11 8-)
Musis pouzit 4um.ocguru.cz a nie oc4um.murder.cz :!:Citace:
Původně odeslal herma
hmm me na email.cz prisel jen jednou a v naprostem poradku :-)
me prisel aspon 20krat ..pekne me to se.re (temer 1MB email x 7 dokaze zabrat zbyvajici misto v poste)...bude se s tim neco dit nebo je chyba na me strane :?:
2all: Ten mail ma 75kB, komu to ukazuje neco jinyho, tak to asi ukazuje blbe. (export do souboru)
Jeho problem je v tom, ze se v nem opakuje tohle:
kolikrat pocitat nebudu, ale je to 98% obsahu toho mailu. Vi se o tom, ale ted uz s tim asi nic udelat nepude a budete muset par dnu pretrpet ;).Kód:X-Priority: 3
X-Msmail-Priority: Normal
X-Mailer: PHP
X-Mimeole: Produced By phpBB2
Reply-To: OCGuru 4um <4um@ocguru.cz>
From: OCGuru 4um <4um@ocguru.cz>
Message-Id: <1741157ec254d84270c440a6edab0b30@4um.ocguru.cz>
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=windows-1250
Content-Transfer-Encoding: 8bit
Date: Sat, 25 Sep 2004 18:12:26 +0200
X-Priority: 3
X-Msmail-Priority: Normal
X-Mailer: PHP
X-Mimeole: Produced By phpBB2
Reply-To: OCGuru 4um <4um@ocguru.cz>
From: OCGuru 4um <4um@ocguru.cz>
Message-Id: <6c7e8777d40686624accc8282e6b3a5b@4um.ocguru.cz>
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=windows-1250
Content-Transfer-Encoding: 8bit
Date: Sat, 25 Sep 2004 18:12:26 +0200
X-Priority: 3
kolik dnu ..:-( ????
Dokud to MTA cestou nedorucej ;). IMO to ze vam to dojde vickrat je dany tim ze to MTA cestou zduplikuje.Citace:
Původně odeslal WAR-TIN
No tak kdyz uz se tu tak hadate, tak mne jenom jednou, velikost 700kB. Cteno pres squirell mail bez nejmensich problemu s normalni hlavickou.
za tenhle kix se omlouvam, spolehal jsem na to ze emailer trida v phpbb je inteligentne napsana. uz to vim. neni. :(
problem je v tom ze mi to znasobilo hlavicky. Pri vicenasobnym odesilani stejnyho mailu na vic adres :(
Moc se za to omlouvam.