Kolik si pak myslíte, že dostanete max. FSB z Abitu NF7-S rev.1,2?Já jsem to včera zkusil a dostal jsem zatím 234Mhz bez jakyho koliv zvýšení napětí procesoru samozřejmě Prime Stable.V podvečer sem hodím sreen shoty.Je to fakt paráda!
Printable View
Kolik si pak myslíte, že dostanete max. FSB z Abitu NF7-S rev.1,2?Já jsem to včera zkusil a dostal jsem zatím 234Mhz bez jakyho koliv zvýšení napětí procesoru samozřejmě Prime Stable.V podvečer sem hodím sreen shoty.Je to fakt paráda!
a paměti ti běží asynchronně asi co ?Citace:
Původně odeslal Bredator
s 266MHz pametami by bol zazrak aby mu isli synchro :-) :?Citace:
Původně odeslal Marek.Sedlář
jj zatím tam mám jen 266, ale rozběhnul jsem je na 336Mhz....sice nechápu jak, ale beží....Infineon rulez!!!!Ale mám samozřejmě v planu koupi OCZ400 nebo PQI333, ale zatím, nejsou money....:-(((Ale až je budu mít tak to bude jiný maso...už se teším!!!
No jestli to dáš tak vysoké FSB synchronně i s paměťma,tak to bude malý zázrak :)
to by bola dost pekna priepustnost ;DCitace:
jjj to by byl, ale takový OCZ 466 kdyby byly....ale jsou mastný jako čert....můžu si nechat jen zdát.... :?
Chtěl si říct VELKÝ zázrak :lol:Citace:
A dual chanel(TwinBank) mnam mnam propustnost!
Uvidíme co dají ty moje PC450 .. možná při horším časování dám 235 ;D
budu držet palce,ale snad to daji....výš co je zajímavý?Kroky FSB(např. 200 a další krok je 203MHz...)
není lepší jet synchro na 336 MHz sběrnice než nějakkých 440 nesynchroně? já bych řekl že jo tak na co to?
ja jedu na FSB 468 CPU a paměti na 336Mhz.....taky hezký ne?
Nie - je to o nicom - mas nizsi vykon ako keby si siel na FSB 336 synchronne ...Citace:
Původně odeslal Bredator
bych řekl, k čemu ti je tak vysoká FSB !!!!!!!!!!!!!! DyT ti na ní jede vše asynchroně, tak k čemu to proboha???Citace:
Původně odeslal Deviant
Aspon vidím co mi zvládá deska....ted už šetřím na nějaký super paměti.Tady je screenshot...a to bylo rečí, že to umí jen Soltek a Abit ne....
http://212.80.76.22/Silver.Shadow//FSB%20234.JPG
2 bredator, no jasne ze to je super vysledek! Pak ty pameti poradne vohul, ja nikdy nerikal ze je soltek lepsi nez abit :-)
ne proti tobě, ale v jinejch Threadech všichni vychvalovali Solteka
Vysoké FSB .. do těch 235 dá skoro každá deska,ale prakticky žádná to nedá,pokud jedou paměti synchronně ze sběrnicí,nikoho takového jsem tady zatím neviděl,to by už musel opravdu udělat nějakou velkou úpravu desky.
btw tak vo no to je logický že ty solteky maji ,,lepsi" výkon než abit (ty dokazujes opak :-), protže nemají skoro žádné vybavení, jsou prostě stavěný na LEVNO a protoze nemaji nic na bordu , tak je nema co brdit
no vida to je fakt, proč to proboha ty paměti tak brzdí?Citace:
Ja som este neskusal kolko mi da doska asynchronne ani ma to nezaujima - v kazdom pripade ked pojdes synchronne aspon 217 co da moja doska budes naozaj rad ...Citace:
Původně odeslal Bredator
A to ta este nepotesim s tym, ze ist synchronne je jedna vec a ist synchronne v DUAL mode ina vec ...
tAK Tak ten Dual ti srazi par mhz.... kazdopadne me to ficelo stabilne v GOLDMEMORY A PRIME na 217FSB ale hry padaly :?
tak to už se na to teším, každopádně i 210 synchroně a dual by se mi libilo.... :-)
...mozno som uplna lama :oops: ;D , ALE uz sa tu snad milionkrat spomenulo, ze DUAL sa da realne vyuzit IBA v spojitosti s integrovanou grafikou a tu snad NIKTO normalny NEpouziva ??? ;DCitace:
Původně odeslal Bredator
...takze celkom dobre nechapem tu honbu za "dual" :oops: :wink: ...
No to jsi lama,u her se dual projeví .. hlavně je rozdíl mezi 200 a 220 FSB mezi singlem a dualem. 12.5x200 ... v 3d marku 2001SE 19100 ... 11x220 20050 bodů v 3d mark 2001SE.Citace:
Původně odeslal Marcelino
Tak z tohohle skore mi naskočila husí kůže....ja se flákám na oproti tobě ubohejch 10200b.(Bez dualu)
...ehm, tak to bola ukazka rozdielu vykonu pri zvysenej FSB - to je kazdemu jasne, ALE ja som sa pytal na realny narast vykonu pri pouziti "DUAL" pristupu na pamat ... :!: - samozrejme ma zaujma rozdiel Single vs. Dual pri rovnakej vyslednej frekvencii a rovnakom FSB :wink:Citace:
heh, aj aj len ticho zavidim, ... tiez mam max. iba okolo 10200b :oops: ;DCitace:
Původně odeslal Bredator
Při Dualu se ti treba v Sadře zvýší propustnost o 10-15 procent.Podle výrobce by to mělo byt při DDR400 dual chanel propustnost 6,4GB, ale v realu je to semoyřejmě méně(10-15 procent)
Len aby si nebol prekvapený, ked sa s dualom nedostaneš ani na 200 fsb!...Abit je dobrá doska, ale vyberavá ako svina...
no uvidíme...já doufám,že se dostanu přes 210Mhz....pls pls pls prosím Křemíkového boha.
:roll: mariabrehy, jasne ze v sandre sa to prejavi (aj ked ta je tak dementna, ze sa tam zas neprejavia ine veci ("casovanie")) , ALE mna zaujma ako sa to prejavi v "reale" - otestuj to aspon v 3DMk01 - aj ked to tiez neni zrovna "real" simulacia hry, ale na ukazku to postaci 8-) :wink:Citace:
Původně odeslal Bredator
Tohle jsem tu chtěl hodit,ty výsledky při 200 a 220,ale bohužel Epox se rozhodl že FSB 200 je pro něho maximum,šitka jedna :evil:Citace:
Původně odeslal Marcelino
preco si ho vymenil za toho ABITA ???Citace:
Epox mě lákal tou lepší voltáží na čipset,jinak bych ho nebral.Citace:
Původně odeslal salwator
asi si to moc nevyhral. Nevratis sa naspat k Abitu??Citace:
Původně odeslal marek
Né,vyšlo by mě to stejně nastejno prakticky.Citace:
Původně odeslal salwator
a čo si také s Epoxom ziskal. ???Citace:
Nic proti EPOXOM!!!
2 Marek S. hele zkus pls udělt ten 3dmark s Dual pamětěma na těch 200MHz (jestli ti to pude) aby se to dalo srovnat s tim co už si naměřil výše
...presne ! ...cakam na to jak kura na zrno :wink: ;DCitace:
Původně odeslal eraser
jj to bylo super.Už se teším!!!
marek říkal že oboje t testy byly na dualu protože nic jiného nepoužívá. Ještě mi řekl, že rozdíl je v tom 1 - 5% .
Ale ve čtvrtek mi přijde deska i paměŤ tak to můžu pořádně testnout...
jojo testni to pokud možno v 3DMarku a Sadře....a bude to super!!!testingu zdar!!!
zkousel jsem 200 MHz FSB synchronne v dualu a Prime i Stability test byly stabilni, ale kdyz pustim hru nebo 3DMark, tak mi to vytuhne (AGP mam na 66)
na 197 FSB to bylo v pohode
znamena to, ze se vys jak na 197MHz FSB nedostanu nebo mam hledat problem jinde?
co časování pamětí a jejich voltáž???Na testy zkus MemoryGold...
Prime95 ti bezalo kolko bez chyby ?Citace:
Původně odeslal Bandit
nechaj to bezat aspon 5 hodin ...ak ti to nehodi chybu tak zvys AGP napetie v BIOSE
casovani jsem nastaveno BY SPD a voltaz defaultCitace:
Původně odeslal Bredator
myslis, ze bych mel zvednout voltaz, kdyz jedu na 400 DDR a jsou to 400ky?
Pokud chceš jet na FSB200, určitě by si měl zvednout voltáž u pamětí nad default.Citace:
Původně odeslal Bandit
Prime95 mi bezelo 13,5 hod bez chybyCitace:
Původně odeslal Deviant
zkusim zvednout to napeti na AGP