Jakou vypalovačku do 2000 by jste doporučili???
Co řikáte na Tohodle
CDRW LITEON LTR-52246S retail Cena s DPH : 1 598
http://www.vts.cz/DetailPage.asp?DPG=43185
Printable View
Jakou vypalovačku do 2000 by jste doporučili???
Co řikáte na Tohodle
CDRW LITEON LTR-52246S retail Cena s DPH : 1 598
http://www.vts.cz/DetailPage.asp?DPG=43185
Rozhodně jí ber,vypálíš na ní všechno :) aspoň co se týče ochran co mají poslední hry,je navíc celkem tichá a celkem rychle uzavírá sešny,budeš spokojen.Citace:
Původně odeslal Martyr-M
za 1) doporučili ale kvuli tomu tady nejsme, čili se ti to odpouští... :roll: :arrow: ;D :arrow: :lol:
za 2) do dvou tisíc nic lepšího než ten Liteon neseženeš (páč lepší než Liteon je jen Plextor), takže ho vem všema deseti... :idea:
2Kukla Kuklovič ok korekce pravopisu dokoncena
Jo co jsem cet tak ten Liton je snad nejlepsi tak jeste jedna otazka existuje neco lepsiho (cena nehraje roly)
ti řikám že lepší je jenom Plextor... :idea:Citace:
Původně odeslal Martyr-M
Premyslim ze asi kupim toho Litona za tu cenu a to co umi se mne zda ze neni ocem premyslet ale chi si bejt jistej.
to fakt záleží na penězích...jestli pro tebe 1k kč navíc zas tak moc nejni tak vem Plextora, protože to je klasika, na kterou si těžko budeš moct jakkoliv stěžovat...prostě dokonalej ve všech ohledech :wink:Citace:
Původně odeslal Martyr-M
ten liteon je rpostě o chlup horší a IMHO to neni tak prověřená značka...Plextor byl vždycky the best ale Liteon se svými cd-rom mechanikami kdysi moc o kvalitě nepřesvědčoval...což ale na 99% procent změnil, páč to vypadá, že jsou liteony ok....ale nikdo neví, jestli třeba nezačnou po, plácnu, 2letech najednou odcházet...na to je těžko odpověďet... :?
Cena dulezita pro mne.
V pátek jsem si toho liteona koupil a za ty 3 dny nelze než říci, že je rychlá a celkem tichá, spolehlivost samo posoudit nelze...
Já ji už nějakej ten pátek mám a jsem móóóc spokojenej... 8-)
Ja uz chvili mam 48x LiteOn a jsem s ni spokojen :-) sice se neda rict ze je nejak extra ticha ale tu chvilku se to da prezit :wink:
Technicky problem nikde nemaj toho Liteona
co tahkle
http://www.vts.cz/DetailPage.asp?DPG=46885
or
http://www.vts.cz/DetailPage.asp?DPG=46886
jesli je ten Liteon fakt nejlepsi a je lepsi nez ten Asus tak pockam.
Tet my rikal kamos co ma toho Asuse ze je to nahovno palicka tak nevim asi budu cekat na toho liteona.
ale jak dlouho bude palit? spolehlivěCitace:
Původně odeslal Marek.Sedlář
To mne hlavne zajima jak dlouho vydrzi jesli je spolehliva a jesli dobre pali ??
Kámoš má 32x a vypálil zatím přes 600CD a jede furt v pohodě,během půl roku to vypálil ..Citace:
Původně odeslal Martyr-M
Citace:
Původně odeslal Marek.Sedlář
A ma toho Asuse nebo liteon?
A co takhle toto: Sony CRX220A. Je to LiteOn LTR-52246S. Navíc by to mělo mít fci Turbo. Mám taky Sony (vnitřně nějaký starší LiteOn) a pohoda. Dal jsem na ní neofic. fw z LiteOna a teď pálí 48x místo 40x a má i Mt. Rainier. Takže pokud nemůžeš sehnat LiteOn tak zkus Sony.
Už se tu kdesi řešilo že ASUS používá mechaniky LITEON (stejně jako třeba ta SONY)... :arrow:Citace:
Původně odeslal Martyr-M
Liteon .. Asus přímo bych nebral,v práci to máme a nevypálí to vše jako čiště pálička Liteon.Citace:
Původně odeslal Martyr-M
Diky moc za rady.
Ja se radsi ptam znova trh z palickama se porad mneni tak jsem chtel vedet co je nejlepsi dneska.
Korekce pry dokoncena.. :lol: :lol: :lol:Citace:
Původně odeslal Martyr-M
Tak jsem se ptal kamose reklamacniho technika, jak je to s reklamacemi CDRW, Jednoznacne doporucil vsecky asuse (0 reklamaci), zbytek je na tom trochu hure a Teac 548E je na tom zrejme nejhur, 552 uz je pry fpoho.
A kolik ma reklamaci ten LiteonCitace:
Původně odeslal stealth
Tet jem trosku navaskach Asus nebo Liteon tet otom premyslim a kdyz je ten asus tak v poho ak nevim.
Porad se ale priklanim k tomu Liteonu jeste poradn nevim.
proti liteonu nic nemam, podle me jsou to super mechaniky, a to i kdyby byli drahsi, btw sony, asus, teac asi vi proc maji vnitrnosti od lite-on ze ?
no prave vsechi vypaloavcky maj vnitrek liteona tak proc si nekupit Full Liteona od Liteona
Hm, prave sem poridil Asus 5224A, doufam ze to nebude propadak :|. Moje prvni palirna (uz mam 1,5 GB fotek, musim je nekam uklidit :roll:). O Liteonech jsem nevedel, ze by mely bejt tak dobry (mel jsem si to tu procist :oops:).
Ale notaaak. Dyt ani plextory uz nejsou tak drahy. tak proc kupovat takovy smejdy a pak se trast jestli to pojede nebo ne...
Hele zase proc Plextora za 3500kc kdyz si muzes kupit toho Asuse nebo Liteona za 1500kc a jesli ti po dvou rocich odejde tak si kupis novyho i kdyz za 2 roky bude DVD pec stat litr
Nekdo treba ti si kupi plexe za 3500
Ja si radsi tet kupim Liteona a za dvaroky si kupim DVD palicka
nic proti ale proc zase zbytecne vyhazovat prachi ze
Taky mam tu LeteOnku a jsem spokojen. Akorat musim vyvratit tvrzeni, ze je ticha, je to primo vrtulnik, pri maximalni rychlosti desnej kraval :lol: .
Tak se koukam ze to Liteon tady i jinde vede na plny care.
Takze taky volim Liteon.
Pry snad MSI 52x24x52 neni marna, umi i CDS 100 a CDS200Citace:
Původně odeslal Martyr-M
Já mám Liteon 482448 a nemůžu si stěžovat, ber ji, je fakt slušná, za tu cenu.
jj, nevypadá vůbec zle, ale jak je to se spolehlivostí a "výdrží" je ve hvězdách... :? škoda, vypadá nadějně :| .Citace:
Původně odeslal Radim Štěpanec
EDIT: teď jsem koukal, že např. v CC je MSi jen o 60kč levnější než liteOn, což nevim, jestli stojí za ty případný problémy... :roll:
2W@ldi
Co kdyby jsi projevil trochu originality, sehnal si nějaké vlastní logo? ???