Co kdybych přilepil chladič oboustranou lepící páskou?
Sekunďákem to lepit nebudu, co když to budu reklamovat.
Printable View
Co kdybych přilepil chladič oboustranou lepící páskou?
Sekunďákem to lepit nebudu, co když to budu reklamovat.
A co takhle dvouslozkovej Epoxid ? Ten dolu dostanes...Citace:
Původně odeslal Špeta Marek
BTW: Mame stejny prijmeni, jsem taky Špeta. :-)
Epoxy tam majú diery, takže keď chceš silou mocou udržať záruku, použi sťahovacie pásky na káble. Mne sa to osvedčilo na 100%.
Ma Abit NF7S po odstraneni chladice chipsetu taky diry na desce? Rad bych tam dal vodnika.
Ma -Citace:
Původně odeslal ironfist
http://www.vr-zone.com/reviews/ABIT/NF7-S/4.jpg
Pripadne ABIT NF7-S nForce2 Review
abity na SB diry nemaj :-( jaky presne to dvouslozkovi lepidlo? a jak dobre to de pak dolu?
Hele moc se s tim neserte. Ja koupil Zalmana a na SB jsem ho prilepil tim previtem co k tomu dodali. Na co vymejslet nejaky ptakoviny :)
a neni ten zalman moc velkej na ten SB?
Ved to je chladic presne na to urceny.Citace:
Původně odeslal oiler
ja myslel ze je na northbridge :?:
myslime ten samej ZM-NB32J, ketrej je na north... ?
http://www.tntrade.cz/shop/uploaded_...ky/nb32jb1.JPG
Přesně tak, já ho mám na SB i NB a fakt suprovej :wink:
Na SB je jako delanej. Na nepretaktrovanej NB taky,
mozna i na oc nb kdyz tam epoxari davaj taky pasiv a jede to i ocCitace:
Původně odeslal Octopuss
no ja sem prave premejslel ze bych odlehcil svemu vodnikovi a dal na NB jen tenhle pasiv, ale zas se trosku bojim ze se to bude pak prehrejvat (FSB nejmin 210)
OK tak tam na toho SB prdnu tenhle pasiv, ale mate nekdo predstavu kde to levne v Praze koupit? Znam jen TNTrade a to je dobirka, takze ve finale cena nic moc
TNT je fajn. Domluv se jeste s nekym a postovny bude pro kazdyho asi 70Kc, to je v poho.
All computers, Praha Smichov 309,-KčCitace:
Původně odeslal oiler
nebo softcom
ja mam na NB ten povodny chladic na 208FSB... :-)Citace:
Původně odeslal oiler
diky za info - ten NB mozna vyzkousim a reknu vam pak :wink:
No ja nic nelepil. Koupil sem za kilo chladic i s vetrackem, kterej presne pasne do der na nasi desce. :wink:Citace:
Původně odeslal Špeta Marek
Tak to by se mi taky hodilo co to bylo za chladič?Citace:
Původně odeslal daga
No vidim ze si tu skoro setci mylia SB a NB !! SB je juzny mostik ktory je nedaloko AGP/PCI slotov a NB je samozrejme cipset a to len tak pre info.
Ja som na SB dal taky maly pasivak s jemnym rebrovanim a prilepil som ho lepidlom PatexSuperfix (taka biela sracka) ktory som dal na rohy a vsade inde som dal Pastu. Ten patex sa krasne dava dole z kazdeho povrchu takze neni problem. A na NB mam zatial def. chladic a na 220FSB im to chladi kraasne.
No jo a držíto dobře? A jak to jde pak dolu i ten epoxid nemůže jít přece dobře dolů při reklamaci. Čím ho chcete sundat?Citace:
Původně odeslal cox
Spravte to ako COX mam to tak isto a drzi to v poho.A dolu to date bez problemov. :wink:
No sotoho lepidla sa spravi nieco ako ta zuvacka co je origo na grafikach alebo tak nieje to take tvrde. Dole to proste zoskrabnes z nozikom alebo hocicim inym a drzi to kraasne.
Naco to skrabat ked tu je denaturalizovany Lieh.Neposkodi to plast a vycistis s tym vsetko.
ja sem na starym epoxu prilepil na sb pasiv nakym pokakanym prumyslovym lepidlem, deska se za par mesicu posrala a ja zjistil ze to nicim nejse dolu ;D
Takže říkate PatexSuperfix. A není jich víc druhů, jak se to přesně jmenuje, mám pocit, že dělaj i sekunďáky. Jak dlouho jsi to nechal zaschnout.Citace:
Původně odeslal cox
No jasne ze ten super fix ked to udrzi kachlicky tak neaky maly chladic v poho.
díky za vaše rady koupil jsem si v bazaru chladič za 10 Kč a elekt. páskou jsem to tam přídělal a max. spokojenost
Este mam jednu otazocku neviete mi poradit kde zozueniem take male chladice na napajaciu cast dosky?
JJ je to Patex Super fix a je to len jeden druh pretoze je to univerzalne lepidlo na vsetko. Je to v takej vecsej tube asi 2-3krat vecsej ako je zubna pasta heh. Ja som to nexapl pre istotu zaschnut 30 minut ale mysli ze uplne staci aj menej.Citace:
Původně odeslal Campione
Ked nebudes lepit kachlicky na dosku :lol: tak bohete staci 5min.
??? pasky, lepidla (patexsuperfix) ???
sak to vubec nevede teplo. To je jako by jste tam nic nemeli ;D
Kazdej normalni clovek da lepidlo po stranach tak pokud mozno vyvazil pomer mezi pevnosti a aby lepidlo pokryvalo co nejmensi plochu cipu. Na stred das tepolovodivou pastu a je to.Citace:
Původně odeslal DAM
Proste si je narezes. :idea: ;DCitace:
Původně odeslal NOD
Aj by som ich narezal ale zas potrebujem zohnat kotuciky do tej malej brusky.
Nebud mekkej, vem to rucne ! ;DCitace:
Původně odeslal NOD
Vzdyt je to hlinik.... :wink:
Na INVEXu se už po několikátý rok prodává lepidlo UNIVERSUM. Pokud jej koupíte v sadě (350kč) máte k němu i odmašťovač. Ten má tu výhodu, že dokáže lepidlo i rozpustit (cca20 minut lepený spoj). Nalepil (i odlepil a očistil od lepidla ) jsem již hodně chladičů a všechno v pohodě. Samo, že lepím jenom do růžků a doprostřed dám teplovodivou pastu. Věřte, nebo ne, ale úspěšně se stejným způsobem nechá použít i vteřinové lepidlo za 20kč. Čip a chladič, pokud jsou odmaštěné, představují i pro tak obyčejné lepidlo ideální plochy na lepení, drží to dobře a odmašťovač ze sady UNIVERSUM na to zabírá taky, včetně dokonalého očištění od zbytků lepidla.Citace:
Původně odeslal Dawe
prijdu prilepenim chladice na SB o zaruku?
Pokud to uděláš šikovně, tak ne.
co je sikovne? tak, aby to slo sundat?
Dinamitem :mweheh: :mweheh:Citace:
Původně odeslal Octopuss
No sice nemam nForce2, ale na NB uz poputoval tešn novy Zalman (cez diery upevneny) a je podstatne chladnejsi nez ten povodny :) (ten na 190/200FSB doslova vrel). Na SB som nahodil ten povodny z NB a je pokoj :wink:
Až trochu ztiším procesor (ACCS2 na cestě), začnu se zabývat dalšími větráčky. Přes Titana teď ten na NB neslyším, ale možná bych ho vyměnil za toho novýho Zalmana - asi nebude chladit hůř než ta parodie na chladič, co má NF7-S?Citace:
Původně odeslal GABO