pokud uz nekdo vite o nejaky dobry serii 2500+ tak si to nenechte pro sebe
Barton 2500 AQUCA 0303VPBW
http://www.thenakedreview.com/forums...p?threadid=333 ;D
Printable View
pokud uz nekdo vite o nejaky dobry serii 2500+ tak si to nenechte pro sebe
Barton 2500 AQUCA 0303VPBW
http://www.thenakedreview.com/forums...p?threadid=333 ;D
Mno dost dobry,hlavne Vcore 2,1V :mweheh: :mweheh: :mweheh:
Hmmm, dobrej blázen, taky to nechladí Titanem :-) . Myslím, že mám taky AQUCA dál nevím (nechce se mi sundávat chladič) a na default voltage jde 13x190 (2470) bez problémů (několikahodinové hraní a benchmarkování).
tak sem si dneska poridil taky Bartona 2500+ serie AQUCA... detaily vecer :-)
tak na to jsem zvedavej a asi nebudu sam,kdyz ted sly tak dolu s cenama :lol:Citace:
Původně odeslal Warlord
Hmm brutalne zlacnenie...tak som zvedacvy na vysledky ale uz tych 2500/3000+ je dost dobrych (+256 L2 cache) :wink:
male zpresneni toho co sem si dnes koupil (uz to drzim v ruce) :-)
AXDA2500DKV4D 9782877250067
AQUCA0309UPCW
sem moooooc zvedavej ak dobrou/spatnou serii sem si to vlastne koupil :-)
Samozřejmě až na to, že není 3000+ jako 3000+ viz Tvůj takt :-)Citace:
Původně odeslal GABO
Jinak myslím, že "špatná" nebude žádná!
taky doufam a za cil sem si stanovil XP3000+ to by snad melo zvladnout :-)Citace:
Původně odeslal jan555
Myslim, že na 3000+ to pojede na 110%. Je to dobrá koupě. Jestli pojede na 2400Mhz, tak to bude super. Zejtra nakupuju. Jen tak náhodou, nevíte jakej je ten BOX? Je ten chladič dobrej?
Hmm teraz ake 3000+ myslite ??? to pre Bartony :?: alebo ako 2,4Ghz :lol:
Teď myslím 3000+ BartonCitace:
Původně odeslal Semik
tak ja zatim jedu XP2800+ pri default voltage :-) 1,65V ...12,5x166
ted zkusim jestli mi pujde nastavit nasobic 13.. jestli ne tak to bude blby :-/ jo, zatim je to PRIME STABLE :-)
mam totiz jen DDR333 a tudiz kvuli zachovani synchronniho casovani budu muset taktit i ramky a do toho se mi teda moc nechce :-/
pri PRIME mam teplotu 52°C coz je o 3°C mene nez TB0 na stejne frekvenci :-) ...vetsi jadro se projevilo :wink: :o
Ono je to ma zase otevřeny násobiče ???
Hm tak je... Taky kdyz ma multak 11x... :oops:
jasne, opet odemceny nasobice :-) jenze jen spodni sadu, teda aspon muj kousek a 2700+ taky, az 3000+ pouziva horni sadu... ale precetl sem si ded o dratkovani socketu a brzo se na to vrhnu :-)
Stavci mit desku co umi obe sady naraz ne? Napr. Soltek 75FRN2, o tom to vim, ten mam...
jestli to vyjde a podari se mi prodat muj 1700+,v patek bych ho mel mit taky a hned bych ho testnul na Solteku.Drzte palce at ho prodam ;D
me za 1500 malem utrhali ruce :-)Citace:
Původně odeslal dutch3s
Už ho mám objednanej. Zejtra přijde už se těšim. Taky zkusim taktovat a pak nahodim testy. Pokročili jste v taktování a zjišťování dobrých serií? Abych teda zejtra věděl co mam až to přijde.
ja sem zatim na puli cesty.... skoncil sem na neschopnosti desky (jedna z prvnich) stabilne chodit nad 170FSB a zvednout nasobic nad 12,5... budu muset dratovat, ale na to nejdriv musi bejt nalada, protoze abych sundal chladic, musim vymontovat celou desku a rozebrat tak skoro celej pocitac :-(Citace:
Původně odeslal faborsky
Je to divny. Já s mojí deskou jsem jel na 200 FSB v pohodě... Ale nechtel jsem nic trápit takže jedu na miň..
tak mam doma
AXDA2500DKV4D 9844408250125
AQUCA0308WPBW
+ 8RDA3+ , PC433 (2x256MB) OCZ CL2 Dual
o vikendu to testnu a uvidi se ...
hm jenze ja mam nForce2 a ten potrebuje veci stavu nad 180MHz FSBCitace:
Původně odeslal Mirectec
Ale nForce2 oficialne podporuje FSB200, tak bych hledal chybu jinde...Citace:
Původně odeslal Warlord
Ale nezabudaj, ze az od C1 revizie ! :wink:Citace:
Původně odeslal Mirectec
hm. tak to jo...Citace:
Původně odeslal mino
To je k nas*****í, je mi Tě docela líto :?Citace:
Původně odeslal Warlord
zatim takhle 8-)
Tak hej podporuje aj revizia A3 ale len niektore dokazu behat na 200 FSB teda som videl 4dosky vratane mojej, neviem ake rev boli ostatne ale beha im to na 200 FSB v pohode.
Samozrejme neuskodi aj viac voltikov ale hlavne lepsie chladenie. 8-)