Mám w plánu koupit o prázdninách nějakej lepší černej case, páč si to celý dáwám do černý.
Uvažuju oi takowym pěknym tichym černym myslim od Roply.
Nemá ho tady někdo?
Printable View
Mám w plánu koupit o prázdninách nějakej lepší černej case, páč si to celý dáwám do černý.
Uvažuju oi takowym pěknym tichym černym myslim od Roply.
Nemá ho tady někdo?
jedine casetek 1018
http://www.hardwareecke.de/artikel/a...hp?article=104
Du do tohodle: http://www.ropla.com/product.asp?pid=187&s=1
To se mi fakt líbí :lol:
Peknej. 8-) Vypada jako skoro jako gMONO.Citace:
Původně odeslal kecinzer
EDIT: To je gMONO. http://www.cybex.cz/Produkt.asp?Type...t=NON-20900328
No taky to je přesně wona, jenže bez toho ultrasilent zdroje co s nim dodáwá ROPLA a pro to jí taky chci :wink:Citace:
Původně odeslal Dejvak
lol tvá čestina je fakt vybraná :eek: Mám taky černej case. Černá je minim. 100x lepší než nějaké zažloutlé sračky :smoke:
Jaká čeština prosim tě?Citace:
Původně odeslal Unz
aha sorry to není čeština :roll: Ale zajmavý že sem tomu i rozumněl. Spíš to bude polština s trapným W :roll: :?
A co koupit gMONO zvlast a 300W fortrona se 120mm fanem (taky hodne tichej) zvlast? Kolik vubec stoji ta Ropla?Citace:
Původně odeslal kecinzer
No baj woko asi 2500.Citace:
Původně odeslal Dejvak
to bych chtel videt jakej ultrasilent zdroj tam davaji :)
spis slyset ;D :wink:Citace:
Původně odeslal DeeKay
No tak tichej, že když to zaneš jen s tim zdrojem, tak prostě nic neslyšíš.Citace:
Původně odeslal DeeKay
ultraslyset zdroj? :lol:
honzAK: slint / casetek / :o :drool:
2Kecinzer: Myslim, ze cesky se pise shorelo. :wink:
...viz tvoje signatura
Já o tom wim, ale nepotrpim si na dodržowání prawopisu českýho :wink:Citace:
Původně odeslal BDs
Tyhle všechny skříně jsou sračky. Pokud chceš opravdovou kvalitku, prostor, možnost dobrýho tunění, tak kup Chieftec Matrix v Czech Computeru. Jsou paráda. Ty skříně Ropla taky nejsou špatný, ale nelíbí se mi ten vnitřek. Pokud kvalitní case, tak určitě nějakýho Chiefteca.
Opět zarytej čífan :roll: Bože to nechápeš že se prostě někomu Chief nelíbí ??? Jakoby by neexistovaly jiné skříně :? :smoke:Citace:
Původně odeslal sybolinek
jj slint pristi nedeli taky na nej budu slintat....Citace:
Původně odeslal Marty
no ja furt přemyslim jesli mam koupit
Casetek 1019 je to v hliniku vaha 7Kg :smoke:
jediny co mi vadilo na Chief a 1018 byla vaha 15Kg je moc nebo chief 12 to se jakž takž da
ted stojim pred otazkou jesli se vyplati menit chiefa za caseteka v hliniku :-o
vaha je to posledni co mi na ty bedne vadi ten hlinik je o 1500kc drazssi nez 1018 a to uz by bylo za bednu moc dat 4200kc za bednu bez zdroje....1018rulezzCitace:
Původně odeslal fabsa
Mimochodem gMono nejenze lepe vypada, ale i plechy jsou daleko lepe zpracovany nez u Chiefteca...lol to bude flamewar :lol:Citace:
Původně odeslal sybolinek
Kazdemu se preci muze libit neco jineho a gMono i Chieftec rekneme si to na rovinu, jsou spise skrinky nizsi stredni tridy, ze ;D
Mne sa nepaci jeho vonkajsi design. Ten plech nefarbeny je tam taky na mna moc rusivy oproti ciernej farbe na zvysku case-u... :roll:Citace:
Původně odeslal honzAK
Ja osobne som teraz chcel kupovat od 3R model Air, ale nasiel som v raichu midi chiefa za 2400SKK s DPH co je fasa ceno podla mna, tak ho beriem. Podla mna lepsi kauf ako 3R. Uvidime.
neřknu-li Lian-Li ;DCitace:
Původně odeslal simhap
Mno ted zase budu urcite narcen z chieftecarstvi, ale neni to pravda, Gmono podle me vypada cool, ale domu se mi vic hodi chieftec nehlede na to ze je vetsi.Citace:
Původně odeslal simhap
Co se ale tyka zpracovani - gmono ma oproti ostatnim kejsum velmi dobry plechy, ale na chieftec to opravdu nema a co se tyka pocnic tak tam uz vubec ne. Ale pokud zase srovname cenu Gmona a chieftecu tak se neni cemu divit.
Jo asi jsem zarytej chiefan. Od té doby, co jí mám, bych jinou asi nechtěl a to jsem jich viděl hodně. Máš pravdu, že hodně lidem se design chiefteca nelíbí. Stará mi to taky říkala, ať ten hnus vyhodim. Od té dob, co jsem ten střed na předních dvířek a pod nima nastříkal na stříbrno, dla tam EL-WIRE kabely, trochu jsem poupravil pár drobností, tak se jí hned líbí. Škoda, že nemám foťák. Vypadá to skvěle´.Citace:
Původně odeslal Unz
Ale jo existujou, Xaser ;DCitace:
Původně odeslal Unz
Kazdy ma holt jiny nazor. Ja Chiefteca prenechal znamemu a sel do gMono. Hlavni roli pro me hrala prave ta velikost (i midi tower Chieftec je na me zbytecne velky), dale nemam rad dvirka (bez nich ale vypada blbe), nema standardne vyvedeny celni porty a dalsich par drobnosti. Co se tyce plechu a dilenskeho zpracovani tak je Gmono o neco lepsi (nejsou tam ostre hrany a ma lepsi lak...napr. na mem puvodnim stribrnem Chieftec miditoweru byl jasne videt nerovnomerny nastrik (vzdyt je to obycejna praskova barva...srovnej s nastrikem gMona) a celni plast byl po nejake dobe takovy "ohmatany"). Cena je prakticky shodna, mozna je gMono i o nejakych par kacek drazsi (nezapomen, ze v cene Chiefteca uz je 360W zdroj).Citace:
Původně odeslal DeeKay