Marek me pozadal o tenhle poll:
Citace:
Zdravim,
Funguju Vam tieto reproduktory bez problemov? Alebo sa vyskytol problem(odpaleny okruh v elektronike,divny zvuk z wooferu...)
P.S.:Center nehrajuci pri MP3, neni problem.
Printable View
Marek me pozadal o tenhle poll:
Citace:
Zdravim,
Funguju Vam tieto reproduktory bez problemov? Alebo sa vyskytol problem(odpaleny okruh v elektronike,divny zvuk z wooferu...)
P.S.:Center nehrajuci pri MP3, neni problem.
Mel jsem problem s nedostatecnym vykonem ;D ;D ;D
Za tuhle cenu jsem problém neměl :-) .
;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal ITpozemstan
Nj 680ky to istia.Ide mi o to ze sa furt len vsetci stazuju co im chrci a ktory reprak prestane hrat.Tak chcem vediet kolko je tych co im to bezi ako ma.
nemaj výkon jinak dobrý, na filmy super... ale na muziku to fakt neni, mám rád pořádný hutný basy a to prostě s takhle malim oběmem nejde.
Kdyz opustim sarkasmus,musim uznat,ze jsem byl prvni tyden jejich uzivani pekne vyplaclej ;D .Vsem jsem tlacil do hlavy at si prijdou poslechnout co mam za masiny.Po technicke strance absolutne bez problemu,kolega,kteremu jsem je prodal je uz uziva dele nez pul roku a taky si na nic nestezuje...Myslim,ze za onen pakatel jsou rozhodne lepsi nez komponenty domaciho kina ze supermarketu.Je to proste o tom,ze dokud neokusis lepsi,tak jsi spokojen a neveris,ze existuje neco O MNOHO lepsiho....Citace:
Původně odeslal Marek
hmm, ITpozemstan uhodil hrebicek na hlavicku :wink: muj nejvetsi problem je, ze obvykle vim, ze exituje neco MNOHEM lepsiho :lol: tentokrat to odnesla zvukovka ;D
co si urobil???Citace:
Původně odeslal Glassman
Ja teraz pouzivam repro tesla(repraky 13 a 7 cm) a so zvukom som celkom spokojny.Niesom audiofil.Ale nehovorim ze by nebolo pekne keby som si nemohol ku kompu kupit z-680ky ci este nieco lepsie nejake B&W so slusnym zosikom ;D .Ale to by potom cely ekonomicky a ,,ludsky ´´ system padol pekne na hubu keby vsetci mali na to najlepsie a najdrahsie.Nie?
ja mel ty bedny jenom puceny a na filmy supr, ale dal sem tomu trochu napit a uz to prdelo-bez toho subaku by staly za <->
ja sem spokojenej s vezi se 4 bednama, 2original+2 prifareny tesly(a musim rict, ze hodnej zachranujou vyslednej zvuk)
Já teď obědnal novej woofer do těch geniusů... konkrétně.. BEYMA 6B15K doufám že to pomůže...
http://dexon.602portal.cz/pic/zbozi/02154.jpg
pak chci ještě vyměnit ty vejšky a hlavně kabely k satelitům, ale napřed ty bejšky tohle je hrůza...
Ako(akym smerom) je ten woofer umiestneny v tej bedni?
Neviete kde je nejaka recenzia, ja som nasiel jedinu na zive.cz.
2All>Postupem času, jsem si s kamrádem udělali náyor, že tenhle systém není na poslech muziky, na filmy je dobrej, ale na poslech muziky není ani omylem.
2Oranger:viz tady. No doufám, že ten reprák je parametry podobnej těmu co tam je. Hlavně jestli má stejný Qts,W,Vas,Fs. Protože jestli ne, tak si akorát pohoršíš, i když je to sebe lepší bedna. Pokud chceš zlepšit zvuk u SUBu, tak musiš vzbrat reproduktor se stejným Qts, ale vetší akustickou citlivostí. Pokud, ne tak ti to bude např.: nepříjemně dunět, cestovat nebo naopak, to bude utlumenej zvuk(jinak naladěnej BassReflex)
http://iglu.cz/otc/repro.JPG
jj vybiral sem to podle toho... Vas má 17l a Qs 0,4 což si myslim že je ideální do toho wooferu.. citlivost je ale horší... jen 88dB...
2Oranger: Tak to je OK.
s tou citlivostí, to je právě to. Co je akustická citlivost? do češtiny přeloženo je to síla(kravál) zvuku, kterou dokáže při jmenovitým výkonu 1W menič vybudit, co hodně lidí opomijí za honbou velkých čísel před písmenkem W je to, že budeš-li mít zesilovač 50W a 100W a na tu 100ku připojíš měnič s citlivostí 90dB a na 50tku měnič 93dB, tak ve výsledku budeš mít stejnej kravál, protože akustický tlak je veličina logaritmická, zvýšení citlivosti právě o 3dB znamená dvojnásobný kravál.
Tak na to bacha, nevim co tam je origoš(nikdy jsem to radši nechtěl zkoumat), ale ...
jj přesně tak... při každejch 3dB se zdvojnásobí hlasitost... jenže měnič s vyšší citlivostí bude o hafo dražší... ne 1500
Já vím, ale zase kde přidáš pěníze na reprák, tam ušetříš na zesilovači(koncáky, napájení, chlazení a pod.)
Chcel by som vediet pri kolkych %-tach hlasitosti zacne subwoofer(alebo satelity) skreslovat/nestihat.A aka je ta max hlasitost bez skreslenia.Je to len tak na pocuvanie, alebo je to uz poriadny hukot.
A este nemate niekdo fotku toho subu z vnutra?Alebo aj nejake detajlnejsie fotky, na nete som nic nenasiel ??? .
Dik
Zeptej se Kecinzera... ten pri 3/4 hlasitosti urychlene opoustel mistnost... delaj kraval jako svine... prijed se podivat :))Citace:
Původně odeslal Marek
;D Ale od akej urovne skresluju.Lebo to je udaj ktory tiez hovori dost o kvalite.(Neviem, keby som to robil ja tak to spravim trochu silnejsie a na uroven ked to skresluje by sa uz hlasitost nedala nastavit, to je take zlozite?)Citace:
Původně odeslal Oranger
záleží taky jak máš nastavený bassy na zvukovce, pokud máš vše na default tak to nezkresluje nikdy...
Nejaku recenziu som robil aj ja pozri sa :
http://www.hwplus.sk/modules.php?nam...rder=0&thold=0
Inac nemam s nimi ziadne problemy.
Samozřejmě, že ten zesilovač co tam je je naprosto ekvivalentní k měničům a naopak. Ale pokud nastavíš vstupní signál tak 10ti násobek vstupní citlivosti zesilovače, tak se pak není čemu divit, že už zkreslujou při 1/4(logické že :wink: ). Takže pokud se budeš do toho puštět normovanej signál, tak ti zkreslovat nebudou.
...prostě ze zesilovače 20W víc jak 20W nedostaneš, ať dovnitř pereš cokoliv, vstup on zesílí(zvětší amplitudu) na 20W, ale ven už lezou obdélníky.
a nebo taky z neho uz nikdy nevyleze nic...
mam je jsou super.
Super zvuk. jednou mi odesel subwofer, mam novy,
Mám je od února a nemůžu si stěžovat - v tý mý malý " trucovně" nadělaj kraválu až dost.Moc nahlas je ani dávat nemůžu, jen když odjedou někam sousedi :roll: Pro mě naprostto dostačující bedny.
Tak dnes som pocul tieto slavne geniusy a musim povedat ze vobec, ale vobec ma neoslnili(mozno max hlasitost by oslnila) ale ta hudby co sa z toho lynula sa mi vobec nepacila. :?
No , já je mám hlavně na hry - tam nemaj chybu a posluchám i MP3 a přijdou mi dost dobrý.Jaký bedny by sis na hudbu představoval ?Hlavně v tý cvenový relaci.Citace:
Původně odeslal Marek