Fakt je ManLi taky strasny S.H.I.T ??? ??? ???
Printable View
Fakt je ManLi taky strasny S.H.I.T ??? ??? ???
Si ho kup a presvec se:)Citace:
Původně odeslal b3nco
Ak budes mat stastie, tak nie.
Mno Nvidia+Manli este prezijes...ako tak :oops:
Ale Ati+Manli je koniec sveta :evil: :evil: ....nikdy ...fuj
Ted je jedna v brachovym kompu TI4200 Pameti jdou na 560 a jadro 265
jsou tam diry v PCB takze pocitam s jinym chladicem a jadro pujde vis.
cena/vykon-bezkonkurencni ;D
Cece,to je dost slaby,265jadro :eek: Co je to za znacku??Citace:
Původně odeslal neci
EDIT:Uz vim,MANLI :idea: :smoke:
V 70% jo ale se štěstím se dá kouppit slušná věc... ale pořád MANLI
nebude :wink:Citace:
Původně odeslal Pret
Kdyby se spočítalý všechny dotazy na MANLI tak můžeme vydat knížku....
MANLI NEBRAT... :wink:
Takze 70% to je celkom dost ne :D :D :D :wink: a co sparkle jak je natom ???Citace:
Původně odeslal KaRlOs[C
Este jedna otazka co znamena napr. toto :ManLi FX 5200 128 LITE co to lite znamena ???
Ked tam je LITE, znaci to asi tolko, ze nieco tam nie je... napr. niektori vyrobcovia dodavaju hry + kopu softu (casto zbytocneho) a ta LITE verzia to neobsahuje...
By som sa nedivil, keby LITE od ManLi bola ochudobnena aj o dva pamatove cipy :mweheh:
Mal som MANLI RADEON 9100 a nemohol som ju vynachvalit. Takze neviem????Citace:
Původně odeslal Semik
A preco ju uz nemas?Citace:
Původně odeslal Martin83
V com bola taka dobra ???Citace:
Původně odeslal Martin83
A jak sa taktuju ManLi VGA ???
Tato VGA od manli http://www.manli.com/ ( FX 5200 128 ) Vyzera celkom dobra ze ??? [/img]
Nerikam ze to neni slaby ale na jadre je naprd ta byla SR**KA.Citace:
Původně odeslal SPYKER
Jak bude cas tak pujde dolu.
Testoval jsem to v 3Dmark 2001SE a na default 250/513 XP1800+ 512MB RAM dala 10063b coz se mi zda slusny. :roll: :lol:
manli karty drazdi proto ze jsou levne jinak pro ¨NORMALNI pouziti staci ja sam pouzivam gf2 400 a jsem spokojen
maximalni shit :DCitace:
Původně odeslal b3nco
nezvladal tu neustalu potrebu chvalenia ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal Pret
manli je cisty shit pre rozvojove krajiny. ta znacka sa omylom ujala na CZ/SK, pretoze tu su tupi ludia, kt. pozeraju len na cenu, a je im jedno ked im niekto da nieco zle, hlavne nech je to lacne. ja MANLI nenavidim, nikdy som od nich nic nemal a dufam,ze ta firma coskoro skrachuje, ale to sa nestane, pretoze uz len na CZ/SK je dost socialnych pripadov, kt. tu firmu uzivia.Citace:
Původně odeslal b3nco
ty sa opat pytas, ci nevyzera dobre, v podstate cakas,ze ti niekto povie, ze ano, ta karta vyzera super a utekas si to kupit. ked ju velmi chces tak si ju kup, aj tak si uz asi rozhodnuty, ked ti ju niekto na tomto fore odporuci tak to bude riadny tipek.
PROSTE MANLI nekupujte, prosim.
Nech ta firma krachne, mame na vyber 100x kvalitnejsie produkty, o par korun drahsie.
Ale božínku ty jsi žvanil! Tahle věta: "ja MANLI nenavidim, nikdy som od nich nic nemal" hovoří za vše. Neříkám že je to špicová kvalita, ale pro lidi co potřebujou počítač na práci (né na taktování), občas kouknou na film a sem tam zahrajou hru, úplně stačí. Já na počítači dělám to co jsem popisoval a jsem spokojenej (abych nebyl, za tu cenu...)
ok, berem, tamto je len cisto moj nazor, potreboval som sa vykecat :idea:Citace:
Původně odeslal goodji
Som Manli mal 2x a obcas moje pocity dokonale vyjadruje tvoj Avatar :wink:Citace:
Původně odeslal goodji
humus.....das sa zniest, ale nic moc.. :!:
Kua!!!! :evil: :evil: Co sa všetci na tu Manli tak navážate! :evil: Když ste ju nikdy nemali. Ne všetky Manli musia byt zlé (aspon ne ta moja r9700)!! Jede my 351/303 a to sem jádro viacej neskúšal. Ja viem pameti nic moc, ale co chcete za tú cenu!!!!! :evil: Manli je výrobca proste taký že neokráda ludí o peniaze!! Ja viem Manli je lacná a preto je shit jak si všetci myslia!! Ale lacná je preto lebo ku svojim kartám nedáva nejakých 5 CD s hrama!! A to isté platí aj o balení! Zatial čo Saphire urobí karty so shitným kovovým chladičem a s nie moc dobrýma pametamy (3.6 NS.) za cenu menšiu, než Manli, tak tam hodí nejaký super velký obal (tým sa zdraží preprava do zemý), a 3 CD s hrama a s bytečnýma trapnýma utilitami. :evil: A to všeko len preto aby sa karty predávali drachšie a viacej za ne utržili. Potom každý nadáva na Manli, pretože je lacná si každý myslí že je SHIT. Možná nekteré Manliny moc taktovat nejdú (povečinou sú to GeForce) ale zato to nemusia byt SHITY!! Ale inak mal som od manli Kopu sítoviek modemov, graf. kariet ako Gf 2 Ti, R9700, Ati Rage 128-so žiadným s menovaným výrobkom som nemal problémy. Samozrejme s tou poslednou menovanou som mal menšie problémy ale to bolo kvoli ovladačom :-) A ešte ktomu kopu kamarádov má manli výrobky a tiež žiadne problémy, takže mam taký pocit že všetko čo ste hore napísali sú len vaše rozprávky a som stoho MAXIMALNE Z NECHUTENý!!! :evil: :evil: :|
Tak! To by snad stačilo!
Tak zaprve : preco klames v podpise ze mas R9700 na R9700pro, ked mas na nej len takt :wink:Citace:
Původně odeslal Pyroteam
Ked bola dost naprd ManliGF2TI pohoda, ale R8500 bola max humus. (a to vedsina tychto manli kariet...)
Mas proste viac stastia ako rozumu...ak ti slape naprosto bez problemov. :D
1. Pretože som si to ešte nemenil, jedem tak asi týden a jaksi samy ten profil nechcel editovat ale teraz si to zmením.
2.citace- Ked bola dost naprd ManliGF2TI pohoda- čo to znamená v preklade ??? nejak som to nepochopil
3. No, Manli R. 8500 má iba jeden moj kámoš a zatial šlape jak má (asi 3/4 roka) ale že to bol nezdar firmy Manli možné je lebo snimi vraj bolo dost problémou.
4. To si mám brať ako uražku ??? ;D
no vpodstate větší než by se dalo čekat ;DCitace:
Původně odeslal b3nco
V tom že išla pekne taktiť, vymenil som preto lebo som mal bez doplatku geforce 4 ti4200Citace:
Původně odeslal b3nco
Pohoda...Citace:
Původně odeslal Pyroteam
Urazku nie :roll: ber to tak ze si daco ako vyvolený :-) (bo 100vky hracov nemali take stastie na Manli ako ty.)
ps- To s GF2Ti.. proste ju netrebalo reklamovat, bola len sh.it ;D
Ako vies ze som rozhodnuty ze zoberiem ManLi ??? Ja som len chcel vediet ci je to fakt taky shit ale niektore karty vypadaju celkom fpohode :-)Citace:
Původně odeslal L@zo
ALL : Co takto spravit ANKETU na temu ManLi kariet ???
Si freak... :lol:
Možno stou Manli boli také velké problémy preto lebo sa ich predalo obrovske množstvo, hlavne na slovensku a to preto lebo na slovensku sa iná značka tažko kupuje (ale to platí len o ATI) a ešte ktomu sú lacné a ludia radi šetria :wink:Citace:
Původně odeslal Semik
A co INNO 3D? ???
Inno 3D mal moj kamarát presnejšie GF4 MX 440 a nebol snou spokojný :? Mal nejaký divný rozmazaný obraz (2D ale částečne 3D) p 2 týždnoch začal nepríjemne bzučat a karta sa začala prehrievat :evil: Takže radšej by som ti doporučil inú značku :-)
Dik,ja už ji bohužel mam :lol: Chtěl jsem vědět jen nazor ;DCitace:
Původně odeslal Pyroteam
Tak to si ma dostal :roll:
taky se pripojuji k nazoru,znacka manli uz ma fakt spatny jmeno a koho slysim kdo ji ml tak na ni jen nadava...
(cernobilej tv out...upadavaly vetracky....apod....atd....atd...atd..) :eek:
Tak cena tomu i odpovida.
Znám hodně lidí co maj grafiku od Manli, ale nevím o nikom kdo by na ni nadával. Asi to bude tím, že ji používají jen na to na co byla vyrobená. A nepokoušej se do ní cpát tam BIOSy co tam nepatří, ani ji netaktujou aby z ní vymáčkli o 100 bodů víc v 3DMarku. A to že někdo nechápe rozdíl v ve "VIDEO" a "S-VIDEO" a proto mu jde TV černobíle? To bych na výrobce neházel. :o :o :oCitace:
Původně odeslal kayhak
zalezi asi kus od kusu ja mam manli 9700 a pretaktl sem ji na 365 na 325
Z 325 na 365 nebo jak???A koukej koupit jinej proc,pac tohle,to se k radkovy nejak nehodi :wink:Citace:
Původně odeslal Fireball
NIkdo nic netaktoval ani zadnej bios nemenil,protoze takovy grafarny maji vetsinou lidi v pocitacich co to mu nerozumi a nechaji si LEVNE postavit pocitac, proto je mezi proddejci tak oblibena, aby byla sestava pekne levne postavena.Citace:
Původně odeslal goodji
Ten kdo taktuje a zdime vykon tak tomu trochu rozumi , koupii si na overclocking neco jineho aby z toho neco vyzdimal.Ale taky jsou lidi co si je kupuji a nemuzou si je vynachvalit (asi dobry serie) hlavne z hlediska FINANCNIHO ze ano. ;)
JInak ten Tv out jsem neslysel jen od jednoho clovicka a vsichni to meli na vymenu (vadna serie) ;)
typicka zostava setriacich....CELERON + MANLICitace:
Původně odeslal SPYKER
vykon na prd, ale chvalit sa pred kamosmi z dediny, ze mam 2GHz a radeon9700, to sa s tym da ;D
ten procak brzo poleti ale zatim staci na vsechny hry a ta manli za tu cenu a co sem to nataktoval je to super kup a po problemech s fdx 8500 le us nikdy vice,a za dalsi nejsu z vesnice lamo
jinak ManLi s Innem by si mohly podat ruce až na to že Inno dělá oproti ManLi hezký velký krabice.
ManLi není moc dobrej výběr, ale když člověk prostě za ty samý prachy nemůže nic sehnat, tak je to lepší jak gdyby nic neměl. A spousta lidí co mají starý věci od Asusu a Abitu a tak a kupovali to nový tak za to chcou co nejvíc peněž, páč když to kupovali tak to bylo o X% dražší jak od OEM výrobců, a proto si to kolikrát aji nechají doma v poličce, protože si prostě říkají, že tak moc dobrou kartu nebudou prodávat pod cenou. Jasný ,proč gdyž si kupuju v bazaru starou GeForsuMXko nedal o 100-150,- víc a nekoupil si Asus, ale ono těch aususů v ČR oproti jinejm sh.tům je strašně málo. A většinou když něco člověk shání tak to nemůže sehnat, tak si koupí něco jinýho horšího a pak když to má, tak to co sháněl všude nabízejí ještě za menší prachy něž koupil to, co původně nechtěl.
Zatial som mi preslo cez ruky vela manliciek ale bezproblemová nebola ziadna...
G4200TI
zapor - tri tejdny stara a odesel vetrak
klad - velice kratka oproti MSI diry v PCB
HE ???
mel sem mx440 nonSE
shit - vsechno podtaktovany a slo to trochu nad default normalnich karet
ale byla za dobrou cenu
Jo, taky jsem "znacce" Manli nemoh prijit na jmeno, ale pak nas jeden zakaznik presvedcil, ze proste tu Manli Radeon 9700 chce a chce a chce, tak jsme mu ji koupili. Ve firme jsem si ji zkousel a je to fakt moc hezkej kousek hardweru, narozdil od ostatnich vyrobku tehle znacky. Naprosto bezproblemova, slusne pretaktovatelna, krasnej ostrej obraz. Nakonec jsem si ji koupil taky a rozhodne toho nelituju. On ale ty 9700 prej pro ne vyrabi Sapphire, cimz by se ta nahla zmena vysvetlovala.
ManLi,není to ta super firma co vyrábí ty super grafárny? ??? :mweheh:
ManLi je podle mě šit,ale je to spíš kus od kusu.Akorát že většinou jsou ty špatný kusy. :-o
tam máš ty horší kousky a pak ty nejhorší
to psal nekde lookas nebo kdo: pokud ti jede na default tak mužeš řict že máš kvalitní kousek
tak to je dost dobrá hláška :mweheh: :mweheh: :mweheh:Citace:
Původně odeslal joXerus
ale pravdivá....
Prečo mi tvoj príspevok znie tak super vierohodne ;D :mweheh:Citace:
Původně odeslal Mavko
jj :wink:Citace:
Původně odeslal Pyroteam
Tak to uz davno neplati kamo od rady 9500 vejs je vse celkem slusny 8-)Citace:
Původně odeslal Semik
hmm, neviem kolko je u Teba "vela", ale pravdepodobne ak ani jedna nebola bezproblemova, tak problem bol niekde inde, nez v tych kartach :wink:Citace:
Původně odeslal Mavko
Manli predavame uz nejaky ten piatok (okrem inych znaciek samo) a za tu cenu, za ktoru sa ponukaju su to dobre karty, predavaju sa vo velkych mnozstvach, z coho logicky vyplyva aj viac potencionalnych problemov, no nie je to take katastroficke, ako to tu niektori popisuju (najlepsi su typkovia, ktori Manli v zivote nemali, resp.neskusali, ale svorne tvrdia, ze je to shit :eek: )
problemy, ktore su, sa zvycajne tykaju nekompatibility s urcitym hardverom, ale to je obcas problem aj inych vyrobcov, inac tie karty slapu ako maju, na taktovanie su mozno horsie, ale zas za tu cenu nemozete ocakavat lamanie O/C rekordov...
Znam 2 tipky co meli manli-jednomu odesla uplne a druhej mel naprosto vyblitej obraz,ale nevim jestli to bylo grafarnou nebo monasem
takmer pri kazdom vyrobcovi sa stane, ze nieco neslape alebo "odide", vsetko to treba brat z pohladu pocet predanych ks/pocet reklamaciiCitace:
Původně odeslal matej!MASSER!kotel
no ja nevim, pred moji soucasnou kartou jsem mel asi 6 mesicu manli ge2 mx400. obraz byl pomerne slusny. ale je fakt ze leadtek je leadtek. ;D
LEADTEK je LEADTEK a MANLI je SHIT ;D ;D ;D to sedi :wink:Citace:
Původně odeslal CODY_2
Kdybys ,alespon vedel o cem povidas :!: Ja jsem jich mael par v ruce kdyz je denne prodavam a tvrdim ze ..vse od R9500 a GF4200Ti vejs jsou kvalitni karty samozrejme kdyz se bere pomer vykon/cena a vsechno pod tyto modely je nic moc!Samozrejme to nemuzes srovnavat s Ledtekem ,ale samozrejme i s cenou jsi uplne nekde jinde :wink:Citace:
Původně odeslal CRYoGenicK
ManLi asi fakt krachne... ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal L@zo
to je pravda ze se to s Leadtekem neda srovnavat.....proste rikam ze je to sracka oproti nemu,tak to rikam spravne. ;DCitace:
Původně odeslal Lukas Volek
Ne kazdej na nej ma :wink: Kdyz ti dam do masiny R9700PRO od Manli a pustim ti treba Sprinter Cell a budu tvrdit ze je to Leadteku poznas to?Poznas kulovy ,ale tvoje penezenka ta to pozna 100% kdyz je cca o tretinu levnejsi karta! ;D Proto ti tvrdim ze vse od R9500 PRO a GF4200TI nahoru jsou u Manli kvalitni karty(Mimochodem dela je Sapphire ve svejch tovarnach)Tak co mi na to povis ???Citace:
Původně odeslal CRYoGenicK
Citace:
Původně odeslal Lukas Volek
Neco na tom bude ze Manli je opravdu sracka jinak by ani tenhle thread nevznikl a nebylo by tu tolik ohlasu,kdyby to byla tak skqela znacka vidis ze podle pruzkumu je to celkem pokulhavajici znacka. A to nejen tady na overclockigu