Teplota Kyra2 a blbnutie s doskou
Na zaciatok: Dufam ze to dalo tam kam som chcel ak nie omluvam sa-casom sa s timto zaobchadzat naucim.
Chcem sa spitat: Robim vodnika na takmer cely komp(CPU; Chipset; GPU a pamate VGA=komplet Kyro2 32MB) Dnes som poskladal Kyra aj s vodnym brnenim a tak 2 mesiace bude bez vody. Kdesi som cital ze tu grafiku uchladi aj pasiv, ale mne sa zda ze nie- netaktovany a pali ako ... Pridal som vetrak zo zdroja-stara pomala sunka a stale sa mi to nepozdava. Ako viem kedy je ta teplota na hranici? Teplotu odhadujem tak na 40-45°C. Hry nehram-grafika nesadla s doskou. Pustim hru a do 10min tuhy a s piskanim dosky. Skusal som ci je dobra grafika-na inej doske vyborna; a na mojej ASUS-ke bola GF2 MX200 a nevituhla ani raz-takze sa len nemaju radi Asus-Kyro. Keby nahodou vedel niekto poradit tak sa prosim ozvite.
Vdaka
Help please schanim vetracek
Sem kamosovi prestavoval pocitac rikal ze mu nak moc hreje grafika tak sem se na to mrk a ma spalenej vetracek Ma Kyro2 Hercules 3d prophet 4500 ma tam ten kulatej co ma kolem sebe krouzek pres kterej je to pichly do pasivaku nema nekdo neco takovyho nekde na stole v supliku za rozumnou cenu Diky moc