restartování a modrá smrt ve windowsxp
už jsem z toho na palici. v posledních cca 4 měsících se mi začali windows jen tak restartovat, nebo se objevila modrá smrt se nějakým nic neříkajícím hlášením: bud je chyba v ovládačích nebo hardweru. předtím to vše bylo v poho. ach jo nemůžu v tom najít nějaký řád, proč to je tak! hw jsem taky neměnil. xp jsem několikrát vymazal a instnul. a stále to dělá dokola.. je to frustrující. dělá se to při hře, brouzdání i když píši ICQ, stále....někdy po restartu slyším HDD jako kdy se rozbíhal z nuly.. šetřiče mám vypnuté, v biosu taky.... pomooooc!
Re: restartování a modrá smrt ve windowsxp
Loni na jaře jsem měl stejný problém. Windows pořád padaly do BSOD, tak jsem zkusil reinstal, ale vůbec to nešlo. Během instalace to pokaždé spadlo na BSOD. Tak jsem zkusil podtaktovat CPU, snížil jsem FSB ze 133MHz na 130MHz a najednou to jelo v pohodě, žádný BSOD. Nakonec se ukázalo, že byla špatná grafika. Reklamace a následná výměna za novou problém vyřešily. Minulý týden mi to ale bohužel začalo dělat znovu, podtaktování CPU opět jako dočasné řešení funguje, skutečnou příčinu ale neznám a zdá se mi to vůbec nějaké divné. Kdoví jestli to tehdy bylo tou grafikou?