Tak a je to tady :D ... je k mani u CC za docela slusnou cenu, kdyz vemu v potaz, ze ja jsem dal za II retail skoro dva litry(pred 4mesicema)
http://www.czechcomputer.cz/inshop/s...p?itemID=23456
Printable View
Tak a je to tady :D ... je k mani u CC za docela slusnou cenu, kdyz vemu v potaz, ze ja jsem dal za II retail skoro dva litry(pred 4mesicema)
http://www.czechcomputer.cz/inshop/s...p?itemID=23456
Pockam si az bude Bulk :wink:
nevidim na nem nic o co bych stal, naopak nema opticky vstup (nebo ho ma prepinatelny in/out :|) a nema ten skvelej miniDIN -> 4x jack kabel, kterej na Fortissimu proste zeru.. kdyby mi ho nekdo nabizel, asi bych za svy Fortissimo II nemenil, vazne ne..
Na miniDIN prdim ten se mi nelibi ale ta optika by zamrzela
a pujdou tam zapojit geniusy nebo to je stejny jako u fortissima ???
no to je prave jedinej rozdil oproti Fortissimu II, ze tohle Fortissimo III ma 8 kanalovy analogovy vystupy, ale zas na ukor jinejch veci viz. vyse..
Moj novy adept !
ale cLIVe, ja se spis bojim abys nakonec nesehnal az Fortissimo XVII ;DCitace:
Původně odeslal cLiVe
pockam az trochu sleze cena a bude bulk a DU DU TOHO!
uz mi z toho integrovanyho prditka sploucha na majak
No nevím nevím těch 8 beden mi už připadá docela přehnané. V poslední době se mi zdá, že se všechny firmy předhánějí v počtu repráků. Ale má to i nějaký význam?
Co bude příště? 9.1 , 11.1 nebo 15.3 ?
Taky by se ty bedny mohly začít dávat do několika úrovní ;D
.... docela dobra cena :-D .. este aby fakt jely geniusky 5.1 a asi do ni pudu
Ja kašlem asi na 7.1
Počkam ak pojde dole II s optickym VSTUPOM a zoberem tu
no vzdyt prave ma 7.1 analogove....takze ti tam budou geniusy litat... ;)Citace:
Původně odeslal : PRASoR :
2 Tom: .... no vidis to :-D .. to je prave to co potrebuju, chtel bych konecne vyzkouset neco jinyho nez creative a jeho driver live ware ;D
ahoj - chtel bych si koupit zvuk. kartu kolem 2k,- ale nevim pro co se mam rozhodnout - Audigy OEM , nebo Fortissimo 7.1 - rad bych se zeptal jestli maji Herculesaci taky nejakou utilitku na posilani signalu i do zadnich beden (+subw.) - treba v DivX filmech nebo MP3 bych to docela uvital - ja mam ted integr. zvuk na desce MSI Ultra2 a je to na... - docela to umi emulovat WinDVD4, ale ...
Proste ma Fortissimo 7.1 taky cmss nebo jak se to jmenuje???
Jak muzu zapojit Geniusy na 7 beden??
Právě jsem si přečet na tuhle kartu docela povedenou recenzi:
http://www.pctuning.cz/Default.aspx?...=2&ArtID=16731
jj, přesně tak ;D , už slyšíš zvuk ze všech stran, ale pořád tomu něco chybí...zapojit nějakej reproduktor nad sebe a nějakej pod sebe, aby byl slyšet i zvuk jdoucí zdola/shora ;D 8)Citace:
Původně odeslal kubajzz
prilepit nejakej poradnej subwoofer reprakem k podlaze a mas k tomu force feedback ;DCitace:
Původně odeslal Ondrowicz
Nedelejte si srandu. Uz pred nejakyma dvema rokama se zacalo uvazovat o 12.2 (zcela vazne). A asi pred pul rokem (mozna neco dyl) udelal myslim Maratz dekoder, ktere se necha softwareove upgradeovat na 12.2 (vsechny vystupy uz na sobe ma)
Ted trochu mimo misu, ale kdyz jste mluvili o geniusech. Pokud se dostanete k 11 (listopad) cislu PC Magazinu nenechte si ujit test repro k PC. Uplne na Genius zapomneli a vyhrali to vylisky by Creativ. A celej test je takovej, ze nekdo cvaknul s kufrikem.
tak uz to holt chodi no. ale my chytry (ja) si jdeme dneska koupit geniusy za super cenu 3604 bez dph 8) co je ale horsi ze k tomu musim vzit audigy :(
Neni zase tak hrozna jak tu vsichni rikaj. Nekdy trva nez se uchodi, ale zvuk a efekty ma krasny. Je krasne cista
máš pravdu jsem taky z integovaný na palici hroznej zvuk :-( ;DCitace:
Původně odeslal Kamikatze007
No, ja si ju uz dneska prines domu. Na fortissimo II bych musel cekat do pulky ledna a to bych nevydrzel jet na integr... Je naprosto bozi, v porovnani se SB5.1, je to fakt ouplne neco jinyho. Jinak mam 5.1 repro, tak asi doukoupim naky dlasi 2 (kamos si ted koupil naky Creative 2.1 za 1200,- fakt peky) tak uvazuju, ze bych si je koupil casem taky a strcil je do dalsiho konektoru a zapnul si 7.1 zvuk. By bylo super mit subwoofer za sebou ;D ;D (bych se asi podelal, kdyz by me negdo strelil do zad) Pruser je, ze tu karticku sem musel zase vyndat, protoze ju dostanu az k vanocum :-( Takze dnes sem jen tak zkousel.
Jinak pak si pucim vod kamose ty repracky, sem docela zvedavej na zvuk 9.2 ;D ;D ;D
hlavně tam nezapínej equalizer,jinak to potom praská ten zvuk jak sviňa :lol:
.... tak uz mi dneska konecne prisla 8) .. basuje jak svina voproti audige, hraje dost dobre (trosku jinac nez creatif), ale chci preinstalovat wokna aby tam byly vovladace pekne nacisto a pak to testnu poradne, navic mi tam trochu kravne prehravani z CD prez digitalni kablik, ale urcite to bude nakym bordelem co zustal po audige ....
to bude mit DeeKay radost ;DCitace:
no, hraje tak trosku spravne, ne jako Audigy :wink:Citace:
jj to je super jak basuje ;D
jj, taky jedna z mala veci, co sem stacil vyzkouset. 8) Doporucuju ohulit basy na plno a pak si dat ten test. Bozi jak ten subwoofer hraju tu melodii ;D ;D Jinak fakt bezva, kua kde je te Jezisek :roll: Asi sem mel vratit do krabice nakou sitovku nebo modem. Matka by to urcite nepoznala :lol: :lol:Citace:
Původně odeslal DeeKay
Vcera jsem cumel do pLevelu, z jejich rubriky HW mi bylo zle - reklama na Creative (jak zvukarny tak bedny), Vlk tvrdi, ze vsechny interni modemy potrebuji MMX ...Citace:
Původně odeslal Vilca
... z cehoz vyplyva - vys... se na testy v casopisech, radis cumet do OC fora ;D
.... jj .. fortissimo 3 je fakt f pohodence .. dost dobry je pripojeni beden a sluchatek najednou (Glassman uz to tusim zminoval) a prepinani prez ten herculesi vovladaci panel 8) .. ale furt dela boredel digitalni kablik zapojenej do DVDcka vod tosiby (M1612), zajimavy ofsem je, ze dyz to zapojim do palicky vod asusu, tak to hraje f pohode ....
Taky uz o ni zacinam uvazovat, nechce nekdo SB Live! ;D
.... za ty kacky co vic si prat ;D 8)Citace:
Původně odeslal Miro2
TAK sa podarilo. Za vydatnej pomoci fora a mojho krvacania som vymenil For2 za For3.
Neveril som ale je to tak. For3 hraje lepsie ako For2. A je to ku..a pocut.
A konecne som na tych mojich drevenickach (G5.1HT) vychutnal to bajne vysnene (pre mna :-D) 5.1.
2DeeKay - vys..r sa na For2 - For3 je fakt bozie - a aj ovladace su o niecom inom
2CLIVE - este raz sorry, ale rychlejsi vyhrava
2Marek.Sedlar - neviem co myslis, tym praskanim v egualizeri, doma som to skusal a nic som nezaznamenal, je pravda ze bol vecer takze som vela nehulil ale na sluchadlach (skoro Hifi :-D) nic nepocujem ani na MAX
2all - pre tych co to este nevedia - Fortissimo 2 je analogovo len 4.0(4.1 - ak mas rozbocovac bassov zabudovany v bedniach, nema zvlast subwooferovy vystup), 5.1 je len cez digital out (optika), a na to potom potrebujete zosilovac s optikou (nech mi tie HovadA z Herculesu ukazu HERNE bedne s optickym vstupom - HOVADAAA)
****** TAKZE POZOR************** WARNING*******************
kto chce 5.1 zvuk ku hram a pozeraniu DVD a je obycajny smrtelnik tak
NEKUPOVAT HERCULES GAMESURROUND FORTISSIMO II DIGITAL EDITION
Dá se ještě někde sehnat Forti II???
Loki: Hmm to je zajimavy protoze F2 i F3 maji stejnej cip, stejnej prevodnik tusim taky, tak nechapu jak muze hrat F3 lip....
A 5.1 fakt nepotrebuju, ja si jedu a dlouho pojedu ve stereu
v cem sou lepsi ovladace?
ono pocut zvuk na stryroch reprakoch a potom na 5.1 je uplne nieco ine.Citace:
Původně odeslal DeeKay
na stereo sluchdlach to pocut samo ze nieje. ale napriklad v mafii mi na F2 robilo divne efektky zvuku motora alebo trubenia, tvarilo sa to nejako divno, ak bolo na blizku nejake ine auto tak to zabrubilo ako svina ale ked nikto na blizku nebol tak ten zvuk mal akoby efekt (zvuk z dialky), toto iste mi robi aj pri HITmanovi2,
Pri F3 ke vsetko tak ako ma byt az na hitmana2 pretoze teraz su efekty velmi dobre (pocut aj s ktorej strany sedia holuby na strome:-)) ale zase mi to robi take zvlastne praskanie - ale to dufam ze vyriesim v inom prispevku
Loki, nedelej nam tu prevrat a nerozsiruj dezinformace :wink: Fortissimo II i III pouzivaji naprosto totozny cip CS4624 s naprosto stejnyma 20bit D/A prevodnikama, akorat Fortissimo III ma dva stereo DACy CS4222 navic, proto je osmikanalovy a ne ctyrkanalovy jako Fortissimo II, ale zvuk je absolutne identicky! ovladace co sem videl jsou az na barvicky a pridane hejblatka kvuli ctyrem kanalum navic take naprosto stejne! pokud se tyce her, muzou a taky asi jsou ovladace Fortissima III lip vyladene, ale to nektere tady z nas vubec na srdci netizi ;)
btw. poslechnout si jednu kartu na jednech bednach a druhou na jinejch a pak prohlasovat ze jedna z tech karet hraje lip je docela na palici, nemyslis? zvlast kdyz reknes, ze na sluchatkach se to "samozrejme" nepozna.. to je taky hlaska! na dobrych sluchatkach toho uslysis mnohem vic nez na jakychkoliv bednach pod takovejch 20k.. a to se bavim o stereobednach, ne 5.1 sestave..
jinak s tim piskanim pri zapnutym EQ je to pravda, taky to pozoruju.. na blbejch bednickach se to ani neprojevi, ale na slusnejsich sluchatkach uz jo, ale da se to docela dost dobre vyeliminovat, kdyz si pohrajes s mixerem a celkovou urovni apod. ja sem se toho takhle dokazal uplne zbavit :wink:
Absolutne identicky je v prehravani audia. - tot pravda
Ale nieje identicka v prehravani efektov v hrach. A kludne mi dokazuj opak podla technickych parametrov.
Viem ze si moderator ZVUKu a uz si mi vela poradil. A verim ze si urcite aspon trosku audiofil. Ale jedna vec su technicke parametre a druha vec je mat ich obidve doma a roznymi ovladacmi a kombinovat. (nehovorim o poslednych ovladacoch lebo tie som mohol testovat len na GF3)
uz si presne nepamatam cisla verzii ale aspon nieco
GF2
povodne ovladace 1.50 (tie na CD)
mafia - divna ozvena pri zvuku motora a trubeni
UT2k3 - prasknutie po vystreleni cez flakcannon (sekundarny mod)
Hitman2 - poriadne nepocut kroky a strelbu, holuby
ver 2.03
mafia - to iste, plus praskanie vo videach
UT2k3 - vsetko ok
hitman2 - to iste
GF3
ver 2.03
mafia - ok
UT2k3 - ok
battlefield - v menu pri nastavovani pri kliknuti na polozku nastavenia pocut akoby sa zasekol zvuk (ti-ti-ti-ti....)
hitman2 - zvuky ok, ale stale praskanie
ver6.07
mafia - ok
ut2k3 - ok
battlefield - ok
hitman - ok
Urcite budes namietat ze toto je len v ovladacoch - ale ja som bezny uzivatel, a vermi ze keby som nemal pristup k netu tak by som velmi nadaval na GF2 lebo ta bola v tomto horsia (subjektivne) ako GF3
Na druhej strane GF2 ma aj opt-in a GF3 len opt-out.
Ja niesom nejaky audiofil. ja som hlavne gamer. to vsak neznamena ze som hluchy a ze by som si tym padom mal kupit live alebo audigy.
Verim ze vela spravia ovladace a ze aj GF2 s novymi ovladacmi uz nema spominane nedostatky, ale ja som chcel aj 5.1 a to GF2 nema.
tak to sem rad ze ste mi to ujasnili, protoze efekty ve hrach mam vitekde.... ;D
Loki, dik za upozorneni na novy drivery :wink:
jak sam spravne pises, je to jen v driverech a jak Hercules pise, od tedka nebude ani v driverech zadnej rozdil:
DESCRIPTION :
CRYSTAL SOUND CARDS
(Fortissimo II series/ GTXP series/ Fortissimo III 7.1/ Digifire 7.1)
For Win 98SE/ ME/ 2000/ XP
Hercules introduces their new unified driver structure for all their Crystal Soundfusion based sounds cards. From now on one, the same driver set can be used for all cards. This will allows for a better engineering response time to any known bugs and simplify the process of improvement to all card simultaneously.
ved to ze to bude vsetko v jednom :(
na GF2 som tahal 16.7 lebo boli aj na 95/98, me, 2000, xp
a teraz je to LEN 14.7 a to uz tam je vsetko este aj na ine zvukovky
divne
kunik ved keby som tahal len svoje ovladace len pre XP tak by tom mohlo byt mensie.
2Glassman
inak je velky rozdiel ked nemam naistalovane tie Yamaha midi .....
na co to vlastne je dobre. vyuzijem to? napriklad to MediaStation to odomna chce. ale zatia ide vsetko co potrebuje aj bez toho.
TAKZE NA CO TO JE.
ESTE jedno na ich strankach je moznost si tiahnut "len" ovladace. a naco je dobra ta vacsia verzia. Vem ze je vtom nejaka knihovna alebo co. NAco pouzijem prave to co taham navyse.
Babo"Glassman" RAD :lol:
Na koniec mojej web stránky som umiestnil výsledky z RightMark testu Fortissima II DE z drivermi 3.07 a 6.07 ako aj z mojej starej MediaForte Theatre 5.1. 6.07 sa mi celkom páčia, aj keď som ich nainštaloval až na tretí pokus.
Keď už sme pri tom teste RightMark
Prosim majitelou GF III nech ju tiež otestuju , chcem vidieť rozdiel medzi II a III.
Inaq moj Realtek AC97 (ALC650 5.1) dava toto :
Frequency response (from 40 Hz to 15 kHz), dB: +3.02, -0.87 Average
Noise level, dB (A): -79.3 Average
Dynamic range, dB (A): 74.5 Average
THD, %: 6.190 Very poor
IMD, %: 0.398 Average
Stereo crosstalk, dB: -70.4 Good
čo poviete ??
rad to urobim, ale kde mam najst ten rightmark?Citace:
Původně odeslal cLiVe
dufam ze to nema gucu megacov.
ale podla glasmana to bude mat identicke parametre ako Gf2
Citace:
Původně odeslal Loki12
Prosim
ma to do 476 kb
Tu je link audio.rightmark.org/download.html
k loopback testu je jeste potreba propojivaci kablik s 3.5jack samcem na obou koncich
hovori mi to ze stranka neexistuje
Na http://audio.rightmark.org , len je potrebný káblik s dvomi jackmi na prepojenie výstupu so vstupom.
Je tam aj odvolávka na celkom pekný test 3 zvukových kariet od Herculesa.
bez wwwCitace:
Původně odeslal Loki12
uz to tu mam na disku.Citace:
Původně odeslal mrba
len teraz dva problemy.
kde najdem disketu (som v praci) aby som si to mohol preniest domov
a ten kablik na loopback - mal som ho nel som si sneho urobil jack-cinch
kurnik
Ja som tiež v práci. Keď chceš disketu Ti venujem.
kurnik akurat dnes som vybral s batohu ten moj kopirovaci-prenasaci system (SM128MB+TravelFlash)Citace:
Původně odeslal mrba
no z niekoho tu disketu budem musiet vytrieskat. budem tu az do 22:30 takze sa mi to mozno aj podari.
to: mrba
Cau prosimte na jaky drivery jedes tu Forte Media 5.1 me dela strasnej
bordel v XP poci: zkusil jsem uz vsechny mozny a nemozny drivery
ale po case to zas zacne kurwit poc .. :evil:
dik moc..
pokud nedelas s MIDI klaviaturou, nebo nehrajes Duke3D, tak se bez toho obejdes ;) tahle karta totiz nema HW Wavetable syntezu, misto toho pouziva SW od Yamahy, ktera je ovsem vynikajici, ale dneska uz se stejne MIDI vubec nepouziva, takze na to kasli a stahni si ty ovladace bez toho..Citace:
Původně odeslal Loki12
neskoro ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal Glassman
skusim toho duka3d? mas namysli tu podmazovu hudbu? to vtedy boli midi a dnes sa pouziva ako podmazik MP3 - netrepem???
midi boli vo winoch ako ukazkove hudby ze?
2 mesuge: Ja pouzivam len W98SE a tam mi to chodilo z drivrami z dodaného CD. Už som si stiahol aj tie od Abitu, ale než som ich stihol nainštalovať, podarilo sa mi kúpiť fortissimo 2 a mediaforte už nepoužívam. Takže, žiaľ s XP Ti neporadím.
vazne mi je luto ze si tie abit-drivere stahoval zbytocne ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal mrba
my vieme preco, ze?
Ja som mal pred 2 rokmi MediaForte 256 a na tu kartu som nenašiel 1 jedine dobre drivre. Kur*va jedna !!
Loki - nahod sem len tie vysledky ktore som nahodil ja !!!
To prekopiruj sem
Uh ah nechapu: Abit drivery na Media Forte ?
Nebo Abit drivery na neco jinyho (na desku nebo tak) ??
d.
clive cliveCitace:
Původně odeslal cLiVe
chvilocku mi daj na spracovanie - som v praci, ak chces parametre tejto zvukovky co mam v robote tak poslem :-)
GF3 mam doma - otestujem - dufam dnes a zajtra to tu postnem
:-D Som si to nejak neuvedomil :))
2 mesuge: Abitácka zvukovka má rovnaký chip ako mediaforte a niekde tu na fóre sa písalo, že sú lepšie, tak som to chcel vyskúšať. Ale som celkom rád, že už nemusím.
2 loki12: Zatial som s fort2 veľmi spokojný a s tými novými drivermi, ktoré nám dal Hercules pod stromček, to vyzerá celkom dobré. Celkom sa mi páči ten equalizér so zobrazovaním úrovne v pásmach.
este pre upresnenie - RMAA
dom si to naistalujem
vyrobim si kablik jack-jack (jack-cinch-cinch-jack:-))
a potom jeden koniec pichnem do line IN a druhy???? (headphones?)
takze asi takto
a potom uz len kliknem na test a jedem, jo??
Lepšie asi bude front repro. Je v tom celkom dobrá dokumentácia, takže z nej to bude asi jasné ( treba nastaviť úroveň, vypnúť všetky nepoužívané vstupy a výstupy a až potom test). Ten spoj cinch-cinch umiestniť tak, aby to nechytilo nejaký brum.
BTW je v poradku, kdyz mi u meho Fortissima III Sandra a ji podobny softy kartu detekuji jako "Hercules Gamesurround Fortissimo II PCI Audio Accelerator" ? muzete to nekdo vyzkouset
thx ;]
l0t
ok.Citace:
Původně odeslal mrba
len ma este teraz napada jedna otazka
1. ak to necham v prevedeni 5.1 a vypnem vsetky ostatne vystupy tak to potom aj tak nebude presne lebo nebude produkovany signal urceny pre sub. cen. a rear
2. ak zapnem len zostavu 2.0 (front only) nieje to to iste ako ked to dam pustit cez Headphones?
poradit prosim
s tim RMAA to neni zas tak jednoduchy, zalezi i na kvalite toho kabelu, ale pokud nebude dlouhej tak by tam takovy rozdily byt nemeli, kazdopadne aby byl slusny kontakt, potom zalezi na nastaveni mixeru.. urcite vypnout EQ, ostatni vstupy atd. a nejlepsi by bylo nastavit wave a line in na max hodnoty.. urcite kdyz si clovek pohraje s nastavenim mixeru, dostane lepsi vysledky :wink:
na headphones NEZAPOJOVAT! to je zesileny vystup s urcitou ekvalizaci, takze v zadnem pripade, hezky na front speakers a nastavit 2.0
2 loki12 : Ja by som to vyskúšal obidvomi spôsobmi a výsledok porovnal.
ad2/ Mne dávajú sluchadlá o dosť horšiu frekvenčnú charakteristiku ako front repro.
2 Glassman: Wave na max by som nedoporučoval, potom už vznikajú dosť veľké skreslenia
pre kristove ranyCitace:
Původně odeslal Glassman
ja chcem pre vas urobit test a nie hrat sa na audiofila v laboratoriu THX
takze si povedzte ako to mam nastavit, ja to tak urobil a postnem to tu
a nech sa uz nikto neopovazi polemizovat o dlzke kablika, jeho rozdeleni cinch/cinch, nastaveni mixeru, ....
takze kam pichnut kablik?
uz mi je jasne ze to line IN
a potom? front - headphones?
EQ -vypnem?
vystup na max?
vstup na max?
kabelem propojit Line IN a Front Speakers
v mixeru vstup Line IN na max, vystup wave na max
odpojit/ztlumit vsechny ostatni vstupy/vystupy
vypnout EQ
nepoustet Winamp :lol:
rozkazCitace:
Původně odeslal Glassman
kurnik sopa este nejaku disketu :(
S Glassmanom súhlasím so všetkým okrem mixera.
Úrovne doporučujem nastaviť tak, aby test signal bol na úrovni okolo -3dB(-5 až -1) ( Record niekde v strede, Front niekde v strede a Wave tak aby bola správna úroveň a v signále neboli vidieť skreslenia, príklad je aj v návode)
to zvladnemCitace:
Původně odeslal mrba
kurnik aj s disketou
Inaq chlapy nechcem vam do toho kecať ale čo stale haluzite o nejakom prepajani Line In a Front Out ??
Ja som normalne dal testovať tie testy v RM a no Problema .. Tak čo chcete ešte naviac testovať ??
LOOPBACK????Citace:
Původně odeslal cLiVe
neviem co to je ale urobim to :-)
mam dojem ze by to malo zestovat stratovost signalu na karte
to znamena vytvorim zvuk na 100% ale vstup je menej kvalitny a zozerie mi jeho hodnotu na 95%, potom ho znovu vypustim ale len v kvalite 95% a zase zozeriem ale len na cca 90% a zase dokolecka .... a tym zistim straty na vstupe a vystupe
mrba a glassman - dobre hovorim???
jezismarja :lol: prectete si ty instrukce! je potreba propojit vystup na vstup, protoze RMAA posle testovaci signal o kterym presne vi co je zac a ceka co mu prijde do vstupu a porovna to s originalem.. takze vysledky jsou zavisle nejen na kvalite vystupu ale i na kvalite vstupu, proto profici na ixbt pouzivaji profi zvukarnu na vstup, signal posilaji z testovane karty do vstupu profi karty, takze jejich vysledky sou mnohem objektivnejsi, my si zmerime jenom kombinaci in/out..
jak zmeris kvalitu vystupu? musis ho nejakym zpusobem dostat zpatky do pocitace kvuli jeho analyze, no a co ti zbejva nez ho opet digitalizovat pomoci vstupu na zvukovce, kapisto?? :-)
no ved zhruba toto som napisal hore. len povedane viac menej (teda skor viac ako menej) amaterskyCitace:
Původně odeslal Glassman
niektorym tvojim prispevkom mam fakt problem porozumiet 8)
Poslednu otazku Pani. Tak je na tom F III v kvalite zvuku lepšie ako 2 ??
Na 2 alebo 4 reproduktory nie,
Na 2.1, 4.1, 5, 5.1 áno, ak nemáš samostatný zosilňovač s optickým digitálnym vstupom.
Na 7 a 7.1 áno.
No chlapi idem oslavovať už je objednana Fortissimo II ;D
no konecne. Blahopreji ;) ...Jak dlouho si na ni vubec cekal??? Rok ci dva :lol: me to tak skoro prijde i kdyz je to jen par mesicu, ze?Citace:
Původně odeslal cLiVe
Je to zo pol roka. Ale Konečne Pride II. S Optical IN a digitalnym saťakom s Optical OUT to bude musiky :)Citace:
Původně odeslal Tom
Funguje nekomu spravne tato zvukovka v linuxu ???
Me by zajimalo jak si stoji v porovnani s Audigy2, ktera je lepci?
No mna by tiez zaujimala podpora v linuxe,mam novy AUROX,je to postavene na RH 9.0 takze ked ma niekto FORT 2,3 a pouziva linux tak nech da vediet
a jak blbne to dig. prepojenie s tou toshibou lebo ju zrovna mam,ale hadam mi bude stacit aj analog nejak audio cd nepocuvam
Mohl by se mi prosim ozvat naky stastny majitel teto karty a odzkouset pro me jednu mp3 kterou mu poslu?
Chrci mi v celym jednom albu vysky a zatim jsem nevyresil kde je problem :o