Mohli by ste sa pozriet na tuto stranku a napisat mi, ktora je podla vas nejlepsia, alebo najkrasia, dik. Mne sa celkom paci model MJC- A288
http://www.agem.sk/produkty/case.htm
Printable View
Mohli by ste sa pozriet na tuto stranku a napisat mi, ktora je podla vas nejlepsia, alebo najkrasia, dik. Mne sa celkom paci model MJC- A288
http://www.agem.sk/produkty/case.htm
podle me je nejhezci model "Antler X50 " ;D
Jeden vacsi grc jak druhy... :eek:
To sa designeri predbiehaju, kto spravi otrasnejsi case ???
:evil: :?:
Ja mám MJC N188 USB. To treba vidieť a tak si vybrať.
Dávaj si ale bacha, lebo vo väčšine prípadov na skrinke nebudeš mať odvetrávacie kruhy na bokoch. Ja som ich nemal a pritom na obrázku sú, ale zohnal som si ich.
a je ta bedna dobra :?: , myslim vyhotovenie, plechy, vetranie a pocet pozici pre disky atdCitace:
Původně odeslal Tamango
Pozri sa do BGS po Frontier case , co sa tyka kvality plechov je dobra zdroj ci uz 250-300W neni zly.Citace:
Původně odeslal astra4
Uuuuf to jsou kýče... zlatej chieftec nebo aopen...
Jaká je nejkrasia ??? To se snad rozhodneš sám ne ??? Vyber si podle sebe,,, přece si nekoupíš case která se sice bude některým lidem na fóru líbit, ale tobě ne ! Pak, dáš na ně ??? :wink:Citace:
Původně odeslal astra4
Zajdi si do toho obchodu a poradne se podivej na predem vytipovane kusy a pak si jednu kup :wink:
mne sa paci MJC E3-USB, ale so zdrojom by som ho nebral . . najlepsie je kupit zdroj osobitne . . ma to minimalne 2 vyhody:
1. mozes modifikovat bednu a zaruku na zdroj nestratis
2. zdroje dodavane v lacnych skrinkach su väcsinou riadne shit-y (vlastna skusenost :? )
ale Unz ma aj tak pravdu = mal by si si vybrat sam (aspon nebudes mat na koho nadavat ;D )
To se dá poznat ??? :-oCitace:
Původně odeslal Marty
chudčí má NEon light a nohatší chiefteca......
toť slovo božží
me se vcelku libi tyto: MJC G9 USB, Antler X50...
ale asi bych si z toho nic nekoupil protoze je to male ;D
Mno vedla v libre maju celkom slusne 3R a Chiefteky, alebo potom ten BGS a Frontier
Jesli chceš bednu do budoucna jdi do ČÍFTEKUCitace:
Původně odeslal Warlord
a nejbohatší Xaser III ;DCitace:
Původně odeslal eraser
http://www.thermaltake.com/products/.../v2000plus.htm
A co když se mu čif nelíbí? Co když chce něco co každej druhej nemá. Jako by nebyla jiná skříň než čiftek ??? :?Citace:
Původně odeslal eraser
Podle mě je zdaleka nejdůležitější, aby ta skříň byla poctivě udělaná a rozumně navržená. K čemu ti bude design jako z Hvězdných válek, když ti tam pak nepůjde namontovat board, bude to celý zkroucený, desetkrát se o to pořežeš atd.
Tak ok - paci sa mi skrina MJC N188 USB, ma niekto s nou skusenosti, alebo s podobnou od tohoto vyrobcu ???
existuje přeci více barev a různé serie (scorpio,matrix, winner....) . Sry ale nemáš pravdu vsadím se že víc lidí má Eurocase než chiefteca.Citace:
Původně odeslal Unz
Chief je pěkneej, na obrázkách nevypad´á moc dobře ale v realu jo,
Mě jde ale hlavně o kvalitu víš
Nemyslel jsem že Chiefteka má každej ovšem je to velmi častý "úkaz" :-) Jestli ti jde o kvalitu,,, pak je spoustu jiných stejně kvalitních a kvalitnějších (dražších- bohužel :? ) skříni než je onen "bůh" :!: :wink:
Každému nebude vyhovovat skříň vážící něco přes 10kg :)
PS: Nevím co je na tý krabici od bot pěknýho ;D (žádný plameny plz) :lol:
/řipadá mi že jsi tu nednu ještě neměl v ruce. (nevím) no není to muší váha, ale není se čemu divit, když je tak bytelná, můžu na ní stát i na jedné noze....Citace:
Původně odeslal Unz
Já mam matrix serii a nepřipadá mi to jako krabice od bot
No v ruce jsem jí neměl(možná díky bohu vzhledem k váze), ale bratranec ji má :wink: Není vůbec špatná ani šeredná ;D (řekl bych že je zajímavá). Jen jsem chtěl říct že jsou prostě i jiné skříně. Toť vše. Za úplnou špičku považuju Lian Li - každej týden na ně v TNTradu slintám :drool: :cry: Ale ty ceny :oops:
PS: "krabice od bot" .. just joke :wink:
PS2: koukám že máš FSB 144MHz to je nejvíc co ti to dalo ?Jaké máš paměti (na kolika MHz popř. asyn. ?) Ptám se proto že jsem si koupil nový paměti V-DATA (333MHz) a moc mi to FSB neleze :-(
EDIT: dvojklik :evil:
Dávám i 147 max ale chipset má 44 stupnu a vzdy to padne, pameti v pohode bezi na max casovani i pri default( pomale-velice), sháním nějaký pěkný větrák na chipset, doporučí někdi něco?Citace:
Původně odeslal Unz
a co tahle??
http://computer-4you.at/d_case207_Ca...18_ATX1206.htm
a ty tvoje LionLi tam maj taky a za rozumnejsi cenu nebo ne?
Frontiery z BGSka su velmi dobre !!
Pacit sa musi v prvom rade Tebe. Mne sa lubi dizjnovo G-15 (novy model). Ale to je dizajn, vnutro maju vacsinou aj tak rovnake - nic extra, a na tom tiez dost zavisi (aspon mne ano).
Inak Chiefy v Libre nic proti, dobra skrina, ale ked kukas v Agem po hentych caseoch tak Ti ide asi aj o cenu, a potom nie kazdemu vyhovuju dvierka aby sa dostal k mechanikam. To uz by som radsej v Libre zobral case Enermax Titan thunder black, ma uz bocne okno, osvetlenie skrine, total bezskrutkova, plac na milion vetrakov, serverovsky dizajn a pristup aspon k 1 mechanike 5,25 a 3,5. Alebo sa tam mrkni na NeonLight, solidna cena a za mierny priplatok aj teplomer CPU. inak ak si z Blavy skoc sa mrknut do Emsonicu, kam sa hrabe Agem (myslim v pocte typov na sklade), a zbehni aj do toho BGSu, momentalne maju vselijake nove modely (rozne blikajuce a svietiace skrine za dobre ceny, aj niektore kolotoce su slabsie osvetlene :D .
http://www.mujweb.cz/www/stano2/tower000.htm
vyčerpávojící info o chieftec
No asi ta schladim,
ale nekupuj si ani jednu z tych "peknych case-ov"
ja som tak spravil a tu su vysledky
mal som prdtym stary eurocase a bol lepsi
kupil som si epoxa 8K5A2+ a prve rozcarovanie
ak tam je doska neobsadim spodne dve pozicie mechanikami
ked chces vytiahnut hardisk musis vytiahnut pamate
najvacsi problem bolo namontovat tak flopy aby brala diskety, trvalo mi to dlhsie ako poskladanie kompu
s tymi istymi komponentami o 5 stupnov viac v skrini ako v starej eurocase
strasne hlucny zdroj
vysledok
NEKUPOVAT!!!
vyzeraju pekne ale funkcne su naho.v.no.
Nemůžeš takhle generalizovat :wink:Citace:
Původně odeslal vuaras
to bylo na toho chiefeteca?Citace:
Původně odeslal vuaras
Citace:
Původně odeslal eraser
Citace:
Původně odeslal Unz
;D já to opravil :wink: - mrkni na poslední řádek :idea:
no dobře ale není to na čífa , že ne, řekni že neCitace:
Původně odeslal Unz
lol ;D To co psal on ne,,, to co jsem napsal já ano :lol:Citace:
Původně odeslal eraser
jo a copak máš ty tak nádherného z´že se ti pan číftek nelíbí , no!!!
To co mám já se ti ani nesnilo :wink: 8-)Citace:
Původně odeslal eraser
to ne něco za litr včetně 250W zdroje vid, hele me se taky pan ciftek nelibil do doby nez jsem ho videl v realu, na obrazku to kolikrat vypada jako nejaky hnus (sprominutim pana cifteka) :-) viz muj obrazek, pekna kysnicka to jestCitace:
Původně odeslal Unz
viděl jsem Chiefa v reálu asi tak není to žádný krasavec ( alespoň mě se tak zdá) ,,, já mám tuto skříňku ale celou v černém - anich bych chiefa nechtěl (neříkám to ze závisti atd :!: ) ale prostě musím mít nastole to co se mi líbí :wink: a na co budu je ště doufám roky koukat ;DCitace:
Původně odeslal eraser
http://www.asiacenter.cz/product/gf/01.jpg
pěkná, ale já chci hlavně tu funkčnost, jak si zminoval vise a tu plni pan číftek na stoprdo
JJ souhlasím 8-)Citace:
Původně odeslal eraser
samozrejme ze to nebolo na toho chiefteca
ale na tie pekne skrine MS industrial co maju v ageme
posledne upravy
vyrezany otvor dozadu kde bola predpriprava na vetrak
ale hlavne vyrezanie otvoru do zdroja zospodu
primontovanie vetraku 8x8 zospodu zdroja a jeho zapojenie do serie
vysledok: pocitac o 50 percent tichsi
ale priestorovo rozvrhnuty case je strasny
neda sa tam dat suflik ak je uz obasdena cd rom a cdrw
dalsie dve pozicie sa nedaju obsadit
pocuj vkasi sa na to kup si obcajny velky case a uprav si ho doma v a bude proste cool a budes mat z toho radost:D :lol: ked ide o case tak v jednoduchosti je krasa :lol: