Nevíte,dá se ta kysňa vůbec uchladit vodníkem ?
Printable View
Nevíte,dá se ta kysňa vůbec uchladit vodníkem ?
spis jedine vodnikem ;D
chlope,co myslíš ? zvládne to vodník co mám od Tebe ? :D aby mi pak nebublala voda v míse :lol:Citace:
Původně odeslal honzAK
Myslim, ze by to mohlo byt v poho a na pokus aj zaujimave, som celkom zvedavy kolko sa da z nej vytrieskat...a ked by naozaj tak extremne piekla, tak budes zapinat 3D aplikacie iba ked budes chciet zaliat caj, kafe a tak :wink: Skoda, ze nemam prakticke skusenosti s vodnikom. :oops:
Marek ty chces 5800? Vzdyt sem slysel ze des do R9800PRO....Nak
Né nechci,i když pravda jsem nad tím chvíli uvažoval,jenom mě zajímalo,jestli s tím vodníkem by to šlo :)Citace:
Původně odeslal Nakadah Al Jaffa
gainward bude delat specialni edici gf fx s vodnikem na jadru i pametech, prej se jim podarilo dostat na 580/1200 stabilne...
ten vodnik zbastlili na nejaky sajte o OC a vsim si toho gainward a zacal s nima spolupracovat
Tak to je super do toho by som siel aj ja to by malo teda poriadne pekelny vykon som zvedavy ako pojde s cenou dole 5800 non ultra to by mi pre zaciatok stacilo ale radsej by som pockal na NV35 ala GeForce FX2 mozno. ??? :idea:
tady je odkaz na toho Gainwarda: http://www.cdr.cz/a/clanky/clanek/5104
tak to je mazec...ale maj tam nejak moc trubek - ja bych to dal všechno do serie asiCitace:
Původně odeslal Jirik
Ja si pockam na LN2 cooling... Hadam to uchladi ;D :lol:
tak sem na to zas koukl a oni to maj v serii :oops: ale maj tam moc dlouhy trubky na tom obrazku
Tak to chladenie vyzera fantstikus proste super este nejaky dobry radiator a cerpadlo. Inac v pohode.
A to FX na spode je super ale podla mna je to asi tiez chladic nieco ako pasiv ale neviem na isto.
A cena bude nehorazna ako vzdy sak uvidime.
Inac zase "chladenie je take male ze mozete osadit kartu do vedlajsieho slotu PCI" co su to za tupi ludia sak to ma irq sharing z AGP a okrem toho je to aj tak nahusto. :?
Ja som osobne este nevydel cloveka co by osadil nieco vedla AGP sak to nemoze spolahlivo fungovat ani keby co. :lol:
Vypada to mooooc pekne ale cena bude mega mega moc typuju tak kolem 18000Kc :evil:Citace:
Původně odeslal LookAS
Cena je v přepočtu jak jsem zjistil něco kolem 21-22 000 Kč :)
Jeste lepsi :roll: :roll: :roll:Citace:
Původně odeslal Marek.Sedlář
ani nevím proč tady tohle tolik stojí kua
http://www.czechcomputer.cz/inshop/s...4021&level=118
:?
No tak to asi preto ze je to novinka to je vsafe tak aj u nas, najprv si to par ludi kupi a potom to pojde pekne pomaly dole a cim viac ludi ty bude aj nizsia cena.
Ale riadna cena. a to este na ceske penizky tak u nas bude stat 28000 S DPH mozno aj viac. :-)
tak tedka nejak nechapu ... tak proc mas v popisu R9800 Pro ? ???Citace:
Původně jsem zvažoval 5800 Ultra,ale po zhlédnutí více testů,jsem to rychle zavrhnul a koupil R9800Pro :DCitace:
Původně odeslal Zdi
A spokojenost??? ;D
Nevím,dnes jsem jí dostal,tak se uvidí :) ale horší to určitě nebude :wink:Citace:
Původně odeslal Pyroteam
kolko za si za nu zacvakal? ???
No dalo by se říct že asi 4800Kč :)Citace:
Původně odeslal Martin83
Ty si za R9800 zacvakal len 4800?Citace:
Kde nakupujes?
To pochybujem nechcem tu trepat somariny ale asi len doplatil hoci sa mi zda ze je to aj tak nejak vela ale sak pockame co povie MarekCitace:
Původně odeslal Mathko
Tipuju,ze za 8kj prodal tu svou starou 9700,4800 si pridal,to mas 12800 a ty zbyly asi 4k mu pridala treba babicka ;DCitace:
Původně odeslal ManDark
:o tyvado to bych chtel videt f akci 1200 pameti a 580 jadro! kuwa musi byt narezCitace:
Původně odeslal Jirik
By me zajimalo,z kolika % by byla na tvym poci vyuzita :lol: ;D ;D :wink:Citace:
Původně odeslal -Ja8k1-
Vela,vela ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal SPYKER
do té 386 by ju ani nevrazil...by musel byr hooodne silnej ;D
2 joXerus: ani by ju vrazat nemusel mikropajka do ruky a ides nejaku redukciu uz len spachas. :idea: ;D