su este v ageme thoroughbredy B0 1700+ ? Ked hej tak za kolko:
Printable View
V cenniku ich sice maju ale na sklade nie.
APACER pamate tak isto...
[edit]
BTW, kde si zohnal pamate.
BTW2, kolko ti to dava v 3dmarku01 a 03 ???
V 3d Marku 2001 SE mam 18000 bodov a v 3D Marku 2003 7000bodov.
Sakra,to je ale nabusena sestava? :drool: Kolik to stalo?
No, on si delá srandu to ti nedošlo ??? Alebo hráš blbečka ;D ;DCitace:
Původně odeslal nex
Srandu si nerobim nejsom debil . Stalo to skoro 100 litrov.
Nevie tu niekto kde a za kolko sa da zohnat athlon thoroughbred B0 1700+v Blave?
Ty voeee :mweheh: Sem si myslel,ze ty Bartony na 200FSB nejsou k sehnani.A co ta grafarna?Jak ma vyreseny chlazeni?Citace:
Původně odeslal eXcalibur
To si myslis ze to mam niekde zo Slovenska alebo z Ciech????!!!!!! Je to dovoz a ta graficka je z agemu a chladenie ma standardne iba ma odstranene odpory ktore su nad pametami!
Me to jenom zajimalo,protoze prvni 200FSB Bartony se objevily teprve nedavno v Japonsku.K ty 5800 jsem se ptal proto,ze prvni kousky meli chlazeni o hlucnosti vysavace tak asi tahle.U nebudu prudit....
neviete tu niekto kedy vyde GTA ViceCity ?
Kolik jsi dal za toho Athlona?
No nevím, taková sestava, vypadá to, že komponenty vybíral odborník. Ale v každé sekci minimálně jeden dotaz na GTA, ptá se na koupi 1700+ a na taktování GF4MX :D :DCitace:
Podle mě je ti tak 15 a děláš machry....
Citace:
Pretaktovanie GeForce MX 440 s DDR pametami
Citace:
Nevie tu niekto kde a za kolko sa da zohnat athlon thoroughbred B0 1700+v Blave?
Citace:
Pytam sa na tie athlony preto lebo zhanam procesor do druhej zostavy a nikde sa neda zohnat nic ine ako palomino a ta karta ma zajima pretoze ju mam v zostave v ktorej je teraz duron 850 a presne do nej zhanam toho athlona.
Treba je to jeho workstation.To taky muzu napsat,jo ted sedim v praci u poc za 100 litru(Mac) a skeneru za 1,5 milionu(Heidelberg Tango) :lol:
Ja ti nebranim aby si to napisal ! Len v tvojom pripade to nebude pravda :lol:
Ne vazne je to tak.Bez legrace.Kdyby si bydlel v Praze klidne by si mohl zajit.Jsem totiz v praci >:E Je uz delam na skeneru skoro 10 let. :smoke:
Kolik Te teda stal ten procak? Udelej online result v 3D Markovi 01 nebo 03 a hod sem link. Docela by me zajimaly vysledky jednotlivejch testu.
procak ma stal 18 460 Sk v prepocte z eur
Hele a odkud si vzal také delo ??? Ved XP 3200+ 400 MhZ Fsb sa nepredáva :| (FX s 256 Bit už určite nie) že by si pracoval u AMD a hento bol len vzorek, nemohol by si mna snimi nejak zoznámit ;D ;D
Chlapce chlapce ved ta FX sa da prerobit na 256 bit a ten athlon chod do nemecka do Media Marktu a uvidis.
[quote="eXcalibur"]Chlapce chlapce ved ta FX sa da prerobit na 256 bit a ten athlon chod do nemecka do Media Marktu a uvidis.[/quote
Jak sa dá prerobit na 256 BIT bus ??? To je určite len další kec žéééééé ;D
2eXcalibur: hele, jak se da na nForce jet v Dual DDR modu, kdyz mas 3 pametovy moduly?? ja myslel, ze to funguje jenom, kdyz mas dva, nebo pak ten jeden tam je jako navic? nebo se delaj 768MB pametovy moduly? a za ty vysledky bych se taky primlouval, a nebo aspon napis frameraty z jednotlivych subtestu :wink: ;D ;D ...
Môže mať dual. Ale len prvých 1024MB. Na zvyšných 512 sa pristupuje 64-bitovo.
No cudne s nim ... :roll:Citace:
Původně odeslal KUBA
A vyuzije se pak zvyseny vykon dualniho radice?Citace:
Původně odeslal bananalama
Nič proti tebe nemam, ale myslím si, že kecáš. Takú kartu v ageme ani nemajú a pochybujem že by si ju prerobil na 256 bit a ak ano tak ako. Hoď sem nejake screenshoty s výsledkami v 3DMarku a infom o procaku z wcpuid, k tomu testy procaku a pamäti zo sandry + čo ťa napadne. Ak to sem nenahodíš tak to bude každému jasné, že sú to keci.Citace:
Rek bych, ze vetsine to uz jasne je. Kdyby se GeForce FX dal premodovat na 256bit sbernici, tak myslim, ze uz by o tom nejaky ze zahranicnich hw webu informoval. A treba ty vysledky z 3D Marku po stovkach a navic v kazdem postu jine ve me taky vzbuzuji duveru :lol: .Citace:
Původně odeslal x3X3x
Citace:
Pozeral som na nete Media Markt a nič som tam nenašiel.
To KUBA: s tými vysledkami je to naozaj čudné. Raz da že ma 18000 a keď Marek hodi vysledky, že ma 182xx tak už ma 184xx.
Využije, ale nie v plnej miere. A ten nárast dualu nie je zas až tak dramatický.Citace:
Původně odeslal KUBA
Hahaha mas PC za "skoro 100 litrov" a nevies si zohnat XP 1700+ hahahaCitace:
Hmm ako moze byt dual ddr 1536MB ???
Chodte sa pozret na pctuning a tam nejdete ten postup vy dreva.
pekna zostavicka... trosku predbehla dobu, ale kym nehodis screenshoty, nikto tomu neuveri. staci WCPUID, Sandra a pod...
HAHAHA NIKTO TI NEVERI HAHAHA ;D :drool: :mweheh: :P
Tu je postup na "upravu" Geforce FX na 256 bit bus:
http://www.pctuning.cz/Default.aspx?...=2&ArtID=17215
1.April :wink:
Pekny :lol: . Tak budto si tady dela nekdo trosku trapne srandu nebo je to jeste vetsi debil nez sme cekali ;D . A "naozaj" dat do kompu za 100 litru desku MSI, hmmm, tomu rikam dobra volba :lol: .Citace:
Původně odeslal Laci
Kua ved som rozprával že kecá :evil: :|
Nejseš na hlavičku ;D ;DCitace:
Pal do p***e !!!!!!!!!!! :evil:
Co keby si ty PALIL DO P**E ??Citace:
:evil: :evil: :evil:
no hele kdyz uz tu do nas chces valit takovy bulshity, tak bys to mohl mit aspon nejak promysleny a mit nachystany argumenty :idea: :lol:Citace:
kdybys tomu aspon rozumel mohl si nas za koule tahat nekolik dni :wink: ale hned odzacatku je jasny ze cela tva sestavicka je je jeden velkej kec :evil:
Pravda, pravda ... :wink:Citace:
Původně odeslal Khandar
Už by si mohol sončiť s tými j*bnutymi hláškami. Na pctuningu si urobili prvý apríl, ale ako vidím tak nevieš čítať. Ako vysvetlíš, že si kúpil v ageme 256MB kartu keď tam majú iba 128MB a ten procák v media martku nemajú a žiedne screenshoty sem nedáš a každému nadávaš.Citace:
Poprosil by som moderátorov o zamknutie lebo toto už nemá zmysel.
Naozaj dobry idiot....
Naozaj dobry vyber - doska MSI a BARTON... Aj ked proti MSI nic nemam a som s nou velmi spokojny, k zostave za 100litrov by som si uz kupil Epox alebo Abit ...
Prvý Apríl prešel, blbec sa našel ;DCitace:
Přesně tak,je to nějakej vocas ;D ;DCitace:
Původně odeslal x3X3x
Jasne, dela si pr.del. Ale mohl si tu boudu trochu pripravit :roll:
Hehe, sak hned na zaciatku som sa pytal, kde zohnal tie pamate ;D
On ma mozno 1024 + 512 ;D
Inak, v AGEMe (na Slovensku) nemaju
1) 1024MB pamate
2) 400MHz CL2 DDR APACERy (400vky maju len CL3)
;)
Ten procik by se mi hodil.... 8-) :wink: :lol: :lol:
ALE JESTE NEBYL ANI UVEDENEJ!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.xbitlabs.com/news/cpu/dis...418114339.html
Citace:
Athlon XP “Barton” Processors With 400MHz FSB to Appear in May
No Launch on the 22nd of April
no dobre uznavam klamal som moja zostava je takato
No,vidis,a ani to nebolelo ;D Ted mi rekni proc???Citace:
najviac ma sere ta FX ze nema 256 bit zbernicu nevietre kedy vyde ak vyde nejaka FX s 256 bitovou zbernicou a jak sa bude volat
No tak toto je thread za všetky drobné. :mweheh: :mweheh: :mweheh:
Heh ja som to tusil este ked sa ten thread zalozil...par komponentov z toho sa ani nepredava.. ;D. Som len bol zvedavy ako sa to vyvinie....chcete to LOCKNUT?
Tak vie tun nikto kde sa v Blave da zohnat thoroughbred B0 1700+ do 3000 sk ???!!!! :-) :-( :-) :-( :!: :?: :!: :?: :oops:
Nezamlouvej a rekni proc si nam lhal :lol:
ty si nikdy neklamal ? Len ma sralo ze ta FX-ka ma len 128 bitovu zbernicu ! A viem ze budem vypadat jak blb ale ja som fakt netusil ze to na tom pctuningu bol len aprilovy zart ! a preto som si ja aj tu Manli geForce Fx 5800 kupil za skoro 16000 litrov ale zatial som to ani neskusal a teraz uz ani nebudem !!! To tam bolo niekde napisane ??????????
tak vie nieto otom thoroughbrede ??????????????? Som zufaly !!!!!!!!!!!!!!!
Citace:
Takhle verejne ne :wink: Jetsli chces,prijedti tu mou "mašinu" ukážu :lol:
Hovori sa 16 litrov - nie 16000 to by bolo trochu moc ;D.
To Gabo: Ja by som to tuším zakonzervoval a vystavil niekde hore. Veď je to perla. Dúfam že sa sem prídu pobaviť aj ostatní.
to Ex: Klamať sa nemá...... ťa mamina neučila?
V Libre by ešte mali mať DUT3C.
2Excalibur: takze mas ponaucenie....a aj to ze kde kupit toho THB. Inac si sa moc dobre do fora neuviedol..nic v zlom teda :| :?
No dobre dobre velmi to lutujem :-( :-( :-( .... uz mi to nepripominajte lebo sa z toho zblaznim :? :? :? .... slubujem z uz to nikdy neurobim .... :wink: :wink: :wink:
Inac tie procaky co maju v ageme alebo v sharku 1700+ az 2000+ to su palomina ???
V ageme mali 1700+ DLT3C TB B0, ale už vraj nemajú. Sme všetky vykúpili. ;D :smoke:
Tak si na to příští rok vzpomeň,1 dubna v žádném médiu nehledej seriozní informaci.A jestli sis tuhle grafiku koupil jen kvůli tomu...hmmm ;D ;D :lol:Citace:
Mna porazí !!!! :-o :-o :-o čo ja budem teraz robit ???
CCCCCCCOOOOOOOO teraz ????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :? :?: ??? :oops: :-o :-( :o
Ludia tie ceny co ma libra v cenniku tak to su bez DPH Nie???
Obrátíme list,jestli ještě sháníš toho Athlona a na Slovensku ho sehnat nemůžeš,tak koukni sem :arrow: http://www.czechcomputer.cz/inshop/s...22110&level=25 mají tam revizi DLT.
Jéééžiš, človeče nešťastný. Pre teba bude asi fakt lepšie objednať si to cez net. :-o :-o :-oCitace:
Ty ceny budou bez DPH,je tam XP 1700+ za 2100sk,tolik stojí v Čechách s DPH.Citace:
2GABO: Zamkni to, ale NEVYMAZAVAJ...
Sem sa budem chodit zabavat tak raz za tyzden :lol: :mweheh:
Samozrejme bez DPH, veď je to tam hneď hore napísané. Ale silne pochybujem že tento eXpert má živnosť. astalavista a sajonara
Nedalo mi to, ale ten clovek ma tedy dost :)) Skoda ze jsem nevidel tu jeho predeslou sestavu :) :D :D :D :D
Skoda ze nemame zakonzervovanou tvoji sestavu z ---- AMD LABU.... :lol: :mweheh:
Hned co sem videl 7000 bodu Markovi03 tak sem si myslel svy.... ;D :lol:
Pamätám si ju ale neviem či ju mám napísať.
Prepáč eXcalibur ale za chíľu by som to už za budol a to treba zvečniť.
Zostava: AMD Barton 3200+ 400FSB, MSI nForce2, dual 1526MB DDR400 CL2 Apacer, MSI GF FX5800 Ultra 256MB DDR 256 bit bus, WD 200GB 8 MB cache, Toshiba DVD-RW viac si už nepametám ale všetko podstatné tam je.
WINDOWS XP+SP2 :lol: A nemel tam ani zvukovku,asi integrovana na desce :lol:Citace:
Původně odeslal x3X3x
Dík za doplnenie ;D
Je mi lúto nehať tanto thread zapadnúť tak dodám.....mohol už rovno napísať SledgeHammer ta ne? ;D
Double OPTERON rulezzzzz ;DCitace:
Původně odeslal bananalama
Velmi prijemne osviezenie po dlhom weekende. Dakujem za pekny thread :lol:
2eXcalibur: ...achjo, serioznost nadovsetko :?
Lol ;D
16. května v Evropě :wink:Citace:
chi-chi-chi-chi-chi-chi-chi :lol: :lol: :lol:
som po nocnej akcii a nezvysila mi postel po navrate na intrak :(( aj take sa stava..:)) aj taki sa stavaju ;D
Tak toto je dost smutne. :DCitace:
Původně odeslal rOn