Jde to upravit po nějakým hw zásahu?
Printable View
Jde to upravit po nějakým hw zásahu?
naflashujes bios s hodnotama taktu Ti500=240/500, teda pokud to tvoje GF3 zvladne
Hmm maximálně co zvládne mám v popisu takže asi mám smolíka :evil:Citace:
Původně odeslal Huvi
Jestli to chces ale prodat jako GF3Ti500, tak staci naflashovat bios a novym jemem kary-GeForce3 Ti500
5 mhz na jadru i na pameti... to je fakt pech ;DCitace:
Původně odeslal Bukyn
Ne nechci to prodat....Chtěl jsem si jí jen nějak upravit :wink:Citace:
Původně odeslal Huvi
Jo sere mně to! :evil: :|Citace:
Původně odeslal riksa
5 MHz na pamětech abys měl Ti500? To je divný, já mám defaultně 516 MHz ;D tak se budeš muset snažit vícCitace:
Původně odeslal Bukyn
No tak kdyz to nechces prodavat tak my nejak uchazi smysl toho si prehrat bios na ti500 ???? kamos si predelal ze srandy pomoci jedne utiliky z ti200 na fx 5600 ;D ale nema to zadny vyznam staci ti kdyz to jen pretaktujes ;D
Jj to už mám.....No nic no tak mám jinak smolíka....Těch pár mega mně teda pěkně sere :evil:Citace:
Původně odeslal ja.viper
to uz jsou malickosti a to by ti temer nepomohlo ;D
Taky si myslím :? :lol:Citace:
Původně odeslal ja.viper
T Bukyn:
??? Jakto??
Ja mam Inno a mam pamete na 500 MHz a no problem. 8-)
Nevim,prostě takto :wink:Citace:
Původně odeslal Reno
to reno: protoze jsi asi stastlivec protoze jinak drtiva vetsina INNO ma 5 ns. pameti 8-)
Já mám u Inno taky pamněti na 500 a nou problém dokonce když v biosu zvednu voltáž agp na 1,7V tak to maká i na 560mhz
Tak to se pokusim udělat taky.Jenom nevim kolik mam do toho mýho Hercula maximálně pustit aby neodešel do věčných loviš't ???Citace:
Původně odeslal drake
No ja jsem prave nemusel menit zadne napajeni a jede vklidu na 560 holt 4 ns pameti ;D
Poradí mi teda někdo?
inno do hnoje 8-) to božskej gainward zvládá 575. Byl dokonce levnější než inno. inno stojí v levi 3300 a gainward v proca jen 3200.
To ja.viper:
Mas recht :wink: :-) Som stastlivec inak by som asi prdel na 200/420 MHz :lol: :-) Ozaj neviete kde mam stiahnut Riva tuner ??? Dikes
no kamos ma ty 5 ns. pameti a jede na 220/450 ;D ;D a uvazoval ze si asi taky koupi toho Gainwarda ;D ;D
No riva tuner treba tady ;D
http://fileforum.betanews.com/detail.php3?fid=978420955
ps a muzes si u toho procvicit azbuku ;D ;D ;D
2 Bukyn:
Hercules je dobrá značka, takže by to mělo jet značně výš... Já jsem měl se svým Leadtekem zprvu taky problém s taktováním, který byl způsoben chlazením. Po sundání chladiče bylo jasné proč - při strojovém nanášení silikonové "kolomazi" zůstaly paměti téměř úplně suché (sem tam stopa po vazelíně) a GPU taky nic moc... Tak jsem tu sra.ku sundal a použil AS3. Od té toby pohodička. To, co používám není strop - jen ji nechci příliš trápit a takhle mi to stačí...
Sorry, postlo mi to 2X ...
to ja.viper- jj jdi do něj
Ale ja mam gainwarda jestli myslis tohle viz podpis ;D ;D ;D ;D
A pokud jsi to myslel jinak tak jsem te nejak nepochopil ???
Dík za typ :wink: Zkusim to taky sundat a uvidí se ;DCitace:
Původně odeslal Karel_M
No teraz mam pamete na 520 MHz ;D >:} Yeah! A ze Inno do hnoje :D
Tak jsem se zatim dostal na 260/495....Možná by to chtělo trošku přitopit V a pojede to ještě líp ;D
??? nekecej ze 5Mhz navic z toho nedáš? skus Vmem moddCitace:
Původně odeslal Bukyn
A jak na to? :?Citace:
Původně odeslal -Ja8k1-
No mam To GF tweak ale vzdy ked sa mi nastartuje Win tak to hodi na Default aj ked mam ze Apply changes at startup kua :? Neviete jak to spravit ??? ??? ??? ??? ???
to bukyn : No pokud tam mas 5 ns. pameti tak to uz je pekny vysledek a vis uz bych to ani nezkousel ;D Ale pokud to mas 4 n.s tak to se snaz a mas tam jeste rezervu ja jedu vpohode na 550-560 8-)
Jo včera jsem dělal ten modd a sundaval jsem i ty žebra z pamětí a jsou to 4ns(Viz podpis).Je možný že se ale nedostanu víc kvůli zdroji sakra :evil: Co jsem udělal ten modd tak mi napětí slezlo na 2.99-3.00V a to neni moc dobrý...Moc se mi nechce kupovat nový zdroj :-oCitace:
Původně odeslal ja.viper
Tak to se divim ze ti to dava tak malo ??? ja mam taky 4 ns a jedu vpohode na tech 250 ale pokud to pomuze tak mas aspon stesti ze mas ty 4 ns pameti protoze to je u INNA spise vyjimkou ;D ;D
Presne. Na to ze mas 4ns pamete si sa dostal na malu hodnotu. :?
Ano tie inna su vynimky podaktore viz. moja karta ;D
No presne ,kamos ma taky INNO ale nedival se jake tam ma pameti ale pocitame ze mas asi standarti vyrobu protoze se dostal jen na 220/470 :evil: tak ze onicem proti ostatnim gf 3 ti 200 ;D
NO takze som skoncil pri hodnote 230 jadro a 520MHz pamete 8-) :smoke: >:} . Ked dam pamete na 530MHz uz mam asi 17500 artifaktov ;D :? :-( Ale podla mna celkom slusny vysledok na inno nie ??? :wink:
No to mas pravdu na INNO to je opravdu pekny vysledeke ,ale pokud by ses chtel srovnavat s ostatnima GF 3 ti 200 tak to by jsi spis obsadil ty nizzsi pricky :wink: ja vpohode jedu na 260/560 a to jsem spis tak nad prumer ale jsou tady i co jedou o neco vyse :evil: :roll:
Ano ale ty mas default memory na 450 MHz ja mam 400 MHz. Ty si taktol o 110 MHz ja o 120 MHz :-) :wink: Ale ty mas lepsie pamete vsetko :roll:
No jasne ale to jsem tam taky napsal ze na INNO to je opravdu skvely vysledek ale tezko ho muzes srovnavat s tema nasima podtaktovanyma ti 500 :lol: :lol: chapes ne ???
me jede karta GF3 Ti200 na frekvenci 220/500 stabilne jenom s pasivem ,ale to pak uz pekne hreje ... ale jinak jeji max. je nekde u 280/580 :-)
no a co mas za znacku a jake mas pameti ????
kuwa serou me pameti... jadro mam skusnu ta ze na 290 jede v klidu (sem tam aritik) a na 300 to jeste jaks taks de...ale pameti sou na 550 max(5ns) a vic ani tuk ...na teto karte sem jeste neskousel modd ale myslim ze tak nacpu njaky (na pameti jadro nevim nevim jestli je treba...a pak uvidim ale myslim ze takych 310\560-80 by jit melo...no nepredbihejme treba se jen začoudi a bude po ASUSovi:((
Leadtek GeForce3 Ti200 a pameti nevim ,mam pres celou kartu pasiv a jeste sem ho nesundaval :-(Citace:
Původně odeslal ja.viper
to jak8k1: no tak pokud se dostanes tak daleko tak to prekonas skoro GF 4 ti 4200 :o :o :o
to zdi : to je good znacka a pameti pocitma ty 4 ns :wink:
kurna neser se stim sundej to a povidej..Citace:
Původně odeslal Zdi
Odtrhni, kukni a povedz co mas ;D
to nebude tak lehky sundat ... a ja ze svym talentem se na to nejak necejtim ... :? ale nejspis budou 4ns
NE skoro,ten kdejaky GF4Ti4200 natrhne prdel ;DCitace:
Původně odeslal ja.viper
No jenze me se to nejak nezda ze by se dostal tak daleko s Gf3 ti 200 ???
mno to mne ,taky ne ,ale tak treba ....... mozny to teoreticky je :-)Citace:
Původně odeslal ja.viper
proc by to neslo? pri nynejsich 290\ 550 se banwitch ci jak se to pise pohybuje kolem 8,5 (nevim jakych jednotek)coz je oproti puvodnim 6 docela rozdil...Btw kolik mate na Ti 4200? fsadil bych se ze i mene...
na maximumoverclock.de ci gde dostli ti 500 na 315\600 s vmem a vcore moddem tak proc bych nemoh podle tebe mit 290\550 s Ti200 ? ty paeti sou jen 5ns tak vic asi nedaji ale jadro jede ostošest
To mas vetsi ten Bandwitch.jestli mas takt 550 tak bys mel mit 8800MB/s..ja mam takt pameti 530 a ma +-8500MB/s......Citace:
Původně odeslal -Ja8k1-
No po vsemoznych upravach bych to bral i to jadro ale ty pameti na tech 600 a vys se mi nejak nezda ???Citace:
Původně odeslal -Ja8k1-
Tak to sem proti vam nic moc. ja Inno 215 a 475. Hooodne slaby, ale budu zkouset vejs
prostupnost(teoretickou!!)zjistite xxx mhz*16=xxxxMB/s, no a ty vysledky...tisse zavidim ale vodnik to snad trochu spravi takze voltaz navrch :-) nejvic zatim bez artefaktu na 250/480 ale po 1/2 hodine se prehreje stejne mi to brzdi vic ten duron nez grafika :-( :oops:Citace:
Původně odeslal SPYKER
NO vy dva s stim INNEM moc daleko nedostanete, uz to je odzkousene a podle vasich vysledku budete mit urcite 5 ns. pameti a te je vas kamen urazu :wink:
no to uz sem zjistil ze s innem se moc daleko nedostanu ale nejvic vydrzel 266/500 ale to sem sahl na pameti, pote na gpu a mel jsem popaleniny 3. stupne :-)Citace:
Původně odeslal ja.viper
To se divim ze se to vubec rozjelo :roll: :roll: a zkousel jsi stim nastavenim nejake testy a benchmarky ???? ;D
no projel sem s tim 2* 3dmark2001 ale uz si nepamatuju kolik bodu ale s vodnikem by to mohlo byt stabilni na 250/480...snad :-)
No tak pokud ti to projelo ty benchmarky a nespadlo to tak se to da 8-)
maximalne zkus pripojit nejake externi chlazeni ;D ;D ;D ;D
treba vysavac na obraceny chod...nebo neco vykonejsiho..treba NvFlow :mweheh: :mweheh: :mweheh:
No tak jiste zalezi co mas doma zrovna po ruce :)) kdyby jsi byl nekde na sibiri tak staci otevrit okno hotovo ;D ;D ;D ;D
takhle sem videl comp jedneho slovaka...mel ho vystrceny na balkone a 3m prodluzky dovnitr do pokoje :-) vipadalo to celkem huste, rampouchy v casu ;D ;D
No a co vlhkost to mel zarizene jak ??? ??? ??? ??? ???
a doufam ze to nemle nekde v prizemi to by ho tam asi moc dlouho nemel ;D ;D ;D ;D
to nemel zarizene nijak, na to kadil ;D lae vypadalo to fakt huste
No tak kdyby to mel nekde v prizemi tak si to mohl klidne natrvalo nekdo pujcit ;D ;D ;D
mno taksm taky svoje inno počkádlil rivatunerem a pak porhánělv 3d marku a dostalsem se na 220/460 (core možná pude víc) bez artefaktů, pak se chci zeptat má někdo zkušensoti se sundáváním chladiče na gpu a nandáváním nového, popř jaký chaldič byste mi doporučili, nebo jak se děla "pasta" na lepenípasivu na GPU (čet sem něco o vteřinovým lepidle + silikonová pasta...) díky moc, pokud možnov češtině s angl nejsem moc kamarád
No tak to inno bys mozna mohl jeste i trosku poskadlit treba by ses dostal jeste dal ;D ;D
jj planuju šílenos tak trošku, bude to prvotina, sundam to aktivní foukátko a dam tam nějakej chladič na celera :-))), na ty pasivy u pamětí se seženou dva aktivy a uvudime, doufám že to přežije gpu :-)))
moj sparki sa zatial nebrani taktu okolo 250/550. zaujimalo by ma ci ste niekto skusali siahnut na zadnu stranu GPU, ja som tam neudrzal prst. :o
No jak to mam taktnute ja (viz podpis) tak kdyz sahnu na GPU z druhe strany ,tak vpohode ,je ty sice dost horke ale prst se na tom da vpohode udrzet ;D ;D
Podla mojho nazoru sa GF3 taktnuta na tu istu frekvenciu GF4 4200ke nemoze rovnat... ma modernejsie technologie. (dokonalejsi AA (speedom) ) .... Moderna aplikaci a ako UT03 tento generacny rozdiel ihned ukaze :!:
2 Semik: je jasne, ze gf4ti4200 bude mat navrch. o tom niet pochyb. ale gf3ti200 ma vynikajuci pomer vykon/cena a to iste plati aj o taktovatelnosti. na to aka je gf3ti200 starucka, co sa tyka technologie, drzi sa este celkom dobre. ;D
jedina "nova" technologie gf4 je zvysene napeti jadra->vyssi frekvence, 2. vertexovaci jednotka a mirne vylepseny pristup do pameti takze v realu se na stejnych frekvencich vicemene vyrovnaji, subjektivne je to nepostrehnutelne, rozdil je "akorat" ve frekvenci :-) :evil:
No tak to souhlasim ze pomer cena/vykon je u GF3 Ti 200 hooodne dobra a zvlast dobre znacky se 4 ns.pametna ;D
je pravda, ze z technologiou si nedali pri gf4 nejako vela roboty, co sa tyka softverovych ficuriniek tak tiez cosi pribudlo. suma sumarum : vykon vysssi o 20%. Ja som si testoval aj gf4ti4200, radeona8500LE(250/500) s gf3ti200(250/550). vysledok je jasny... gf3 je na poslednom mieste, ale velmi tesne.Citace:
Původně odeslal berraneck
s cenou je ale taky nejniz ;DCitace:
Původně odeslal stanley
a s pomerom vykon/cena najvyssie. :o
Inac sa nemlatim jasne ze do oldies PC sa GF3 oplati... strednu triedu tvoria GF4 Ti a performance je FX od 5800 hore...
(MX a spol neuznavam ako grafu.... preto sa do oldies nehodi ;D )
:? no nevim ja testil 8500LE,9000,9100,9100pro a na geforce 3 se nechytal zaden kousek...(3dmark 2001) v cem si testil ty? snad ne 2003? ;DCitace:
Původně odeslal stanley
ps- GF4 MX je tusim najhorsia...
Vtipne... 3dmark nieje ziadna gamesa. Je ti naprd :wink: Alebo cele dni nic nerobis ,len drtis 3dmark ;D
:roll:Citace:
Původně odeslal Semik
2 Ja8k1: ja som to testoval v 3dmarku 2001, a tie vysledky boli naozaj tesne (asi 200 bodov). okrem toho som robil aj benchmark v Quake3, ktory potvrdil, ze radeon 8500LE ma o nejaky ten FPS navrch (1-2). pokial by som ale GF3Ti200 nataktoval na 280/580, tak potom uz radeon ide dozadu. vykonnostne sa daju porovnavat tieto dve karty, gf4ti4200 je uz trosku ina kategoria.
řekl bych to takto: neni zadna hra, ktera by se na tom v rozumnem rozliseni a detailech skubala, naprosto staci pokud nechci hrat v 1600*1200*32*4AA*8AF*full detail ;D ;D
taknejak na mojem kompu zatim vsechny hry co se tady u me obevili (a to se jich tu tyddne obevi hodne novych)sem jel na 1024x768x32 (vse na max).. v nekterych sem sahl i po 2X AA +2XAF+ tex sharp... jelikos mam 15" LCD panel nemam ani potřebu pouzivat vetsi rozliseni nez vyse zminene...
No tak s timhle ja taky presne souhlasim ze ted to je naprosto dostacujici karta ale uz ne ze se vyrovna Gf 4 (bohuzel :evil: )
no a jinak na testovani bych uz teda urcite nepouzival Q3 protoze je na testovani hoooodne zastaraly a jeho OpenGl je dost zastarale takze to neni moc obejktivni 8-)
No a co se tyce 3D Marku tak by asi bylo nejlepsi primo porovnavat FPS v jednotlivych usecich a ne celkove skore ;D