TAK UZ SE TOHO ZBAVTE A VYSERTE SE RESENI BROBLEMU NA TEHLE SROTECH :-)
Printable View
TAK UZ SE TOHO ZBAVTE A VYSERTE SE RESENI BROBLEMU NA TEHLE SROTECH :-)
HMmm no, vieš ne každy má peníze na novú dosku :wink:
No ale ked my ju kúpiš, tak sradostou ju prijmem ;D
Ony jsou ty desky v pohode... a jak uz bylo zmineno, ne kazdy muze dat za desku 4000,-- a tak podobne... takze pro ty min majetne je ECS a jeji desky idealnim resenim...
ECS, PC Chips a pod. - za malo penazi malo muziky. Stale je to lepsie riesenie ako za vela penazi malo muziky ;D
Se to porad opakuje:Vys proc se tu tak resej problemy tehle desek??Pac se jich proda vic nez ABITU a EPOXU dohromady.Az bude se bude treba ABIT prodavat stejne jako ECS,tak by se teprv videlo,gdo ma vic problemu.A ja bych za toho Abita,ze by mel min problemu,ruku do ohne nedal :wink:Citace:
Původně odeslal fabsa
fabsa:
nikdo te nenuti to cist.akorat to tady zasiras blbejma kecama.
lidi sem chodej pokecat,poradit se a podobne.tak si uvedom, co delas za blbosti.
edit:
moderatori:je to taky o zelezu neco o nadavkach?
uz jsi si dlouho nevrznul co :-)Citace:
Původně odeslal fabsa
To ma bejt nejaka provokace? Proc kvuli tomu zakladas novej thread? Kdyz chces aby te vsichni poslaly do pr.... staci jen sikovnej prispevecek v rozjety debate.Citace:
Původně odeslal fabsa
kaslete na nej, pred 2 hodinama jsem vymenil k7s5a za l7s7a2l a je zradlo. to asi takovej trouba nemuze pochopit. :arrow: v praci mam ruzne p4, ale stejne se vic tesim tesim domu, abych se vtom mohl rypat.
;D
hroch
nas.. takovymu joudovi on nevi co je pozitek co by to bylo za desku kdyby secko hned jelo jak mi ceme zadna zabava :-)
Mas ji bez nebo s FireWirem? Ja ji vsude shanim, ale nikde ji nemaj, svinaci! :oops:Citace:
Původně odeslal hroch62
neviem preco takemu blbcovi vobec odpovedate. Ja som kupoval pc s cenovym limitom a ECS sa mi zdala ako dobra volba CENA/VYKON
Neviem ci si tie dosky skusal..ale ja mam ECS K76SA v robote - XP1600 na 1800+ , 256MB PQI PC2700 a pc mi tam bezi v kuse od rana do vecera cely tyzden...a clovece som z toho hotovy ako stabilne. Pritom tam mam WindowsXP a vsetko mozne okolo...nemam s tou zostavou absolutne ziadne problemy.
jak tak koukam tak sem mel spatnej kousek :-o
sem na K7S5A nemohl hodit W2K ANi XP
asi si zase koupim ECS :lol:
jo ale pekne sem vas podrazdil, ale i po roce na vstek na tu desku jako blazen. Kdyztak at to nekdo smaze :-)
jo, to mel nekdo udelat hned.... :evil:Citace:
Původně odeslal fabsa
To: Fabsa
Tak to teda nevím. já mám K7S5A, a W2k mi jedou úplně v pohodě :o . Bude to rok, a ani jeden problém. Za tu cenu půjdu do ECS znovu.
to stanis:
mam ji bez fire wire, s jednim comem, je na ni nalepka se "2". dostal jsem ji na dobirku z Blanska, meli tam par kousku. jinak minuly patek uz je meli v Alzasoftu (posilaji zbozi taky), alespon podle ceniku na netu, chce to overit. zatim jsem ji zkousel jen tak zlehka na 11*166, takze ze 1700 B JUICB byla razem 2200 bez jakychkoliv zmen a s obycejnym cooler masterem na 43 stupnich. proste chrochtot prvniho radu ;D ;D ;D.
hroch
K7S5A je dobrá,ak si chcete zahrať,trochu sa v tom porípať a ak nechcete dať veľa peňazí za PC(dáte Duron,SDRam,GeForce 2 a ide sa)
co máš za mindrák?Citace:
Původně odeslal fabsa
Dneska muzete mit za par stovek navic nejakyho solteka nebo msi..to bych to vzal radsi.. ale sam sem mel ECS K7S5A/S6A. Zadny problem.... Za ty penize to bylo dycky az moc ;)
Kamarat ju ma tiez a nestazuje si vsetko mu tam facha len by potreboval DDR
Nepotreboval, vykon s SDRAM je jen o 5%-10% mensi oproti DDR (i u procaku jako je Athlon XP2000, ve hrach a 3dMarku). Pokud ma hodne SDRAM pameti, nema smysl "upgradeovat" na DDR.Citace:
Původně odeslal Jozef Kubicka
Mě nezajímá, že máš desku od ABITu. Není to nejlepší deska, ale já mam 100x lepší desku než ty, a za málo peněz (mam ale Celerona). Jestli na to máš, tak do toho vrážej peníze dál, ale nebudeš nic kecat ostatním, co na tu desku nemaj. ECS K7S5A i K7S6A jsou docela výkonné desky. Takže nevim, co proti nim máš.
no ja mel kdysi desku od ECS s chipsetem SIS 635T a ta byla celkem k hovnu, ale ted mam od Madmaxe (diky :wink: ) K7S6A a nebyl jedinej problem, dokonce slo toho beckovyho athlona pretatkovat :wink: , jediny co mi na ty desce vadi je to, ze tam nejde menit nasobic...
Já myslel že S6A má jumpery na multiplier
jasne, ze ma
do k7s6a som hodil DLT3C a ide no problemo - zatial na 150 MHz FSB a nasobici 11,5.
2Daso: ides na 166 FSB, alebo na nizsej a hodil si tam nsobic 12,5??
AHA uz som popozera posty a vidim ze nikomu na tych 166 FSB ani nenabootuje co je potom OK lebo ani mne :)
za 2 roky ti blbci co tady protlačujou EPoxy a ABITY pochopí... v čem je ten rozdíl... v ničem...
ECS pak proáš za skoro nákupní ceni ve velkoobchodě komukoliv, kdežto ty tzv." Highendy" za 1/3 heh...
popravdě rozdíl ej minimal... hlavně u ECS L7VTAR, která má lepší výbavu než většina Epoxů, Abitů, Asusu a solteků za 1/3 ceny...
multiplikátor je nanic
drtátujte... na socketu tenkým měděným drátkem a ste v pohodě...
http://www.ocinside.de/go_e.html?/ht...md_pinmod.html
mno neco na tom bude...Citace:
Původně odeslal ZB
treba pro me je zbytecny dratovat...na K7S6A jde menit nasobic na desce....Citace:
Původně odeslal ZB
no ten epox a abit bych nezatracoval...ja se s tou ECSkou nedostanu pres 150 fsb a to bych videl jako velky minus...jinak je to deska v pohode, zatim zadnej problem..
No ono keby som si kúpil takého Epoxa, tak to by bola nuda hneď od začiatku. Hneď by všetko fungovalo podľa predstáv, nič by nebolo treba modifikovať. To jednoducho nieje ono. Radšej zvolím ECS a ešte ušetrím na nový procesor :wink:
Ja mam ECS K7S5A a v pohode.....nemam ziadny problem. Mam tam Cheepobios a v pohode....Citace:
Původně odeslal fabsa
Ale aj ja by som bral Abit, al Asus za 5000...ale kto mi na to da? Ked som student :-)
Ja mám svoju S5A najradšej zo všetkých komponentou. Dneska je to sice deska tak pre kanceláriu alebo pre hráčou ktorí nechcú taktovať, s perfektným pomerom cena výkon. Ale keď som ju kupoval bola to spolu s (čipset) KT 266 špička akorát že KT 266 bola moc drahá. Takže vtedy bola najlepšia volba ->->->**ECS K7S5AL**<-<-<-
8-)
A pokial nechce fabsa niečoho lutovať tak nech sa radšej nevijadruje z jeho názormy :evil:
POdle me je SIS 735 s DDR rychlejsi nez KT266,mozna je na urovni KT266A,ne?Citace:
Původně odeslal Pyroteam
No to rozhodne, že SiS735 s DDR je rýchlejší ako VIA KT266. KT266 bol iba narýchlo spackaný nepodarok (konec koncov ako všetky via chipsety :lol: ) a potom museli rýchlo vydať 266A aby to ako tak uhladili. Výkon je síce dobrý, ale IDE radič a VIA 4in1 radšej nebudem komentovať.
Och sorry vypadlo my tam to A. Já sem vedel že Sis 735 bol rychlejší ako KT 266 bez pro :-)Citace:
Původně odeslal SPYKER
Teda bez A ;D
K7S5A že je SHIT? Už ji mám 2 roky a jede mi naprosto v pohode. Mam 1600+ taktlý na 2100+ ( 166 x 10,5 ). Je to super akorát teplota v těchto horkých dnech dosahuje až 63 st. A jestli někdo nevěří, tak ať to zkusí z CheepBIOSem. Jde to max. na 200/200!!!!
JAk si rozjell FSB 166 :o :o :-o :eek: No,polozka 200 v biosu je,ale jen tak na paradu ;DCitace:
Původně odeslal horacekr
pochybuju, ze jede na 200 :?:
stale zustava max. 150
NA 200 nejde urcite :!: Ale tech 166 MOZNA,MOZNA jo....Citace:
Původně odeslal daso