Ted sem si az nejak uvedomil,ze nemam na compu antivir,ani mi nejak neschazel ;D Ale chci nejakej dobrej antivir,neexistuje treba freeware AVGecka??Vim ze sou verze na mesic,ale to je neprd :-( Co by ste doporucily???
Printable View
Ted sem si az nejak uvedomil,ze nemam na compu antivir,ani mi nejak neschazel ;D Ale chci nejakej dobrej antivir,neexistuje treba freeware AVGecka??Vim ze sou verze na mesic,ale to je neprd :-( Co by ste doporucily???
Treba Avast! 4 Home Edition je zdarma, mrkni na www.asw.cz
Jedině žádný antivir je dobrý antivir :lol:
ja pouzivam tenhle uz delsi dobu a jsem spokojeny...jedina jeho nevyhoda je v aktualizacich...maj okolo 3mb. ale zase jsem nepostrehl zadne spomaleni systemu, coz se o nekterych jinych antivirech rict neda... :roll:
Pokud mas na mysli avast! 4, tak ten nema rozhodne aktualizaci 3MB, pokud pouzivas iAVS ...
sorry... :oops:
napsal jsem "tenhle antivir" a zapomel jsem dat odkaz jaky vlastne...
takze to napravuju...
http://www.free-av.com
Podporuju nazor Kukly Kuklovice, i kdyz mu nevidim do tvare. 8-)
Ano, "freeware AVG" existuje - pokud si koupis Chip, na kazdem CD je verze, kde staci zadavat kody uverejnovane v Chipu. Takze je tato instalace plne legalni.Citace:
Původně odeslal SPYKER
To bychom doporuciliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
No tak to dam zase 170Kc mesiccne za Chip.Rocne to mas 2k a to mas novej proc a v podstate za kus papiru.vse co tam je,najdu i na netu ;D Kamosi vodbiaj jen Level a Score ;D Ale dik za tip.Dik za tipy vsem.Citace:
Původně odeslal Harry
ja pouzivam Norton System Works a update mam 1 rok zdarma.....spokojny som
ja doporucuju AntiVir http://www.free-av.com/ - zatim zadny problem.
AVG 7 je v anglický verzi zdarma, aspoň to tak bejvalo... Osobně AVG zrovna nemusim, jedu už nějakej ten pátek na Avastu a nemůžu si stěžovat.
Já používám Free AVG 7 (anglicky) a nějak mi v systému nepřekáží, viry nemam (systém se chová "v rámci možností windows" :-) )
Avast je imho lepší free-antivir než AVG...
nevím, jestli se to dá zařadit do škatulky free, ale já používám NOD32. Je u něho 30 denní zkušební doba, po které stačí jen přeinstalovat (otazka 10min) a jede se znova další měsíc ;) Myslím, že antivir je to dobrý :)
Avast mi přišel nějakej divnej :-) Tak proto AVG...
Avira AntiVir® PersonalEdition Classic - viz výše http://www.free-av.com/
vytknout můžu jen málo možností konfigurace (hlavně které konkrétní soubory má ignorovat) a někomu může vadit, že je jen anglicky a německy
používám 3/4 roku, vzhledem k ceně 100% spokojenost a (zatím) 100% spolehlivost
doporučuju
Zdarma je Avast home edition a jsem s ním max. spokojenej. Předtím jsem měl Norton Internet Security 2005 a ten měl se spyware problémy, měl jsem plnej kompl smetí :-)
Timhle ale poruasujes licencni ujednani, ne ???Citace:
Původně odeslal -FRZ-
Jinak taky pridavam vyborne zkusenosti s Avast Home
nod32
Neni free :rolleyes:Citace:
Původně odeslal SonnY
Uz tu mas 2 smazane posty na tohle tema, je ti to malo?
1] pokud se nepletu, tak NOD32 ma "free" verzi na 30 dni
2] a pokud se taky nepletu tak zasah do registru, ktery "prodlouzi" tuto dobu take NENI NELEGALNI, takze porad se jedna o legalni krok, jak pouzivat NOD32
3] znam spoustu firem, ktere ho takto pouzivaji (a pokud me pamet neplete, tak nekdo z ESETu se mel k tomuto vyjadrit, ze to ve skutecnosti opravdu nelegalni neni, ale to muze byt "jedna pani povidala")
AVG Free ... jednoduché, přehledné, systémové prostředky příliš nežrající ... :)
To je trial verze, to ma k free docela daleko.Citace:
Původně odeslal jimmy
Jinak dost pochybuju, ze by se nekdo vyjadril, ze je v poradku pouzivat trial verzi na neomezenou dobu....
Masster: uuu, uz sa trasiem!
2. Masster: trial verzia je uplne rovnako funkcna ako platena verzia takze o com tocis?
K veci: nod je najlepsi antivir uz velmi dlhu dobu a ma na konte dost vela oceneni. jeho 30dnova verzia je uplne zadarmo a ako pisal jimmy tak sa jednoduchim zasahom do registra da spravit z tejto skusobnej verzie full.cez pm/icq mozem napisat lebo niekomu by sa nepacilo keby som to sem znovu napisal.
Citace:
Freeware
Forma distribuce software, která ponechává autorovi autorská práva, ale volně zpřístupňuje plně funkční software ostatním bez poplatků. Software by neměl být prodáván či šířen za úplatu, nesmí být pozměňován, autor může také omezit způsob použití. Autoři poskytují software pod touto licencí většinou pro vlastní uspokojení, prosazení pokrokového nápadu či prostě pro dobro všech.
Chapeme? Zkouset trial verzi dva roky zasahem do registru...no rozhodne by s tim ta spolecnost nesouhlasila.Citace:
Trial
Jedná se o komerční software, u kterého je časově omezena určitá funkce např. ukládání, tisk apod. Smyslem této licence je umožnit potencionálnímu zájemci si vyzkoušet ovladání programu a různých funkci před zakoupením plné verze. Zvyklostí bývá označovat časově omezenou verzi Trial a verzi omezenou funkčností Demo.
Jestli je to legalni nebo ne, to necham na jinych.
Taktéž používám trial Nod32. Nejsem si jistý, ale mnohonásobná přeinstalace po 30 dnes není Esetem nijak trestána, ovšem jiná situace může být při použití ve firmách.
Avast. Plna spokojenost, mnohem lepsi nez AVG. NOD32 nechci, porad jen problemy s aktualizacema ....