Poradte...dik
Printable View
Poradte...dik
Pomaloběžný jsou všechny, jestli je teda pro tebe pomaloběžný do 2500RPM. Dobrá cena začíná na 350Kč u Sunona a končí někde u Delt nebo Papstů nebo bůh ví čeha a neodvažuju se tipovat tu cenu.Citace:
Původně odeslal Brutus
Já bych bral Enermaxe za 850 s plynulou regulací...
No a nejaky link?...PLS
Mohu ti sehnat Papst 120mm 1550 otáček,má mít 29dB při 12V.šíře 38mm, starší za 400,-.Jestli ho chceš pošli mi adresu (možná by jich šlo sehnat i víc)
Znacka mi nic nerika...Mas s nim nejake zkusenosti?Citace:
Původně odeslal eRTY
Papst jsou jedny z vubec nejlepsich ventilatoru. Za 400 Kc je super, otazka v jakem stavu...
já sem si ho taky koupil ze stejného zdroje a jede uplně super.mám tady i novej sunon 120mm, a může se jít zahrabat.ten taky můžu prodat za nějakou almužnu.těch 44dB je na mě moc.a když se stáhne na minimum tak bručí.ten papst je uplně jiný kafe
Osobne kupuju v bazaru na Merhautce - větráky za 50,- :eek: mam v compu 3x 8cm a jedou bez problémů přes rok. Teď do nich pouštím 7V do každýho a vubec nejdou slyšet ;D
Presne tak pripajam sa k tomu Enermaxu.Na najnizsich otackach ma iba 17db!!!Je to diabol.Idem si tento tyzden kupit aj ja.Citace:
Původně odeslal Marty
Link kde mozes kupit je www.chladice.skCitace:
Původně odeslal Brutus
Ta mám do 2000 rpm Titan a keď je na 9V, tak je celkom tichý...
Síce to nie je nič extra, ale cena je tiež prijateľná - ~300 bez DPH...
Moh bys napsat přesnej typ toho ventilátoru ?Citace:
Původně odeslal eRTY
ted tu mám zrovna tenhle: papst multifan 4312L 1,2WCitace:
Původně odeslal LM
kde se to prodava?? u nás nic takovyho neni...možna v EZK
mno to bych bral :-)Citace:
Původně odeslal eRTY
ozvi se mi na SZ a domluvíme seCitace:
Původně odeslal Charon
eRTY, hrozne rad bych nejakej 120mm, ale fakt tichej! ale bacha, tichej ve smyslu me a deekaye, ne tichej jako pro obycejne smrtelniky :wink: vyzkousej jestli de na 5V, pripadne 7V a jestli mu nevrci lozisko.. plz a jestli ne tak se mnou pocitej 8-)
tak já snad zítra zase dva seženu a poreferujuCitace:
Původně odeslal Glassman
Taky bych mel o jeden zajem..... kdyby se posilal Glassmanovi tak by se tam dal jeden prihodit a pak se rozpocitat posta.... :D
tak to abych se podíval po třech,sem to ještě nestihl,snad zítra
nooo mam jeden starsi Papst 120 a je to super tiche,ale vykonom to na deltu nema,aj ked ide delta na 7V
no prave ze mi nejde o vykon temer vubec, kazdopadne to bude foukat vic nez jakykoliv 80mm tocici kolem 1000rpm.. me jde skutecne jen o to, aby byl 120mm a pritom se dokazal tocit aniz by byl slyset! mam v gMONO vepredu misto pro 120mm tak tam nechci davat jen 80mm :wink:
jeste jednou upozornim - skutecne TICHY! teda aby jel na 5V, nemusi tolik foukat (nemusi fucet jen kdyz vane ;D)
To me by nevadilo kdyby fucel..... ;D
Tak sem byl na tom vrakovišti ted v úterý,našel sem tam papsty dva ale ty hučeli(5W) .takže nic.až se tam časem objeví zase něco nízkovotáčkovýho, tak se ozvu
to eRTY> A jak hlucej na 7v jakej meaj prutah (CFM)? Mel bych zajem!
konecne nekdo "normalni" ;D Nekdy bych toho Papstse chtel videt (slyset asi ne :wink: )Citace:
Původně odeslal Glassman
Glassmane ja jak sem koukal na to gMONO tak se mi zda ten vetrak dopredu na hovno protoze to nema zadny diry skoro ve predu
a jestli to tahne jen pres ty male dirky no tak to bude teda brutalni zvuk i kdyz nebudes slyset vetrak tak ten airodynamickej zvuk to bude neco a navic to moc foufat nebude
btw: 80X80 vetrak na 1000OT to snad ani nefouka :lol:
nevím ,zkuošel sem je jen na 12V přímo na vrakovištiCitace:
Původně odeslal -=Ondra=-
Co to je za vrakoviste... ??? :o
Jinak nevis jakej to byl model? Mam data sheet PAPST a podival bych se na parametry. Kolik by stal?
Kdybyste měli zajem mam dva kusy 12cm Delt,jsou to funglovky.Typ
WFB1212H,12V, 0.45A.Připojeni DMI.Maji 2000ot.Byly by levně.Vice na emailu.
neboj, mit ten fan tak to tak nenecham a udelam dopredu peknou diru :wink: mrizku vypalenou primo do plexi 8-)Citace:
Původně odeslal fabsa
Tak jak to vypada s tema 120mm?
blbě, jak říkám,občas se tam stavím a až najdu něco šikovnýho tak se ozvu.
A kde to schanis jestli se mohu zeptat?
ty delty sou taky ok
jednu mam a je super ...
v brně v jednom vrakovišti ;DCitace:
Původně odeslal -=Ondra=-
Nema tu nekdo nejakou tu 120 navic..tichou?Treba ten papst? Neba deltu?Ke se daji delty nebo enermax koupi nove?A jeste jedna otazka-jaky prevod mezi cfm a m3/h?Dikec
google my povedal >> 1 (cubic meter) = 35.3146667 cubic feet :)
no a inak aj ja by som chcel nejaku peknu 12tku ;) ticho je priorita ;)
MadCap
1 m3/hod == 0.59 CFMCitace:
Původně odeslal Wolferine